neutrino Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Sagol, kurcalayayim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 http://i.imgur.com/0pCA6gI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Şaheser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 bok gibi olacak hiçbirimiz sevmeyeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Bok gibi olsa da sevicem ben. Orası kesin.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Gelsin artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 gelsin artık falan ne hypelandınız ya, olm nolan çekmiyor filmi öle şaheser falan çıkmayacak. oturup burda faillerini tartışıcaz falan. önceki filmde uzay gemisi ay çöreği gibi düşüp yuvarlanıyodu kadınlar da düm düz kaçıyodu hani. çıtayı yükseltmeyelim sdf. ek: afiş iyimiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 alien fanboie için farketmez gelsin her türlü. şahsen prometheusu bile ayıla bayıla izlemiş adamım, salonda yeni teknolojiyle pırıl pırıl cgi xenomorph görsem zevkten kendimi parmaklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Bok gibi olmasin abi. Bok gibi yapmak daha zor olmali su settinglerde ortalama bir isten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 imamizer said: alien fanboie için farketmez gelsin her türlü. şahsen prometheusu bile ayıla bayıla izlemiş adamım, salonda yeni teknolojiyle pırıl pırıl cgi xenomorph görsem zevkten kendimi parmaklarım. Aynen! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 imamizer said: alien fanboie için farketmez gelsin her türlü. şahsen prometheusu bile ayıla bayıla izlemiş adamım, salonda yeni teknolojiyle pırıl pırıl cgi xenomorph görsem zevkten kendimi parmaklarım. Aynen bu. Çok umrumda değil faili olmuş olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=XeMVrnYNwus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 mmmhhh imamizerin dediğini yaptım prologu izleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 son sahne fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Colosseum gibi bi yer ora lan. abov merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 sadece şu engineerlarla geçen bi film yapsalar 10/10 lan. niye türk kızı gibi nazlı nazlı uzatıyolar şunu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Ben filmi seyredene kadar trailer, yazı vs bakmamaya karar verdim. Spoil etmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Prologue u seyretsem mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Dayanamadım, seyrettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Gemi yanaştıgında aşşagıdaki kalabalık full allien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Onlar Alien olamaz. Alien'lar öyle gün isiginda uzay gemisinin gölgesinde hoplayip ziplayacak yaratiklar degiller. Bence orada köle gibi tutulan biseyler var suan aklimdan bi ton fikir geciyo bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Agir Spo. Spo Devam Bi üst mesajda dedigim gibi. Bunlar Roma imparatorlugundaki Colosseum tarzi bir mekanda kendi türlerine bu paraziti enfekte ettirip üremesini sagliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 olmasi gereken bu videodaki. olacagi film ilk yarisi ilk filmin ikinci yarisi ikinci filmin taklidi meh bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 prologue trailer abi kalabalıktan sevinmeli uğultu sesi geliyordu zaten. ben de baştan alien sandım da değil yani belli. yeni görüntüler var şurada. hatta bir karede üstteki prologue'un devamında ne olacağını gösteriyor, bence izlemeyin :P https://www.youtube.com/watch?v=wdbvVc0JSLQ yine de izleyen varsa şehirlere bombeler yağdıracak david, herhalde shaw'ı uyandırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 ulan nerden farkettin filmi bitirdik asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar