samaella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Fury is love, fury is god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Fury net keyifli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 gittim legion oncesi talentlar gelmis artifact yokken furye baktim bok gibiydi, legion gelince de gidip arms artifactini aldim mal gibi. oynayasim yok mis gibi warriorla =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 102 de alabilirsin digerlerinin hepsini. fury prot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 mythic raid özlemişim lan. dün 2. denemede ilk boss u kestik baya keyif aldım fightta. cloak legendary için ağladım wrist e kıyasla bir boka yaramıyor diye ama anti magic shell i allah parçası yapıyor. basıyorsun hiçbir magic dmg ölmüyor plus deli gibi healing. güzel utility. pasif 25% aoe dmg red. + cd ler ile en son hep ben ölüyorum dps olarak. çok dayanıklı ama mobility ile dengeliyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 7.1 notlarından, herkesin severek yaptığı questlere devam; Your heroic efforts in Suramar will continue in Patch 7.1 with a new series of quests that unlock over a period of nine weeks, ultimately leading you to the very entrance of the Nighthold. serinin sonunda mount varmış ama bu sefer sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Başıma bir şey gelmeyecekse Suramar questline'ı gayet güzel ya. Kötü yanı rep. gereksinimi olmasıydı; şu an zaten ana hikayeyi yapan herkes exalted olduğundan o problem ortadan kalkacak. Tabii muhtemelen yine saçma sapan bir blok koyacaklar hemen bitirilemesin questler diye ama nasip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 9 hafta surecek diyor zaten. suramar storyline'a kimse kotu demedi ama suramar'ın kendisi insanı hayattan bezdiriyor. yani iki kere yapılacak sey degil. altlar icin sıkıntı sadece, yoksa main ile tabi ki yapılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Keyifsiz grind her türlü kötü. Hikaye güzel olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 baska bir serverdaki guildle raidleri kostugum icin myhtic raid yapamıyorum. Kalbim kırılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 raid yapan arcane mage var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 yekeyeke said: 7.1 notlarından, herkesin severek yaptığı questlere devam; Your heroic efforts in Suramar will continue in Patch 7.1 with a new series of quests that unlock over a period of nine weeks, ultimately leading you to the very entrance of the Nighthold. serinin sonunda mount varmış ama bu sefer sanırım.. ben daha bunu da bitiremedim ki... yeter ya yarın gün içinde allah aşkına bi COS takımı kuralım tek o kaldı. Hayır ben kuruyorum finderdan onla bile giremiyoruz. girmeye en yaklaştığımız anda 45 dakikada üst üste bulduğumuz 3 tankında storyline olayını bilmiyor oluşuydu ve içeri girememesiydi. En son küfretti herkes birbirine çıktık asdfads YETERRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 nienna said: raid yapan arcane mage var mı? var , ben gelim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Ben sanirim bıraktım oyunu ya. Garrison olayından daha bile kötü bir sistem yapmayı başardılar. Oyuncuyu sanctuary e hapsetmeyi de open world e salmayi da beceremediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Yav oyun güzel, ben gerçi karakter kasmaktan adam gibi oynayamadım ama, wqlar, suramar, dungeonlar, order hall falan keyifli. Karazhan geliyor şimdi, bir de yeni raid falan iyi iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Abi sevmek için çok uğraştım ama loopa girmiş hissi veriyor ya. Gir 4 tane world quest yap mitik yap çik yarin gel aynısını yap. Raidi sevmedim zaten boss mekanikleri tirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Ben biraz ah ile de oynamayı seviyorum, gold kas, pet al, mount al falan o açıdan wod un son 7 8 ayında açıktı hesap, başka da oynayacak bişey yok, otur yeniden ui ına alış vs hiç çekemiyorum yeni mmoları, steamde de bi civ bazen de csgo o kadar. zaten çalışan adamız, bi hafta sonu işte 5 6 saat oynayabiliyorum oyun o kadar, evli olsam o da yalan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 aynen abi akşam 18:30 gibi evde oluyorum, söyle kafamı dağıtmak için oyun oynamak istiyorum, açıyorum questleri yaparken bayıyorum daha. bilmiyorum eskiden bu oyundan neden cok daha fazla zevk alıyordum ama cidden WoTLK zamanı şuan oynadığımın 4-5 katı oynamama rağmen yapacak şeyler bitmiyordu oyunda, sürekli içinde tutuyordu beni. şimdi 1 saat zor dayanır oldum. bakalım 1 ay falan ara vereyim belki özler dönerim sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 feral druidi bırakıcam galiba. götümü yırtıyorum yine de iş yapamıyorum EN'de, benimle aynı ilvl'daki diğer dpsler parçalıyor maşallah. ne güzel frost mage'le dövüyodum wod'da şimdi o da kalmadı napıcam bilmiyorum :/ belki huntard denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Fire mage / mm hunter / ww monk En sapik sayko dps yapan classlar. Warlock var ama oynamasi sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 applev0dka said: aynen abi akşam 18:30 gibi evde oluyorum, söyle kafamı dağıtmak için oyun oynamak istiyorum, açıyorum questleri yaparken bayıyorum daha. bilmiyorum eskiden bu oyundan neden cok daha fazla zevk alıyordum ama cidden WoTLK zamanı şuan oynadığımın 4-5 katı oynamama rağmen yapacak şeyler bitmiyordu oyunda, sürekli içinde tutuyordu beni. şimdi 1 saat zor dayanır oldum. bakalım 1 ay falan ara vereyim belki özler dönerim sdsaf Akşam işten gelince Vakit kazanmaya tank oynuyorum. Yani hiç bir boss mekanigine bile bakmıyorum amacım sırf vakitten kazanmak. Hani dps oynasam işte geliyorsun işten 4-5 tane WQ yap falan sonra mythic için grup bul. Buldugun grupta tank yada healer çıksın oradan vakit kaybet. sonra çocuk uyansın oradan bi ses "çocukla ilgilen biraz" :) sonra sen çık gruptan . Hadii resmen reset atıp duruyorum. Tank oynayınca zaten çabuk grup buluyorsun. işin çıksa bile bir dahakine gene çabuk grup buluyorsun. bilmediğim bir şey varsa en fazla retard tank çekiyorlar atıyorlar . sonra gene anında grup buluyorum asdasdasd:D a zevk alıyormuyum bende Eskisi kadar tabiki almıyorum . ne bileyimzor şartlar altında böyle bir var olma çabası içindeyim. O class senin bu class benim koşuyorum. Birde biri itiraz etmişti.SHAMAN 2-3 MOB TA YATIYOR SANANE SANANE !!! :)shaman benim shamanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 BM hunter nasıl MM kadar çıkaramıyor mu dps? Ben BM'den MM'e göre daha çok keyif aldım ya MM'e alışamadım paso focus bitiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 valla BM'i ben de çok sevdim aslında ama herkes MM diyo. hele BM'in o dövüşün başında stampede, dire beast filan tüm cooldownları yakıp ortama kamyonla hayvan yığmasına hastayım bi anda boss'un vâlidesini laciverte boyuyorsun, o an MMMFFFF diye alt dudağımı ısırıyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Cok az fark var ama olay gene item ve artifactindaki puanda bitiyor. Combat hareketliyse bm sabitse mm diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Kanuni said: 102 de alabilirsin digerlerinin hepsini. fury prot. 102de 2sini de alabiliyo muyduk, sanki sadece birini veriyodu diye aklimda kalmis benim. onda da prot alicam yine arms/prot kalicam diye gidip 1 mob bile kesmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar