bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Dodge yapıp da çalışan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Ben ilk gunden beri dodge yaparak oynuyorum ama oyle hasar almadan dovmek falan hikaye biraz. 10 kere dodge yapiosam 3-4'u tutuyodur maks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 normal spawn olan pokemonların gezindiği falan yok, 3 gündür evimdeyken 3 ayak izinden başka mesafede poke olmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 meanwhile central park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 ben dodge a bastıktan 2-3 sn sonra falan yapıyor, dodgeluyor ama tamamen şans yani denk gelirsa falan. dediğin gibi 10 defa yapıyorsam 3 defa falan tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 1291cp 142hp vaperon yaptım. çok temiz oldu. gym canavarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Oyunu ne zaman açsam ya login olamıyom, ya etrafta 1 tane bile pokuman olmuyo, ya yukarda loading ikonu dönüp duruyo, ya top attım mı kilitlenip kalıyo, ya da topum kalmaımş oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Ahah az önce Facebook Antalya alışveriş gruplarının birinde bu ilanı gördüm, Antalya da olan değerlendirsin. :) Edit: Fikir de eyimiş la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Pcde mi açıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Yok ya ofisteyken falan telefondan açtım. Bugün gün boyu 5-10 defa böyle olunca daha da denemedim, belki benim cünüplüğümdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Kesin bilgi, güzel bilgi. Eevee'leri normalde taşla falan istediğimiz türe evolve ediyorduk, ama Go'da taş maş da yok random gibi görünüyordu. bi yolu varmış meğer. said: It would seem that there is in fact a way to force an evolution of your Eevee. The Eevee Brothers from the original anime were named Rainer, Pyro, Sparky and they owned a Vaporeon, Flareon and Jolteon respectively. If you nickname your Eevee either Rainer, Pyro or Sparky, your Eevee will evolve into that desired Eeveelution! Sparky = Jolteon Rainer = Vaporeon Pyro = Flareon Evolve etmeden önce adını değiştirmeniz yeterli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Uzun ince bir yoldayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 stimpak said: Kesin bilgi, güzel bilgi. Eevee'leri normalde taşla falan istediğimiz türe evolve ediyorduk, ama Go'da taş maş da yok random gibi görünüyordu. bi yolu varmış meğer. said: It would seem that there is in fact a way to force an evolution of your Eevee. The Eevee Brothers from the original anime were named Rainer, Pyro, Sparky and they owned a Vaporeon, Flareon and Jolteon respectively. If you nickname your Eevee either Rainer, Pyro or Sparky, your Eevee will evolve into that desired Eeveelution! Sparky = Jolteon Rainer = Vaporeon Pyro = Flareon Evolve etmeden önce adını değiştirmeniz yeterli yani. Sen denedln mi bizzat? Jolteon'u da yapsam uclemem tamamlanacak. Sik cikan pokemonlar arasinda en verimlisi bu eeve'nin evrim gecirmis halleri sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Dün istanbula geldim , darbe oldu. Bugünde baktım evimin yakınlarında hiç bi yerde ne pokemon var ne pokestop ne bişi. Ulan istanbulda bari evden bişiler yapabiliim istedim yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Mithat said: Dün istanbula geldim , darbe oldu. Bugünde baktım evimin yakınlarında hiç bi yerde ne pokemon var ne pokestop ne bişi. Ulan istanbulda bari evden bişiler yapabiliim istedim yaaa. quote edeyim ya edit medit gelir sdfjxcv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 pokemonlar meydanlara toplanmış o değil de rte'nin telefondan facetime yaptığına pokemon editi bekliyodum ben, biri poketopu koysa oraya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 yaptılar zaten dün gece ama bulamam şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Neyini editliim abi. Dün darbeyle ilgilendik , bitti . Bugünde pokemon go'ya geri dönüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Pikachu yakaladım bi tane, aynı yerde tekrar çıkıyo mu bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 kendi bölgelerinde çok çıkıyor ama nadiren başka yerlerde de çıkıyorlar. kendi bölgesi olana denk geldiysen çıkar yine. beykoz mihrabat korusu vs civarında her gün var neredeyse. magnemite, voltrob vs de dolu. elektrik bölgesi heralde orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 yav said: stimpak said: Kesin bilgi, güzel bilgi. Eevee'leri normalde taşla falan istediğimiz türe evolve ediyorduk, ama Go'da taş maş da yok random gibi görünüyordu. bi yolu varmış meğer. said: It would seem that there is in fact a way to force an evolution of your Eevee. The Eevee Brothers from the original anime were named Rainer, Pyro, Sparky and they owned a Vaporeon, Flareon and Jolteon respectively. If you nickname your Eevee either Rainer, Pyro or Sparky, your Eevee will evolve into that desired Eeveelution! Sparky = Jolteon Rainer = Vaporeon Pyro = Flareon Evolve etmeden önce adını değiştirmeniz yeterli yani. Sen denedln mi bizzat? Jolteon'u da yapsam uclemem tamamlanacak. Sik cikan pokemonlar arasinda en verimlisi bu eeve'nin evrim gecirmis halleri sanirim. Bana hep vaperon çıkıyodu dün bunu görüp jolteon yaptım oldu. Şansa denk gelmediyse doğru. Bi tane daha toplayınca flareon yapıp onaylicam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 https://player.vimeo.com/video/174821377 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Pohahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Serverlar yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 2-3 saattir yok http://cmmcd.com/PokemonGo/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar