nienna Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 emre3877 said: banada bugün main karakterimle wod dan beri farmladığım, düşürebilmek için yüzlerce kill yaptığım timewalking mountu alt çarıma 4. tw dungeonında düştü. http://i.hizliresim.com/40oWWG.jpg bosstan düşme ihtimali var mı random? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 madcow said: Dün gece raid iptal ettik o yuzden. Sacma bir lag var. Raidin bir kısmında oluyor gerisinde olmuyor ve random kisilerde oluyor. Bende baslarda lag yoktu sonra basladı basta lag olanların lagları sonra azaldı falan. Anlamadık ne zaman heroism alsak benimde skill bar mar aptala bağlıyor. haste ile lag uyuşmuyo resmen. skille basıyosun world cd dönmeye başlıyo ama skill yok ortada falan garip garip işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 deadwoll said: Retri paladin hidden skin questline'ının sonu işte. Önce AV farmlıyorsun, Nat Pagle Complete Fishing Guide çıkıyor. Sonra Dire Maul'dan başka bi fishing kitabı lootluyorsun. Nefarian kesip kafasıyla Dire Maul'a geri gidip bi NPC'yle konuşuyorsun; o seni WPL'de bi taurene yolluyor. Tauren Hearthglen'de kitap aratıyor. Kitabı okuduktan sonra gidip 30 saat spawn timer'ı olan Vile Slime kesip lootu alıyorsun. Onu aldıktan sonra da WPL'de ırmakta balık tutuyorsun bu shard için. Millet 5k catch'te falan tutmuş. Hayvan gibi uzun chain, main spec'im bile olmamasın rağmen neden yaptım soru işareti hala ama iyi yaptım. Şu balık tutma kısmı hariç eğlenceliydi bayağı. okurken yoruldum, nasıl dayandın ya sdafasd değdi mi bari skin safasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 http://i.hizliresim.com/lEGRjJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 nienna said: emre3877 said: banada bugün main karakterimle wod dan beri farmladığım, düşürebilmek için yüzlerce kill yaptığım timewalking mountu alt çarıma 4. tw dungeonında düştü. http://i.hizliresim.com/40oWWG.jpg bosstan düşme ihtimali var mı random? tabi TW bosslarından düşüyor zaten sadece bana da alt charımı levellarken düşmüştü ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 deadwoll said: @Saeros, abi öyle bir soru bile sormadı. Tıklayıp almak gerekiyormuş illa. Öyle yazıyor wowhead'de. Resmen item'ı gördüm, sonra yok oldu... haa, aman çok saçmaymış ya. gene çıkarmışsın ama hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Offense: Exploitative Activity: Unauthorized Cheat Programs (Hacks) Ban yedim boyle bır mail geldi. Curse dışında bir yerden addonda indirmedim nedendir acaba ? appeal ettik bakalım ama çok garip lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Saeros said: nienna said: emre3877 said: banada bugün main karakterimle wod dan beri farmladığım, düşürebilmek için yüzlerce kill yaptığım timewalking mountu alt çarıma 4. tw dungeonında düştü. http://i.hizliresim.com/40oWWG.jpg bosstan düşme ihtimali var mı random? tabi TW bosslarından düşüyor zaten sadece bana da alt charımı levellarken düşmüştü ehe tokenle alınandan hariç ilk defa duydum. bu arada resto falan uğraşmıyorum shadowu holi yaptım mis gibi el üstünde tutuluyorum asad. yarın lfr sonra normal başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 şöyle bişey işte http://i.imgur.com/YcBSQCw.jpg infinite timereaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 reampage said: Offense: Exploitative Activity: Unauthorized Cheat Programs (Hacks) Ban yedim boyle bır mail geldi. Curse dışında bir yerden addonda indirmedim nedendir acaba ? appeal ettik bakalım ama çok garip lan. Ask mr robot falan kullaniyor muydun? o addonda az biraz bot var gibi. Spec degisip gear giydiriyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Yok ya çok standart add-on'lar vardı, instance'ın birinde parti çok kek diye son bossta rage quit atmıştım, acaba ondan mı yedim ? defalarca öldük bide beni suçladı 100k dps arms warrior vardı bi tane kesin o itoğluit şikayet etti. Ama bunlarda neden hack yapıon diyo, anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 ne alakası var abi ragequit'le ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 askmrrobot da ne botu ya, üstündeki gear, çantandaki itemlar ve talentlar/artifact için string generate ediyor sadece. otomatik data bile gönderip almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Abi tek ofsayt hareketim oydu, ki onda bile insult filan yok, it bana /spit çekti sinirim bozuktu Odin önündeydik +2 yapıyorduk zaten süre dolmuştu, HS bile çekmedim direk koşarak instance girişinden çıktım ergen gibi, dön mön çocuk olma dediler ama uykumda vardı zaten :/ Bu yüzden ban yediysem ayıp lan, bari 3 gün filan versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 cheat diyor sen hala atar yaptım falan diyorsun askdhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 kardeş ne anlatıyosun ya ahhahahhahaahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 GM'lerin garezi varmış adama, Türk diye banlamışlar, Blizzard'ın bize bir oyunu resmen, yükselmemizi istemiyollar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Belki adam koşarak kaçtı diye ibneliğine cheatten şikayet etmişlerdir. Yine de türk olduğu için önünü kesme teorisi en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 son 6 ay hesabı kimseyle paylaştın mı 1 saatlik bile bot faaliyeti varsa banwave e denk gelebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 2 senedir kullanıyorum Askmrrobot ve bot mot birşey yok merak etmeyin ondan olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Ya bu loot işi ne mantıksız olmuş bu expansionda. Yani beğendiğin item düşerse gidip adama yalvarman gerekiyor birader bana versene diye. Saçma olmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 önceden adam sana trade edemiyordu, şimdi edebiliyor. bu mu kötü olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Adama relic düştü geçen, kendisine lazım değilmiş. Dedim verebilir misin bana lazım. Instance sonuna kadar bekleyelim dedi, niye dedim, DE edecekmiş. Ulan alacağın bir tane shard, adam item lazım diyor nedir ver gitsin yani. Kendi kullanacak olsa anlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 oç imiş kendisi das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 shard > random scrub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar