Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 2.Hafta:Galatasaray-Osmanlıspor|24.8.15-21:45

fenn

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

söylendimi bilmiyorum
galatasarayı siklemeyen meloyu, hocasına abi abi diyen burağı, sözleşme imzalamayan şınayderi falan oynatınca böyle şeyler olur
bide daha 2. maçtan kaliteyi göstermişsiniz çıkan futbolcuyu yuhlayarak

Orda yuhlanan Hamza yada ben iyi niyetli düşünüyorum. Umutun çıkmasını bekliyordu Burak çıkınca cıldırdı millet bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Alfred said:

kermit said:

söylendimi bilmiyorum
galatasarayı siklemeyen meloyu, hocasına abi abi diyen burağı, sözleşme imzalamayan şınayderi falan oynatınca böyle şeyler olur
bide daha 2. maçtan kaliteyi göstermişsiniz çıkan futbolcuyu yuhlayarak

Orda yuhlanan Hamza yada ben iyi niyetli düşünüyorum. Umutun çıkmasını bekliyordu Burak çıkınca cıldırdı millet bence.

ve 30+ umut un daha 2. haftadan 90 dk dana gibi koşmasını bekleyerek çıkardı burak'ı
Sosyal ağlarda paylaş

Yuhalanan bence de Hamza'ydı ya.

Burak tamam iyi değildi ama ekstra kötü değildi maçta. Ona gelene kadar çıkacak sayısız adam vardı. Üstelik de santrafor oynayabilecek bi Umut kalmışken.

Hamza resmen mahvetti maçı.

Bu arada Chedjou'yu bu sezon 4 maç izledim (Inter, Sivas, R.Madrid, Osman) ne güzel oynuyor bu adam, hakikaten olmuş yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Burak tamam iyi değildi ama ekstra kötü değildi maçta. Ona gelene kadar çıkacak sayısız adam vardı. Üstelik de santrafor oynayabilecek bi Umut kalmışken.

Bu arada Chedjou'yu bu sezon 4 maç izledim (Inter, Sivas, R.Madrid, Osman) ne güzel oynuyor bu adam, hakikaten olmuş yani.

övüp durmayın şimdi son dakika golü diye satarlar para gelsin diye sonra 8. bile hayal olur bu sezon.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

yuhalanan hamza değildi abi kendinizi kandirmayin. burak cikmadan 2dk önce ezdigi topta da yuhalandi baya.
sinaydir daga tasa 2sut atınca ona bile homurdandi taraftar.
ha yuhalanmasi gereken hamza idi bu kötü oyun sebebiyle.
onu yapmanin sekli cikan adami yuhalayip gireni alkislamak değil. Burak diye bagirir alkis tutarsin adam anlar yaptığı yanlısı. o tepki direk burak içindi. transfer haberleri falan filan etkisi vardır
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

ha sonuç olarak burak ve sabriyi yuhalayip, bütün yaz fildir fildir takim arayip bulamayınca tipis tipis geri dönen melo yu alkışlamak ayıp oldu. Yeniçeri tayfaya koyar bu

Adamlara zamli ve uzun sureli sozlesme yaparken meloya yapmazsan boyle yapar. Az bile yapmis. Tasarruf edecegi baska yer bulamamislar mi !!!
Sosyal ağlarda paylaş

yönetimin hatası doğru zaten rezalet bi yönetim var gsde şuan ama öyle bile olsa melonun yaptığı kabul edilemez. gs klubü yolgeçen hanı mı kafasına göre gidecek bi ara gelirim ben siz takılın duruma göre bakarız diyecek. geçin abi bunları, meloyu yollamadıkları büyük hata. transfer yapılmamasına ve kadronun yeterli görülmesine değinmiyorum bile. daha önce söylemiştim yineliyorum, bu yönetim ve bu kadro hiçbi değişiklik olmazsa gs bu sezon ikinci olduğu vakit öpüp başına koyar.
Sosyal ağlarda paylaş

ben meloyu haklı buluyorum açıkçası.

kimse kusura bakmasın da adam en zor ameliyatlardan birini geçirip 3-4 hafta sonra sahaya çıkıyor. kadroda her zaman ilk yazılması gereken adam. bana göre sneijder veya muslera gitse, melo gittiğinde yaşayacağı kaybı yaşamaz gs.

adam nerdeyse sabriyle aynı paraya oynuyo abi. ben olsam ben de ibnelik yaparım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...