-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 release'de filan içi baya boştu, hep aynı temel questler vs. şimdi nasıl bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Makul fiyat olursa bakarım oynatır az buçuk kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Steam Release Geldi. Fiyatı 61TL olarak görünüyor şu an ama sanki her an değişecekmiş gibi hissediyorum. https://store.steampowered.com/app/1172620/Sea_of_Thieves/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Yahu, ona 61TL vereceğinize GamePass alın. 61TL ile 5 aylık GamePass alınabiliyor. Hem şunlar da gelir yanında: https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass/games#PCgames Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 aynı yaklaşımı minecraft dungeons'da yaptım. çok da memnunum. 2-3 seferde baydı zaten MCD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 xbox game pass kaliteli bi düna oyun var. 1 kere oynayıp bi daha oynamıyorum zaten. sea of thieves oynuyoruz baya ama canımız sıkılacak illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 yakın takipteydim hype'lıydım ve alıcaktım, win10 dedikleri gün sildim defterden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 40 dolarlık oyun 61 tl fiyat vermişler, al geç düşünme yaptım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 tili#4165 ekleyin yer olursa çağıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 Steam'ciler Xbox ve Windows Store'cularla oynayabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 baya eğlenceli oyun aslında özellikle milleti batırmaya çalışınca yoksa pve'si çabuk sıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 10 saat önce, GERGE dedi ki: Steam'ciler Xbox ve Windows Store'cularla oynayabiliyor mu? evet öyle görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 cross play var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 11 saat önce, GERGE dedi ki: Steam'ciler Xbox ve Windows Store'cularla oynayabiliyor mu? Zaten Steam'ci tam anlamıyla yok, Steam üzerinden arkadaşına bağlanamıyorsun. Windows'un platformunda arkadaş eklemen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Oynayan olursa xbox ile katılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Xbox'a çekiyorum ben de şimdi. Oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Ben de oynayacak adam arıyorum, tutoriali bitirdim, kaldı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 questleri yaparken tavsiyem şu: mümkün olduğunca çözüm için google'a bakmayın. oyunun tüm zevkini katleşmiş olursunuz. kendiniz çözmeye çalışın. oyunun tüm eğlencesi burada çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Onayacak adam çok var. Official discord sayfasına gir, crew arıyorum yaz. Şıp diye geliyorlar. Oyun içinde de hop in hop out özelliği var. Oyuna girince advanture bölümünden, kapalı oyun değilde açık seçersen, ya senin oyununu açık yapıyor ya da bir başkasının gemisine atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Hemen toplandık ben her akşam 7den sonra rahatlıkla girerim diye düşünüyorum. Haftasonu saat kısıtım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 (düzenlendi) Bu akşam oynayabilirim ben de akşam 8 falan sonrası. Çarşamba akşamı dışında genel olarak da h.içi akşamları uygunum yakın zaman için. Steam: Rewendor X-Box Live: Rewendor Haziran 8, 2020 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 ben uo keyfi alıyorum bu oyunun pvp-loot sisteminden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Oyun çok iyi, yalnız kozmetikleri tırt buldum. Oyunun esas eğlencesini etkilemiyor ama dur şöyle bir kıyafet yapayım diye pek heveslenemiyor insan. Hatta aynı şekilde karadaki concept art da gerçekten kötü. Denizdeki atmosfer ise tersine çok iyi. Oyun keyifli, birkaç arkadaşınızı ikna edebiliyorsanız kesin girişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Oyun gerçekten çok güzel, ama progress hissiyatını biraz daha arttırmak için bir şeyler yapmaları lazım bence. Evet, farkındayım, oyunun konsepti o değil. Ama biraz lazım sanki tadımlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 reputation dışında progress yok ki oyunda. Stat yok, Skill yok, item yok. kosmetik için kasıyoruz. O da bizi şuna götürüyor. Gir, aksiyon yap, çık. Sürekli oynanacak bir oyun değil çabuk bayar ama arkadaşlarla baya eğlenceli, hakkını yemeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar