Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sea of Thieves

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

xbox game pass ❤️ 

kaliteli bi düna oyun var. 1 kere oynayıp bi daha oynamıyorum zaten. 

sea of thieves oynuyoruz baya ama canımız sıkılacak illaki ?

Mesaj tarihi:
11 saat önce, GERGE dedi ki:

Steam'ciler Xbox ve Windows Store'cularla oynayabiliyor mu?

Zaten Steam'ci tam anlamıyla yok, Steam üzerinden arkadaşına bağlanamıyorsun. Windows'un platformunda arkadaş eklemen gerekiyor.

Mesaj tarihi:

questleri yaparken tavsiyem şu: mümkün olduğunca çözüm için google'a bakmayın. oyunun tüm zevkini katleşmiş olursunuz. kendiniz çözmeye çalışın. oyunun tüm eğlencesi burada çünkü

Mesaj tarihi:

Onayacak adam çok var. Official discord sayfasına gir, crew arıyorum yaz. Şıp diye geliyorlar. Oyun içinde de hop in hop out özelliği var. Oyuna girince advanture bölümünden, kapalı oyun değilde açık seçersen, ya senin oyununu açık yapıyor ya da bir başkasının gemisine atıyor

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Bu akşam oynayabilirim ben de akşam 8 falan sonrası. Çarşamba akşamı dışında genel olarak da h.içi akşamları uygunum yakın zaman için.
Steam: Rewendor
X-Box Live: Rewendor

Rewendor tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Oyun çok iyi, yalnız kozmetikleri tırt buldum. Oyunun esas eğlencesini etkilemiyor ama dur şöyle bir kıyafet yapayım diye pek heveslenemiyor insan. Hatta aynı şekilde karadaki concept art da gerçekten kötü. Denizdeki atmosfer ise tersine çok iyi.

Oyun keyifli, birkaç arkadaşınızı ikna edebiliyorsanız kesin girişin.

Mesaj tarihi:

Oyun gerçekten çok güzel, ama progress hissiyatını biraz daha arttırmak için bir şeyler yapmaları lazım bence.

Evet, farkındayım, oyunun konsepti o değil. Ama biraz lazım sanki tadımlık.

Mesaj tarihi:

reputation dışında progress yok ki oyunda. Stat yok, Skill yok, item yok. kosmetik için kasıyoruz. O da bizi şuna götürüyor. Gir, aksiyon yap, çık. Sürekli oynanacak bir oyun değil çabuk bayar ama arkadaşlarla baya eğlenceli, hakkını yemeyelim.

• Yeni Oluştur...