Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Norak said: hanginiz olm bu: http://i.imgur.com/yfIp3Fe.jpg Böyleleri varken isi gücü olan insan asla arena master olamaz. Ayrica oyun Beta'da ve avrupaya acik degil. Eksik haliyle oynuyoruz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 lg g2 de çalışır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Calismayacak telefon yoktur yahu. Google maps calisiyosa bu da calisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 bir yerde okumuştum sanki samsung s4'ten sonra çıkan modellerde oynanıyor muymuş neymiş. düşününce saçma olduğuna kanaat getirdim ben de sdf yok lan mantıklıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Abi cahilligime verin tutosu falan var mi Asgari hangi sartlar lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Kanka önceli sayfalarda anlatmistim bi bak istersen. Oyun cok kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 htc desire 500de çalışmıyor mesela denedim fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Ayfon said: Calismayacak telefon yoktur yahu. Google maps calisiyosa bu da calisir. android developerlar su modeller disinda calistirma diyebiliyorlar bildigim kadari ile yani limitlemis olabilirler ayrica android os seviyesinden de limitlenebilir. Bi ton limitleme sanslari var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Haklisin. Ben orda cogumuzun son model telefon kullandigini varsaydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Gizli said: lg g2 de çalışır mı? Bende g2 var. Calışıyo. Ama sarjı emiyor resmen... Oyle boyle değil. Powerbank takılı dolaştım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 https://pbs.twimg.com/media/Cm26upqW8AEv-zv.jpg hanginiz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 AHAHHAHAHAHAHFDSGFDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Yürüyüşe çıkcam serverların açılmasını bekliyorum hadi lan asdsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Sanirim tüm Dünya pokemon serverlarinin acilmasini bekliyo. Hepimiz spora alisacagiz bu gidisle. Kilometre madalyasi da var zaten. Yumurtalari acmak icin de kilometre gerekiyo. Birkac sene icinde obez pokemon oyuncusu kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 hayallere gel. en iyi trainer de olucanız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 hayvan koltuğa işicek şimdi çıkıyorum ben valla meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 razzRaziel said: hayallere gel. en iyi trainer de olucanız mı like no one ever was... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Ayfon said: Calismayacak telefon yoktur yahu. Google maps calisiyosa bu da calisir. ios 8 gerekiyor (iphone 4 ve altına ios 8 desteği olmadığından çalıştırmaz) asus zenfone'lar çalıştırmıyor deniyordu. bir de intel işlemcili telefonlar çalıştırmıyor diye bir söylenti var (windows phone zaten yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 To catch them is my real test araya girme vulga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Ekşide çok güzel yorumlar var lan koptum 😂😂😂 "sadece evde oturarak deliler gibi poketopu toplayabildiğim oyun. 23 senedir caminin dibinde oturuyorum, cami hoparlörü ile balkonumun arasında 3 metreden daha kısa bir mesafe var, 23 senedir odamın içinde ezan okunuyordu. bugün caminin poketopu alabilmem için merkez seçildiğini gördüm, 15 dakikada bir çeviriyorum 5 poketopu ve 1 yumurta düşüyor. sanırım yıllar sonra benim için cami ilk defa bir işe yarayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 adam gibi release olmasını beklicem ya zaten casul takılıırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 razzRaziel said: hayallere gel. en iyi trainer de olucanız mı hocam bi inceleme çekersin artık oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 https://s32.postimg.org/66b1usiqt/52ba0a03_c22d_4e03_8e94_cfca9de6b4a8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 abi sanki milimetrik gitmen lazım pokemona da köprünün üstüne çıkıp yakalamyaca çalışıo hayuvan gibi radiusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 haber gerçektir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar