sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 allam yaleppim. şaka mı bu nedir. X kişi bilmemne resmi koydu, elin geri kafalısı da bundan rahatsız olup şikayet etti diye resim koyma sitesi mi kapatılır? inanılmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 girdim simdi acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 dns kullanıyor olmayasın sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 dns olmadan girilmiyodu zaten bayadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 sabonis yine isyanlarda. bi de donanım/yazılıma açmış lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ee engellenmis desene ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 dns yok, çatır çatır giriyorum ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Ttnette herkes dns kullaniyor diye komple ttnetin kendisi dns oldu zaten ondan oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ofiste de açtım bugün bütün gün, orada da dns ayarları default, o da ttnet. anlamadım ben de haha. geçen gün twitter, utube falan kapattılar, o zamanda kapanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 benim kullandığım geçenlerde bi sıçmıştı kaldırmıştım, unutmuşum ama normal takılıyorum 1 haftadır falan öyle. bugün şimdi eve geldim bi tıkladım imgur. yok gg olmuş. sinirlendim anasını satiim. ne kafalarda bizi yönetenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Uydunette yok bayadır. Gif thread'e uğramaz oldum o yüzden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Drall said: Uydunette yok bayadır. Gif thread'e uğramaz oldum o yüzden ya abi bu devirde proxysiz dnssiz vs internet mi kullanılır allah aşkına benim de uydunet çat diye giriyorum misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 prxyler dnsler şanlı türk internetine vuruulan zincirlerdir gigabytelarca asil intenetimizi kirletirrmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 İnternette erişimimin engellendiği tek şey imgur ya. Anonim olmamı gerektiren illegal işlere de bulaşmadığımdan kasmadım hiç proxy falan. Üç beş film indirdim diye tutuklanırsam çok üzülürüm ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 lan dün büyük konuştum ofiste açılmıyor http://www.nooooooooooooooo.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 NE ISTEDINIZ LAN ALLAHSIZLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 2 ay dırfilan yok ne günah işlediyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Açık şu an foto attım çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 şaka gibi bir ülkeyiz yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 evde sorun yok dns değiştiriliyor da, telefondan reddit keyfi piç oldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 androidse rootlayıp dns kullanıcaksın başka yolu yok. ya da dünyanın en yavaş vpn programlarını deneyebilirsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Tam olarak onu yaptim ben de simdi. Reddit olmayan telefon olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 tunnelbear var yıllık, öyle kullanırım en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Yillik Tunnelbear $20 Turkiye'ye ozel, kodu vardi konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 imgur bende de bayağıdır açılmıyordu. sitede koyulan resimleri falan göremiyordum. google dns kullanınca sorun çözüldü ya da vpn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar