applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 s3 desteklemiyor. telefon değiştirme zamanim gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Elimden geldigince bazi konulari aciklamaya calisayim. PokemonGo'yu almanca oynadigim icin cogu seyin ingilizce sürümünde nasil cevirildigini bilmiyorum. Trainer yaratma asamasi zaten cok basit. Karakterin tipi sadece görsel. Sececeginiz ilk Pokemon da pek bir etki yaratmiyor. Gönlünüzden ne geciyorsa onu secin. Zaten tercihler arasinda sadece Bulbasar, Charmender ve Squirtel var. Harita üzerinde Mavi Pokestop'lar yanina yaklastiginiz takdirde acilabilirler. Iclerinden rastgele olarak Pokeball, Egg, Potions, Incense ve (ress tasi) gibi esyalar cikiyo. Pokeball bol bol düsüyo. Sikintisini cekmezsiniz. Zaten benim gibi manyakca toplarsaniz cantanizin limiti dolar ve yüzlercesini de atmak zorunda kalirsiniz. Egg'ler simdilik 2km, 5km ve 10km olmak üzere 3 cesit. Yani 2km'lik bi yumurtayi yatlatabilmek icin 2km yürümeniz lazim. Bu süre zarfinda oyun acik olmali. Arabayla gezmek kilometre dolmasini saglamiyo. Denendi ve ise yaramadi. Ayni anda sadece elinizdeki (egg maschine) sayisi kadar yumurta ayni anda aktive edilebiliyor. Pokemon yakalamak en karlisi. Pokemon basina 100 exp (pokemonu yakalama ustaligina bagli olarak 10-50 arasi fazla exp alabiliyorsunuz sanirim) aliyoruz. Eger o pokemonu ilk defa yakaladiysak yüklü miktarda exp ve candy de veriyo oyun. Candy'ler Pokemonu evrimlestirmek ve güclendirmek icin gerekli. Dikkatli kullanmakta fayda var. Her tip pokemon'a özel Candy var ve sadece o pokemon tipinden yakaladiginiz takdirde o Candy'den kazaniyorsunuz. Pokemon'u saldiginizda Prof Oak size candy hediye ediyo. Pokemon yakalarken dikkat edilmesi gereken bir kural var. Pokemonun cevresinde olusan yesil halka ne kadar kücükse yakalamasi o kadar zor ve kazanacaginiz bonus exp de o kadar fazla olucaktir. Eger bir pokemonu Arenaya birakirsaniz, cantanizdaki ilk birkac pokemonu da güclendirmeyi unutmayin. Onlar cantanizda da olsa dövüse katiliyorlar sanirim. (Bunu henüz pek test edemedim.) Oyunda üc cesit takim var. Mavi, Sari ve Kirmizi. Bu takimlar bir avantaj katiyor mu bilmiyorum ancak ayni takimdan olan trainer'lar birbirlerine karsi savasmiyorlar ve arenada destekleyebilecekler diye okudum. Benden tavsiye yakalayabildiginiz kadar cok pokemon yakalayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Sony z3 le oynayabiliyom mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 bunun bide kol aparatı yok muydu? o ne işe yarıyo peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Jaegerjaquez said: Sony z3 le oynayabiliyom mu Z3 compactla oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 TR playstoreda görünüyor ama indirilemiyor diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 apksını indircen. Bi önceki sahifeye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Serverlar kapali suan. Server Status'u görmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeonNatural Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 AR mode'da pokemon görünmüyor, benzer sorunu yaşayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Şimdi apple store a yok heralde haftasonu avrupa diyolar var mı bilgisi olan gerçi ben şu an us deyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 iosa kurdum çalışıyor ama austrlia location yeni bir hesapla indirebildim tr olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 bu zımbırtı ilk çıktığında cips paketinden balbazar tasosu çıkmıştı o yüzden ilk pokemonumu balbazar yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 abi pokemonu nasıl seçtiniz? bana pokemon falan sormadı bala göte balbazar buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 ilk pokemon balbazar veriyor. çaktırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 apk sını indirip oynamaya başlarsan ilerleme kalacak mı oyun release olunca avrupada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Account base değil mi oyun niye kalmasın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 reddit ve bikaç forumda illegal indirenlere ip ban gelebilir diyorlardı oyüzden sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 oyunu açınca gmail hesabı ile kayıt oldum app store hesabını ilgilendirmiyor pokestop yapmışlar evin ordaki camiyi pokestop nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Pokestop lara gidip exp ve esya aliyosun. 5 dakikada bir refreshleniyor o stoplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Nası oynicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 samsung'da yok mu, play store'da bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 geçen tarlabaşında pokemon arıyodum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 ooo en sevdigim hype hemen başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 serverlar online gözüküyor da bende hala servers experiencing issues uyarısı veriyor. jailbreakli app kurdum diye mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 ilk girdiğimde server hatası verdi bana da, sonra düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar