Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 ben sevdim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Yanılmıyorsam ilk önce 4 bossu kesip onların hızlı spawn olma özelliğini açıyoruz. Daha sonra senaryonun ilk başladığı yerdeki 4 teleportla gidip ordaki bossları da kesiyoruz. Lootlardan düşen naneleri zaman uzatma için kullanmak en mantıklısı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Absolut said: Yanılmıyorsam ilk önce 4 bossu kesip onların hızlı spawn olma özelliğini açıyoruz. Daha sonra senaryonun ilk başladığı yerdeki 4 teleportla gidip ordaki bossları da kesiyoruz. Lootlardan düşen naneleri zaman uzatma için kullanmak en mantıklısı heralde. Void bossu 2 atıyo bana hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Absolut said: Lootlardan düşen naneleri zaman uzatma için kullanmak en mantıklısı heralde. evet ama zaten yetişmiyor abi. o yüzden bi an önce reputation arttırmak en iyisi chromie'nin üst seviye talentlarını açmak için. chromie'yi tank yaptım ben heallıyorum filan baya temiz oldu. ama şimdi mage'imle denicem bakalım neler olucak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Tomb of segaras raidinin son cinematici düşmüş nete. La kırdın kırdınnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 cinematic https://www.youtube.com/watch?v=Omg8_DNQ5oE dehşet yorumlar var altta Maiev will have a heart attack -Illidan, what have you done? -YOLO Raid leader : Who pulled the fucking planet ? Illidan : i.. i think it was that hunter ? and the oscar goes tooooooo In Soviet Warcraft, Argus comes to you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 CITIZENS OF DALARAN! RAISE YOUR EYES TO THE SKIES AND OBSERVE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Pordakal said: cinematic https://www.youtube.com/watch?v=Omg8_DNQ5oE dehşet yorumlar var altta Maiev will have a heart attack -Illidan, what have you done? -YOLO Raid leader : Who pulled the fucking planet ? Illidan : i.. i think it was that hunter ? and the oscar goes tooooooo In Soviet Warcraft, Argus comes to you. said: "Ok guys this is the plan, we get the five pillars of creation and then seal the portal in the Tomb to stop the Legion!" Illidan:"Understood, let's open the most gigantic portal connecting Azeroth with a world full of demons." "What? NO!" HAHAAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 TOS normal olarak Nighthold Heroicten zor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Normal dungeonlardaki boss abilityleri hc ye kıyasla daha az olduğu için NH HC daha zordur diyebilirim. Tabi bu dungeon ilk çıkışlarını ve o anki ileveli baz aldığımız zorluk. Veya zorlamak diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Boos olarak "The Desolate Host" dışında ve enboss dışında çok karışık değil gibi geldi olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 7.3 PTR argus videoları var nette turalyon ve alleria ohohohohoh https://www.youtube.com/watch?v=4L9joo_2_ZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Absolut said: TOS normal olarak Nighthold Heroicten zor mu? ToS heroic NH Heroic'e göre ÇOK daha kolay. Fallen avatar ve Kil'jaedan'nın gear checki dışında zor bişey de yok heroic için. Faceroll raid yapmışlar mythic harici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Orta halli guildleri HC Avatar üzüyo..Hoş hardcore guildler de Mythic yarışında aynı boss ta takıldı. Ama NH dan daha kolay değil ya.. En keyifli fight Maiden çok net ama :D. Şu an PUG la Maiden+Desolate kesmek zor. PUG lar berbat an itibarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 kosmosun en büyük kuvvetlerinden biri burning legion'ın başkenti argus bu kadar mıymış abi asdads. şaka mıdır nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 adım adım sargerasin götünü kesmeye gidiyoruz sdfdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 ptr da gördünüz mü ufak mı hakkaten? Broken Isles kadar büyük olmayacak ama Timeless Isle kadar da ufak olmayacak denmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 İçi portal doludur merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 videodaki map baya küçük görünüyor, kitapta baya büyük anlatıyordu. ne zaman açacaklar argus'u, ben bakmaya girerim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Argus göründüyse sargeras oradan buraya zıplayamaz mı olm. Tamam summon vs geçemiyo bilmemne de yani fiziksel olarak yanyanaysak çıkartıp masaya vurması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 ouuuu beybiii https://www.youtube.com/watch?v=JNOxz9paA6E bi bakıcam bakalım adamın daha neleri var, görür görmez ilk buraya yapıştırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Başlık güncele çıktığı için hypea gelip hesabı açtım. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 uzunn süredir ilk kez op hissediyorum sub rog olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Pordakal said: ouuuu beybiii https://www.youtube.com/watch?v=JNOxz9paA6E bi bakıcam bakalım adamın daha neleri var, görür görmez ilk buraya yapıştırdım bugün bana da denk geldi öok iyi videolar var 5-6 sene öncesinden. İlaçlı server tanıtımı fragmanları da var anlamadım gitti niye bu kadar kasarsın ki free server için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 sonunda spell specific animation koymayı akıl etmişler 10 seneden fazla sürdü ama geç olsun güç olmasın dimi https://www.youtube.com/watch?v=n-ZCQnqckOA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar