Zyrobod Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 arkadaşlar mcdonaldstan sipariş verdim. getirmişler sözde beni bulamadıkları için geri götürmüşler. evdeyim kaç saattir hiç bir ses olmadı. bende bunlara ayar oldum. şimdi burger king'^den sipariş vereceğim. ne söyleyeyim. hangisi güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 bean burger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Telefon da mı etmemişler sdfds Burgerking mcdondalds dan kötü servis vs konusunda kesin aç kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Bean Burger, evet. En iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 µh said: bean burger teksas sımokhaus nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 ölü burgeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 steakhouse hangisindeydi o fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 bean burger abi, eti ağzında erir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 404 burger not found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Zyrobod said: µh said: bean burger teksas sımokhaus nasıl ? teksas iyi ya ama fiyatı gereksiz fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 hiçbiri burger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 burgerkingin ekmeği ekmek, eti et. her şeyi en kaliteli birinci sınıf. istediğini ye pişman olmazsın, mükemmel seçim (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 big king xxl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 teksas nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Zyrobod said: arkadaşlar mcdonaldstan sipariş verdim. getirmişler sözde beni bulamadıkları için geri götürmüşler. evdeyim kaç saattir hiç bir ses olmadı. bende bunlara ayar oldum. şimdi burger king'^den sipariş vereceğim. ne söyleyeyim. hangisi güzel? müşterinin bulunamaması durumunda paket servis elemanına kalır, yapmazlar genelde böyle bir şey ama belki onunla ilgilidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Texas Smokehouse güzel, ama hazırlayanın insafına kalıyorsun 2 lokma tadımlık füme et te koyabiliyorlar, kat kat yığdıkları da oluyor. Bunun haricinde Extra burger spicy soslu bayağı güzel, ama onda da hazırlayanın yeteneğine kalıyorsun. Köfte büyük diye aşırı pişiriyolar kömür gibi getiriyorlar. Düzgün piştiğinde butik hamburgerci kalitesine yakın köfteyi rezil edebiliyorlar. Siparişi verirken orta pişsin, yakmayın lütfen, kömür gibi getirmeyin lan elinin ayarını silktiklerim filan diye notlar düşebiliyorsan ve hazırlarken notları da dikkate alıyorlarsa tavsiye edilebilir, yoksa bulaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Et olanda Whopper, tavukta ise Chicken Royal'ciyim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 En temizi Kasap köfte+migrostan alınacak hamburger ekmeği+soslar Direk win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 orc_lord said: Et olanda Whopper, tavukta ise Chicken Royal'ciyim ben :) Abi tamam da niye cumle sonuna smiley? Alti ustu hamburger seciyosun, evlilik karari degil ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 scorch said: En temizi Kasap köfte+migrostan alınacak hamburger ekmeği+soslar Direk win Hamburger etinin kralını yapacak kadar uzun süredir yapıyorum artık elim alıştı ama hala mal gibi şu hazır hamburger ekmeklerinin derdiyle uğraşıyorum , çok kötüler çooook yetmezmiş gibi bi de ufacıklar, max 70gr et konulur içine sonrası taşıyor komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 ShadowFury said: Texas Smokehouse güzel, ama hazırlayanın insafına kalıyorsun 2 lokma tadımlık füme et te koyabiliyorlar, kat kat yığdıkları da oluyor. Bunun haricinde Extra burger spicy soslu bayağı güzel, ama onda da hazırlayanın yeteneğine kalıyorsun. Köfte büyük diye aşırı pişiriyolar kömür gibi getiriyorlar. Düzgün piştiğinde butik hamburgerci kalitesine yakın köfteyi rezil edebiliyorlar. Siparişi verirken orta pişsin, yakmayın lütfen, kömür gibi getirmeyin lan elinin ayarını silktiklerim filan diye notlar düşebiliyorsan ve hazırlarken notları da dikkate alıyorlarsa tavsiye edilebilir, yoksa bulaşma. smokehouse 3 kere denedim hepsi rezaletti, carls jr harici yemiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 fish royal mutlaka dene hacı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Mithat said: scorch said: En temizi Kasap köfte+migrostan alınacak hamburger ekmeği+soslar Direk win Hamburger etinin kralını yapacak kadar uzun süredir yapıyorum artık elim alıştı ama hala mal gibi şu hazır hamburger ekmeklerinin derdiyle uğraşıyorum , çok kötüler çooook yetmezmiş gibi bi de ufacıklar, max 70gr et konulur içine sonrası taşıyor komple. İtimatta var kasap köftesi tam hamburger ekmekleri ölçüsünde. Cuk diye içinde kalıo peynirini bbq sosunu katıyorum ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 neyse arkadaşlar sıtekhaus söyledim bitti olay. bir sonraki siparişte bean dediğiniz burgeri deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Sıtek en stabili. Eti iyi üstüne koydukları soğan meretleri tadımlık vs. Smokehouse iyi veya kötü olabiliyor. Önceden tendercrisp yiyordum ama sonra onu bozdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar