razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 sahiller öyle, moda iskele falan da pokemon yağıyor. başka nereler var kaynayan? şöyle 3 pokestop'a aynı anda erişilen ve milletin lure ile çoştuğu yerler biliyosanız yazın la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 bu dediğim yerde 4 taane var işte 4 kçsede tam ortadan 4unede ulasabiliyosun akıyor lurelu hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 boyle dolasirken Team Rocket npcleri cikmali karsina, bunlarla cenk etmece falan, hatta questler, daily ve hatta gym benzeri rocket team base spawn olmali millet toplasip saldirmali falan. evet. ̼̺͚̟͆̚ͅP̍͊ͧo͇k͎̲͉̯͚̱̼͊̎é͈̬̜ͣ̆ͫ̾̚m̦͈̟̦̩͉o͂ͪ̏̂͐̀͛ṇ̖̙̦̾ͦ̉̈!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 caddebostan sahilde event varmış, cok mu pokestop var orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 caddebostan sahilde event varmış, cok mu pokestop var orada? nerelerde böyle lezzetli spotlar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 o random encounter'lar diğer oyuncularla olacak işte, millet işlek pokestop'larda çaktırmadan bekliyor olacak sen de gelirken nınınınınınını çimlerden fırlayacak sonra pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 yoo direk team rocket kostümüyle elinde sopayla girişeceksin. böyle aa ne güzel etkinlik, cos play yaşasın mühe mühe diye toplanacaklar etrafında. dalacaksın şakayla karışık sopayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 fonda da şunu verecekler https://www.youtube.com/watch?v=NrS523dOHU4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 ya böyle mass disenchant gibi bişi var mı ara yüz o kadar kötü ki tek tek dislemek çile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Saniye farkla pikachu yu kacirdim. Herhalde mahalleden birisi kapti yada serverdan tokati yedik, aninda butun pokemon spawn listesi degisti. Soyle hangi attack a karsi hangisi iyidir seklinde bir liste var mi? Mesela Pidgey e karsi Psychic attack icin super attack diyor. Ayni Pidgey e karsi Rock attack icin no effect diyor Exeggcute un Psychic attack a karsi Ponyta nin fire attack i super attack oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 normalde var da, sanırım fightlar için o sistem gelmedi daha. oyun cok basic aslında, insanları çeken de o oldu biraz. yoksa fight sistemi falan gelince değişir durumlar, değişir dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 https://4.bp.blogspot.com/_k6GAFizwbws/TDCq6J-RaII/AAAAAAAAAAM/hQCwTbpo-xQ/s1600/gen1+type+chart.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 ya bu pinsirin 3 vurmasının sebebi nedir? hızlı falan mı vuruyor nedir yani 927 cp'li pinsir buldum 3 vuruyor şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Enteresan, bu arada bu adimla olan mesafe de her adim 100 metre tekabul ediyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 millet baya işsiz ya asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 pinsırın olayı vurmak değil. pinsır vurduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 https://www.instagram.com/p/BHv8eBNjJDN/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 yanımda staj yapan universite 2 öğrencisi bile pokemon dedi lafı açıldı, indiremedim falan dedi. dedim sen kimsin dedim ya. senin yaşın kaç dedim. hayır kaç yaşındasın sen dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Gallant said: Enteresan, bu arada bu adimla olan mesafe de her adim 100 metre tekabul ediyor sanirim. 1 adım 10m 2 adım 100m 3 adım 1km Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 millet iphoneda direk ekrana tıklayarak yürüyen hileyi, androiddeki fake gps spoofer hilesiyle falan yardırıp 35-40 level olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 bazen topu attıktan sonra donup kalıyo ya oyun, hele bi de nadir bi pokemona yaptıysan baya kızdırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Şimdi anlamadığım bir-iki şey var. Amaç mümkün olduğunca pokemon toplayarak CPsi düşük olanları profesöre göndermek mi? CPsi kaçın yukarısında olanları tutup geliştirme eğilimine giriyorsunuz peki? Ayrıca bizim orada gym vardı. Şimdi sarı takmı seçtim gym sarı ben de pokemon atarım içine diye elemanın 314 CPli petini dövmemi istiyor. Aynı takımdan oluncada dövüşüyor muyuz? Bir de Bağdat Caddesi yoğun bir sürü pokestop ve lure var. Ara sokaklara girdim, hiçbişi yok, bare rare bişiler çıksa insanların olmadığı yerlerde... Edit: Adamın gym'deki pokemonu gloom'du 314 CP ile ben de şimdi buldum sadece 14 CP :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 https://eksisozluk.com/entry/61688033 pokemonların cp, boy, kilo konusunda detaylı bir yazı yazmış benim aklıma yattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 sana çıkan pokemonlar senin lvl'ına göre çıkıyor. ben 13 oldum mesela 200-300cp'ler çıkıyor. o nedenle de hangi pokelerin gideceğine yine kendin karar veriyorsun, seviyen artarken 200- sonra 500- diye gönderirsin mesela. ben genelde her pokemondan sadece 1 tane bırakıyorum çok yüksek cp yoksa. tabi sadece cpye bakma, ağırlığı cp'yi yüzde kaçında gösterdiği(üstteki bar) atakları vs de dikkat edilmesi gerekenler. seviyeniz düşükse elinizdekilerin hepsi değişecek zaten önem vermeye gerek yok. cp yüzde kaçında dediğim de örneğin bende bi ponyta var, üstteki barı %70'de falan ama 410cp var. ama gelişmişi olan rapidash'im de var onun cp'si ise %60'da olmasına rağmen 380 falan. e şimde burada hangisine gidilecek? tabii ki ponyta, %100'e vurulacak ilk baş, sonra da evrim geçirtip diğer rapidash'in ulaşamayacağı bir seviyeye çıkmış olacak. edit: araya ekşi linki girmiş, xl hep daha iyi olacak diye bişi yok. xl daha çok hp, xs daha fazla hız. o yüzden hatalı açıklama ekşideki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 10k dan çıktı galba http://i.imgur.com/ITR8uOP.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar