BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 baya bi adam ariyolar zaten sosyal medyadan surekli is ilani paylasiyolardi bi ara. microsoft marketinge baya para yatirdi pesini birakcaklarini sanmam. https://www.rare.co.uk/careers bu arada zibilyor leveldan sonra acilan epic questlerde 3 satirli riddledan cikan 5 hazine yerine 10 satirli riddledan 15 hazine cikar tarzi biseyden ote gitmeyecek benim tahminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 haa iyi 2 hafta deneme fırsatı varmış hevesi boşaltıp sallayayım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 "cok para yatirdilar, pesini birakmazlar" muhabbetinin no man's sky ile bitmis olmasi lazimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 mikrozort bu gerci cat diye yarin discontinued kthxbye diyebilir dogru sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 skeleton forta cokme isimli calismamiz :P https://clips.twitch.tv/SpoopyFairPresidentNinjaGrumpy uzun halini kesip aticam youtube'a daha sonra, baya eglenceliydi :D edit: uzun versiyon -> https://www.twitch.tv/videos/241776891 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Lath bizim dünkü salvomuz kayıtlı mı sende? 2 galleon beraber indirdigimiz? Varsa vur suraya şenlenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 https://www.twitch.tv/videos/241610738?t=04h24m57s burdan itibaren falan sağlam combat dönüyor sanırım. öncesinde de güzel aksiyon var gerçi, gemiyi hızla getirip bombalayıp anchor droplayıp 180 dönüp tekrar salvoladığımız yerler falan. cliplemeye üşendim ama ben çıkana kadarki bütün aksiyon var burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 xunn said: Lath bizim dünkü salvomuz kayıtlı mı sende? 2 galleon beraber indirdigimiz? Varsa vur suraya şenlenelim. https://clips.twitch.tv/ArtisticEncouragingLatteKeyboardCat Şunun biraz daha öncesinden başlıyor manevra, 1 dakikadan uzun olduğu için sonuna yakın kısmından clip'ledim. İzlemek isteyen clip'ten devam edip biraz öncesinden bakabilir. Skull Island loot'u için resmen 2 galleon ve 1 sloop'a karşı çetin bir savaş verip kazandık, bütün loot'u topladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 btw clip yerine highlight yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 2 kişi fort yaptık bugün 2 saat sürdü 18k loot çıktı, bence değmiyor fortlar. level 35 gold hoarder var bi maptan 2-3k arası loot çıkıyor minimum, 5 dk sürmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Xenocide said: https://www.twitch.tv/videos/241610738?t=04h24m57s burdan itibaren falan sağlam combat dönüyor sanırım. öncesinde de güzel aksiyon var gerçi, gemiyi hızla getirip bombalayıp anchor droplayıp 180 dönüp tekrar salvoladığımız yerler falan. cliplemeye üşendim ama ben çıkana kadarki bütün aksiyon var burada. boarding icin bosa cannon harcadigini gorunce kapadim direk videoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 LathspeLL said: https://clips.twitch.tv/JollySlickPotDerp Gaza gelinen anlar. ya müzik falan ne güzelmiş hakkaten, para mara şey olsun basıp alıcam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Baya inceleme twiç falan baktım da içerik çok boş sanki ama görsel, atmosfer keyifli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 adam oyundaki shantylerden birine soz yazmis sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Herkesin seveceği bir oyun değil cidden. Yani 2 gündür Galleon ve 4 crew ile son derece keyif alıyorum. Single girsem ne kadar keyif alırım bilemem. Ama mesela girip kendi başıma treasure peşine düşeyim istedim mesela bugün. Oyun bu keyfi ve isteği yaratıyor. Ama cidden content denen birşey yok oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 knox said: Xenocide said: https://www.twitch.tv/videos/241610738?t=04h24m57s burdan itibaren falan sağlam combat dönüyor sanırım. öncesinde de güzel aksiyon var gerçi, gemiyi hızla getirip bombalayıp anchor droplayıp 180 dönüp tekrar salvoladığımız yerler falan. cliplemeye üşendim ama ben çıkana kadarki bütün aksiyon var burada. boarding icin bosa cannon harcadigini gorunce kapadim direk videoyu Hahah abi yok bi bug olusuyo sanirim unload cannon secenegi cikmiyor inventorydr cannon olmamasina ragmen. Orada da artik canon ise yaramiyo diye yapistirdim djfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 oyun birkez daha neden XBOX alınmaması gerektigini gözler önüne seriyor.. Adam orda God of War , Death Strandings ne biliyim Detroit yapar.. buda burda 1 yıldır Sea of Thieves diye götünü yırtıyo.. sonuç : LEŞ.. Lan adamlar 10 yılda kaydadeğer bir tane oyun çıkartamaz mı arkadaş.. Yok FORZA , HALO bilmemne .. bitane arcade oyun cıkardılar işte cuphead mi ne .. Oda oynasanda olur oynamasanda tadında bişey.. Komedi gibi bir oluşum ya şu konsol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 tv and sports! xbone! ya işte adamların kafa farklı çalışıyor. zaten play anywhere diyip oyunları pc'ye de çıkarıyorlar artık. sea of thieves çok şahane bile olsa alıp pc'de oynarsın ama gow oynamak istiyorsan ps4 alacaksın. daha çok kendi cihazını kompakt bir bilgisayar gibi pazarlamaya çalışıyorlar işte ashfas. bu kafa ile sony süpürmeye devam eder ms'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 amerikalilar icin yerli ve milli konsol iste ne bekliosunuzki asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 amerikalılar bile ps4 dururken xbox alacak kadar aptal değildir ya... bir tarafta gow detroit, diğer tarafta 4k minecraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 dogru diyor yalniz cidden milli yerli konsollari diye o kafayla alan azimsanmayacak kadar insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 amerikan bebesi fifa battlefield cod oynuyor zaten. xbox ps4 farketmiyor o nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 amerikan bebesiyle bizim bebemiz arasındaki tek fark battlefield o zaman sanırım ki o da kapanmaya başladı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Sürekli alıp almamak arasında gidip geliyorum şu oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 xbox passle oynayin abi alip almamayi gecin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar