Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 şu olayı videoya alsan ne olacak burası türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Fistan said: tutup içeydin birayı ziyan etmişsin Boştur lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 üstünde durulacak bir olay değil ya amk çocuğu diye bağırıp geçicen. yapılan mallık orda sorun yok.arabada da ergenler varmış. canına malına bir kasıt da yok. hayat bu tarz şeylere bu kadar kinlenmek için fazla kısa. orospu cocugu diyip geçicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Orospu cocugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Aslında sakin olmak lazım da ben de bu tür durumlarda sakin kalamıyorum. Adam kazara adam öldürse kaza der geçerim de böyle kasıtlı pislik görünce kontrolümü kaybediyorum. O yüzden çok iyi anlıyorum durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 POLİS MAHKEME KAMERA DELİL OMGWTFBBQ denmiş arkada kendi polis hikayelerini yazanlar var zaten de polis ENTELİN BİRİ PİSİKLETE BİNERKEN ŞİŞE GELMİŞ HERİF BUNUN İÇİN BAYRAM GÜNÜ POLİSİ ARIYOR LOLO yapmadıysa ne oluyum ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Abi şu an telden herkese yazamıyorum ama toriye cevap yazayım aynısını ben de dedim hatta teldeki Polis plakayı ver plakayı dedi Hee tamam dedi kapadı, geyiğini yaptık zaten eşimle kesin Anama sövmüşlerdir doğuda götümüzde ayı bağırıyor emtelin derdine bak amuğa goduum demiştir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 görürsek aynasını kırarız camınada pisikletli yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 dün trafikte dayının biri iki motorcuyu sıkıştırdı emniyet seridinden giderek. herifler trafikte bi yakaladı dayıyı indiler motordan kaskları falan indirdiler girişmeye hazırlandılar, adamın zaten ömrü gitti o noktada asdfg. bu noktada motorcuları destekliyorum. gerçekten dalmak lazım bazı anlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Kız var diye dalmaman olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Kız var diye değil arkamda eşim var diye hiç bişi yapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 magandanın kızı erkeği genci yaşlısı yok. gücün yetiyorsa, avantaj o an sendeyse anasını seviceksin. arkadaki şıllıklara da iki tane patlatırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 İtle köpekle uğraşmayın. Askere gitmenin iyi yanlarından biri bu ülkede. O adamları askerde görüyor aynı odada kalıyorsun. O deneyimden sonra zorunda kalmadıkça bulaşmaman gerektiği öğreniyorsun çünkü adamın kaybedecek hiçbir şeyi yok ve kaydecek hiçbir şeyi olmayan dünya asalakları en tehlikeli insan türü. Bıçağı takar. Bok çuvalı gibi ölürsün. Adam hapse mi gider? /care. Adamlar asker bitmesin diye uzatıyordu. Askerlik, hapis fln bu adamlar için lütuf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 polisi aradiginda akp ye sovduler ..basganimiza hakaretlerde bulundular..zaten karili kizli geziyorlar arabada alkol aliyorlar..basganimiza soyle boyle dediler biz duyduk..simdi bimerle cumhurbaskanligi sikayet hattina da yazacagiz sizi kapatir kapatmaz deseydiniz 10 dakikada onunuze getirirlerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 öf amma saçma sapan konuşuyorsunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 geçmiş olsun. aynen gurur meselesi yapmanın lüzumu yok, allah'ından bulsun ayı. cana zarar gelmedikten biraz laid back olun bu durumlarda. sen gene şikayette bulun ama adama dalıcaktım diyorsun, torpidodan silah çıkarır saydırır olan sana olur yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 bingildak said: İtle köpekle uğraşmayın. Askere gitmenin iyi yanlarından biri bu ülkede. O adamları askerde görüyor aynı odada kalıyorsun. O deneyimden sonra zorunda kalmadıkça bulaşmaman gerektiği öğreniyorsun çünkü adamın kaybedecek hiçbir şeyi yok ve kaydecek hiçbir şeyi olmayan dünya asalakları en tehlikeli insan türü. Bıçağı takar. Bok çuvalı gibi ölürsün. Adam hapse mi gider? /care. Adamlar asker bitmesin diye uzatıyordu. Askerlik, hapis fln bu adamlar için lütuf. şuna tamamen katılıyorum, ha bi de polis ney la kuralın,sistemin,düzenin olmadığı bir yerde, polis anca tasmasını çekeni takip etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Sorun istanbulda bisiklet kullanmanız. İstanbulda bisiklet kullanılmaz.Bisklet ile ilgili herhangi bir aktivitede bulunulmaz.Ankarada aynı şekilde . ankara bebelerinin Bilerek arabayı üstüne sürmesi daha bir adrenalin yaratıyor . İzmirde durum yollar açısından çok vahim Belediye her yerde kesintisiz bilmem kaç km bisiklet yolu diye reklam yapıyor . O bisiklet yolarını henüz tam göremedim 1km de bir kesiliyor ama Bira kutusu fırlatmak iyiymiş. Yani ne bileyim daha insanların yolda dogru düzgün yürüyemedigi bir ülkede bisiklet binene bira fırlatılması bana normal geliyor. heleki istanbul gibi bir dünya rezaleti için çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 küçükyalı orada okumayı bıraktım. bostancıdan sonrası mordor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Küçükyalı'da ben de bir iki kere pis duruma denk geldim, bir tanesinde yeşil yanarken karşıdan karşıya geçmye kalktığımda köpeğim ve kardeşimle beraber eziliyordum manyak bir taksici tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 bursa, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Bira gelmesi belki bilerek değildir ama yeşil yanınca küfür hoş olmamış. Misafirim ol nilüferde bulalım o aracı ve tekerlerini kesip çizilmedik yerini bırakmayalım. O küfürleri çizelim arabaya. Altına bisikletli diye imza atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Abi ben kırmızıda yakalasam bisikleti kaldırır ön camına atardım adamın. Net. Sen insanlık yapmışsın yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 arcane said: küçükyalı orada okumayı bıraktım. bostancıdan sonrası mordor. pendik = Barad-dûr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Istambula gelen bursa apacisine denk gelmissin. Burada yeterince yokmus gibi. Yani dan gecerken lifer etseydin. Aractan inen olursa da agzini kirsaydin. Bazen hakedene dayak gerekli. Turk insani dayaga alismis. Baska turlu egitilmiyor. O atanin mesela biryerlerini kirsan, bir daha disari cop filan atamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar