Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alien: Covenant aka. Prometheus 2 [2017]

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
gelsin artık falan ne hypelandınız ya, olm nolan çekmiyor filmi öle şaheser falan çıkmayacak. oturup burda faillerini tartışıcaz falan.

önceki filmde uzay gemisi ay çöreği gibi düşüp yuvarlanıyodu kadınlar da düm düz kaçıyodu hani. çıtayı yükseltmeyelim sdf.

ek: afiş iyimiş ama
Mesaj tarihi:
alien fanboie için farketmez gelsin her türlü. şahsen prometheusu bile ayıla bayıla izlemiş adamım, salonda yeni teknolojiyle pırıl pırıl cgi xenomorph görsem zevkten kendimi parmaklarım.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

alien fanboie için farketmez gelsin her türlü. şahsen prometheusu bile ayıla bayıla izlemiş adamım, salonda yeni teknolojiyle pırıl pırıl cgi xenomorph görsem zevkten kendimi parmaklarım.

Aynen! (tu)
Mesaj tarihi:
imamizer said:

Aynen bu. Çok umrumda değil faili olmuş olmamış.
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Onlar Alien olamaz. Alien'lar öyle gün isiginda uzay gemisinin gölgesinde hoplayip ziplayacak yaratiklar degiller. Bence orada köle gibi tutulan biseyler var suan aklimdan bi ton fikir geciyo bilemedim.

Mesaj tarihi:

Agir Spo.

Spo Devam

Bi üst mesajda dedigim gibi. Bunlar Roma imparatorlugundaki Colosseum tarzi bir mekanda kendi türlerine bu paraziti enfekte ettirip üremesini sagliyolar.

Mesaj tarihi:

prologue trailer

abi kalabalıktan sevinmeli uğultu sesi geliyordu zaten. ben de baştan alien sandım da değil yani belli.

yeni görüntüler var şurada. hatta bir karede üstteki prologue'un devamında ne olacağını gösteriyor, bence izlemeyin :P
https://www.youtube.com/watch?v=wdbvVc0JSLQ

yine de izleyen varsa

şehirlere bombeler yağdıracak david, herhalde shaw'ı uyandırmıyor.

• Yeni Oluştur...