nienna Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 follower ve table mission olayini kim akil ettiyse sevgilerle aniyorum.iyi bokmus gibi devam da ettirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 nighthold ending video - agir spoiler icerir https://www.youtube.com/watch?v=7eAmxFXw5Ts REIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSS <3 <3 <3 BUNUN ICIN PARA VERMISTIM BEN UFFF :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 deadwoll said: Abi flasklarin ot fiyatindan ucuz olmasinin nedeni tek flask matiyoe 4 5 tane flask yapilmasi. Adam 1250g harcayip 2k+ kazaniyor. Flask isinde hep boyleydi. Biraz da bilincli yapiyorlar mass production yapmayani/ rank 3 olmayani piyasadan siliyorlar bu yolla. Bir de cogunun supplier'i var. Muhtemelen %30 ucuza aliyorlardir tum otlari. Gorundugu kadar basit bir piyasa yok wowda. tamamen bu. rank 3 flasklarda proc oranı 1.5. yani her 1 craftta 1.5 flaskınız oluyor. dolayısıyla maliyeti mat fiyatının %66sı. ben şahsen ya direk elden alıyorum(%90'ı botçu), yada ahden alıp alıp satıyorum, gatheringle işim yok. flask başına türüne göre 300-700 gold arası geliyor. bi alışta zaten 80k-100k'lık herb alıyorum, alışım da kuvvetli, dolayısıyla varyanstan da çok etkilenmiyorum. alchemy piyasası taşak isteyen bir piyasa, cebinde 300k olan garibanın girebileceği bir iş değil, bu da parası olanın avantajına. şahsen ben rank 2'den kar edilmesini istemem, rank 2 den kar edilebildiğini görürsem de kar edemeyecekleri şekilde undercutlarım. cooking de aynı şekilde bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 flasklarda herb miktarı değişmiyor ranke göre rank 2 de dalaranda olmadan craftlanabiliyo, rank 3'te random procluyo işte onun harici bişey yok. rank 2yle flask yapmak sadece yatırım olarak kabul edilebilir bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 bonuSimo said: alchemy piyasası taşak isteyen bir piyasa, cebinde 300k olan garibanın girebileceği bir iş değil, bu da parası olanın avantajına. şahsen ben rank 2'den kar edilmesini istemem, rank 2 den kar edilebildiğini görürsem de kar edemeyecekleri şekilde undercutlarım. cooking de aynı şekilde bu. butun professionlarda aynidir bu buyuk ihtimalle. yanlis hatirlamiyosam wotlk zamani olmasi lazim. jc ile biraz ugrasmistim AHde. oyle proc falan muhabbeti de yoktu maliyet matlardan ucuza gelmiyodu hicbirsekilde ama deli bi piyasa vardi. 1000lerce koyanlar, benimki hemen satilsn diye arada 3-5 tane %20 altina inenler, onlari satin alip normal fiyata koyanlar(ben). aksam saatlerinde 100 er 100er koyuyodu millet, 30 saniye once koydugun mallar 5cent farkla 3 sayfa geride kaliyodu. gun icinde girebiliyorsaniz bi bakin AH'ye. gunduz/aksam farki cok fazlaydi. baya yuksek fiyattan satiliyodu gun icinde. yine aynidir heralde. bi de Auctioneer indirin. auctioneer ya da benzeri addon yoksa harcadiginiz zamana yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 yeni wqler gelmiş, birkaç tanesini yaptım hoş olmuş. suramar içinde q vardı ama almadım, gitmedim de daha. arayüzü de biraz değiştirmişler hoş olmuş. öğlen bakarım, nba için kalkmıştım da gömeyim kafamı tekrar afds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Sparkcaster said: Ben hep 50 goldluk herb alıyorum bana farketmiyor sana bir gold yeter kanka :))))) pas vermiyosun :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Frost bozulmuş sanırım dk da. Öylesine doğru düzgün rotasyon yapmadan single target 830 reliclerle 270k sustain yaptım dummyde. Buildde aoe yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Laurelin said: nighthold ending video - agir spoiler icerir https://www.youtube.com/watch?v=7eAmxFXw5Ts REIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSS <3 <3 <3 BUNUN ICIN PARA VERMISTIM BEN UFFF :( Bu vidya mı? Seninki private https://www.youtube.com/watch?v=1oghbgBoZek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 nesi spoiler onun skull of gul'dan milyör yıllık item lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 application'dan artık knowledge work order da yapılabiliyor. bi de bugune ozel mi bilmiyorum ama 3 zone'da birden emissary acılmıs bende. her gun 1 tane geliyodu normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 7.1 e özel bence o, göz kırpmışlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 bingildak said: Frost bozulmuş sanırım dk da. Öylesine doğru düzgün rotasyon yapmadan single target 830 reliclerle 270k sustain yaptım dummyde. Buildde aoe yani. öyle deme frosta geri mi dönücez şimdi bi daha? daha 2. golden trait açık değil pff :/ gerçi frsot sürekli cleve yapıyor dummy dps yaparken onun da etkisi vardır, dungeonda falan denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 benim yaptığım yerde cleave yapmıyordu işte, ona rağmen o dps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 OLM VIDEO COK FENA LAAANNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 İlk mhythic'imi yapmak için nelazım. Serverda tanıdık kimse yok bende de key falan neyse o yok ona göre :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Absolut said: İlk mhythic'imi yapmak için nelazım. Serverda tanıdık kimse yok bende de key falan neyse o yok ona göre :P key istemiyor sadece yürümen gerekiyor dungeona :D grup arama şeysinden aratabilirsin ama ilvl düşükse, adamlar da hızlı bitirmek istiyorsa almayabilirler. Hiç olmadı kendin aç onlar gelsin iziii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 random gruplar için en güzeli tank veya healer girmek. ilvl 860 feral druid olarak red yiyorum yani dps girmek isteyince, öyle garip adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Ilvl 840 Demoh hunterım kendim açıp kendim kurayım en güzeli aslında. Kendim gibi ilvlı da min 840 yapayım bir de kaymaklı ekmek kadayıfı düşerse tam olur bu iş. Heroicler acaip kolaygeldi bakalım nythicler nasıl gelecek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Fin said: nesi spoiler onun skull of gul'dan milyör yıllık item lel o lvl70 içindi bu titanforged... ama disench etti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 REYİSSSS SİLKERTTİ BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 bişi sorcam şimdi shamanla quest yapmayım diye healer olayım dungeon gelsin kafası yaptım, 110 olunca enh için itemları nasıl toplicam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Toplayamayacaksın, artık healer olmak zorundasın. Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 evet abi old gods expansionı gelince enhancement olursun artık gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 orda da degismez. artik artifact var. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar