Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 aynen düz questler bayıyor zaten. bir şey elde ettim hazzı fazla yok sadece pve yapıyorsan. solo oynanmaması gereken bir oyun kesinlikle. arkadaş çevresiyle sağlam eğlendiriyor yalan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Çok istiyorum oynamayı bunu ama bir hafta oldu oyunu kuralı, daha işten kafamı kaldırıp açamadım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 şu bahsettiğiniz eksikleri çözseler, pvp kısmına progress fln ekleseler, on numara oyun olur tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Bence progress olarak ancak mekan açılması falan gelmeli, aksi oyunun ruhuna aykırı. Yüzlerce saat oynayanlar var bu oyunu, demek ki kendi içinde bir tadı var. Oyundaki quest'ler sadece başka oyunculara denk gelmek için bahane bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 dayanamadım win10 geçtim aldım. başından kalkamıyorum tam iş güç üstü. safe zone hub tavern gibi bir yer var mı oyunda? no man's sky'ınki gibi. çok sağlam rp potansiyeli var. ilk pvp'm de enteresandı. bomboş gemiyle geziyorum harrasladı üç kişilik bi gemi beni. döndüm pruvadan daldım, are you fkn crazy falan dediler tam o ara undead gemisi geldi. bunların peşine düştü. ben uzaklaştım tekneyi onardım. döndüm bir de ben bunlara daldım battılar. sonra undead gemisi de beni batırdı dsaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Yine bayağı aksiyon yapmışsın ilk pvp'de. Bizimki bayağı tırttı. Daha oyuna yeni başlamış tutorialı geçmişiz iki kişi, ilk queste çıkacaz, limanda gemiye giderken zıplaya zıplaya başka bi eleman geldi, yanımızda durdu. Sonra cart diye benim arkadaşa kılıcı taktı, öldürdü. Ben de buna taktım kılıcı. Sonra benim arkadaş reslendi geldi, bu diğer eleman reslenene kadar bindik gemiye gittik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 4 dakika önce, sylvanas dedi ki: dayanamadım win10 geçtim aldım. başından kalkamıyorum tam iş güç üstü. safe zone hub tavern gibi bir yer var mı oyunda? no man's sky'ınki gibi. çok sağlam rp potansiyeli var. yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 toplaşalım galleon falan sürelim ya. nasıl ekliyoruz email mi vereceğim gamertag mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Bu Cumartesi oynayalım, tutorial yapmam gerek önce ama çok uzun sürmüyor sanırım? Tremontaine benim Xbox'daki isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 ekledim galiba, follow dedim. karmakarışık arayüzü var xbox game app. follow diyince ekledim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Ben de edindim bu vesileyle Gamepass. Biraz bakınayım Sea of Thieves'e. Glycon#3493 ekleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 (düzenlendi) bugün update geliyor 6da falan açılacak serverlar. tili#4165 Haziran 17, 2020 tiLi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 8'de açılacakmış düzeltiyorum. 6 BST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 şimdi ben paldır küldür giriş yaptım linkledim windowslive adresimi. steam'den almıştım oyunu. başka bi maile bağlayabilir miyim ya da ilk mailimde mi kalır oyun? progress ve arkadaşlar gider mi, nasıl oluyor bu xbox account işi bilmiyorum. başka bi outlook adresim var ona bağlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 oyun çok güzelmiş ya, random crewla olmayacağını ilk 10dkdan anladığım için şimdilik sadece solo ve 2 kişi sloop tecrübem var, büyük gemilere adam arayan varsa alsın beni. eksbaks acc https://account.xbox.com/tr-tr/profile?gamertag=S1LPH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Oyun bence çok boş, loot yap,onları sat, kozmatik al. Bunun üzerine kurulu gibi. Kaçırdığım bişey varsa lütfen aydınlatın çünkü oynanış ve pvp öğeleri güzel oyunun sevmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 10 saat önce, Silphatos dedi ki: oyun çok güzelmiş ya, random crewla olmayacağını ilk 10dkdan anladığım için şimdilik sadece solo ve 2 kişi sloop tecrübem var, büyük gemilere adam arayan varsa alsın beni. eksbaks acc https://account.xbox.com/tr-tr/profile?gamertag=S1LPH invite attım sallamadı vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 NE ZAMAN ATTIN NERDEN ATTIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 abi bende gamebar disabled oldupğu için görmemişim ne invit ne mesaj şimdi gördüm açınca sddsf sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 mesaj attım sonra acaba görmedi mi diye invite attım. sonra joinlemeye zorladım 2 kere falan yüzsüzlükse yüzsüzlük dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Şu oyun yüzünden o gamebar ı aktif etmek zorunda kaldım. Çok uyuz oldum MS ye Şimdi oyunda progress yok diyoruz da karakter için yok. Reputation kastığımız 8 ayrı trading company var. Bu company levelleri arttıkça verdikleri görevlerde zorlaşıyor. Misal "Gold Hoarders" ilk leveller de basit maplerle ilerlerken ileri ki seviyelerde tek görevde 3-4 adımlık hazine avcılığına dönüyor. Ayrıca birde emissary bayrağı da açtınız mı topladığınız hazinelere extra bonus alıyorsunuz. Grade5 e ulaştığınız da ise o emissary e özel görevler açılıyor. Tall Tales görevleri var. Bunlar diğer görevlere göre daha uğraştırıcı ve uzun sürüyor. Commandation ve bazı özel kozmetikler dışında bit getirisi yok ama hikayesi var sonuçta Adadaki görev aldığımız 3 trading company i level 50 yaptığınız da legendary pirate olup Athena hideout u açıyorsunuz ve athena company e görevler yapmaya başlıyorsunuz. Ona göre de legendary kozmetikler geliyor. Kısaca para kazanmak için bir sürü yol var. Parayı harcayacak da bir sürü kozmetik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 olm ben hepinize yazdım görmüyor musunuz xbox app. ekledim yazdım davet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 daha çok vuran item veya büyü almayınca progress yok diyorlar. sahada herkesin eşit olması iyi bir parçası bence oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Private/custom server gelecekmis, iyi olur. Gerci parayla satacaklarmis. Bu oyuna dalmami engelleyen bi sey var cozemedim. Blackwake giriyorum hala canim deniz savasi cekince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 2 arkadaş oynuyoruz gelmek yada katılmak isteyen varsa yeşillendirebilir mi? birde sorum var adventure modda oynuyoruz ancak bu online mı ? 3 tane mod var. Maiden, arena, adventure kafamız karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar