barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 yok o kadar gerekmiyor ya. sen sıçmıyorsun ama gear yetersiz mesela. +2lik gear var diyelim. 3 chest için +5lik adamlar filan bulman gerekebilir. bazen key olmyuor hiç birinde. geliyorlar öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 En iyi hunter petleri neler pve/pvp'de ? Hunter yuzon olacak hala barens dinozoruyla takiliyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 toggie said: anlatamadım galiba. +4 key almıs bir adamın boostlanması icin grubuna +8/10 civarı adamları alması lazım. o adamların +4 key icin niye ugrassın? bi sebebi vardır muhakkak da ben bilmiyorum iste. iLvL'ı 870 falan olup da üzerinde 840 ilvl item olan bir sürü insan var. O slota item düşer diyordur vs. Bir de bu titanforged muhabbetine 840 ilvl item düşen yerden bile 880 ilvl gelmesi mümkün. O yüzden millet 2-3 chest falan abanıyor haldır haldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 bu taurenlerin raciali 110'da ne kadar etkiliyo sayı verebilecek olan var mı, gogılladım da bulamadım. tank için tauren troll goblin arasındayım da, bariz bi etkisi varsa tauren gidebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Tauren seç ama HP buffından ziyade raidlerde karakterini rahat bulabilmen ve görebilmen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 #oldpplproblems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Abso, seni şakacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 amma tank dediğin tauren olur şimdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 yooo dwarf gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 nienna said: bu taurenlerin raciali 110'da ne kadar etkiliyo sayı verebilecek olan var mı, gogılladım da bulamadım. tank için tauren troll goblin arasındayım da, bariz bi etkisi varsa tauren gidebilirim. %5'ti eskiden, değiştirdiler mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 samaella said: yooo dwarf gayet iyi mülteci tarafında oynuyorlar, human dwarf gibi şeylere erişimleri yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 ortalama 2-3 milyon hp olduğunu varsayarsak 2 milyonda 2.100.000 3 milyonda 3.150.000 farkeder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Tank dediğin Tauren olur, dwarf ne ya bossun tırnağına eziliverir cırk diye, sonra araki bulasın, sakalı makalı sıkışır kapıya rushlayamaz falan, hep bir sorun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Tank dedin mi tauren. Hadi troll master race oldugundan o da kabul. Ama gobline hic yakismaz, bir kere tank dedigin guven vermeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 orc her seyiyle tank ya. bi namlusu eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 sakat olmasa belki elinden bir iş gelirdi garibimin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 yekeyeke said: Tank dediğin Tauren olur, dwarf ne ya bossun tırnağına eziliverir cırk diye, sonra araki bulasın, sakalı makalı sıkışır kapıya rushlayamaz falan, hep bir sorun... ne dedin ne dedinnn http://i.imgur.com/b2i10em.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 adeta 3 bacaklı bir seks makinesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Kanka bard mı o karakterin çılası? İki eline de gitar almışsın bossa raging blow yerine solo mu atıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 deadwoll said: toggie said: anlatamadım galiba. +4 key almıs bir adamın boostlanması icin grubuna +8/10 civarı adamları alması lazım. o adamların +4 key icin niye ugrassın? bi sebebi vardır muhakkak da ben bilmiyorum iste. iLvL'ı 870 falan olup da üzerinde 840 ilvl item olan bir sürü insan var. O slota item düşer diyordur vs. Bir de bu titanforged muhabbetine 840 ilvl item düşen yerden bile 880 ilvl gelmesi mümkün. O yüzden millet 2-3 chest falan abanıyor haldır haldır. 2-3 chest olayının ana sebebi deli gibi artifact power geliyor olmasıydı, patlattılar onu hotfixle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 6 tane düşerdi bugün 2 tane düştü + biraz para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Ne zaman patlattılar ya? Daha dün akşam 2 chest'ten 4 tane düştü :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 stat priority kısmında noxxic e güvenelim mi? icy-veins farklı diyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Güvenilecek en son yer. Icyveins, wowhead guideları çok daha tutarlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 icy-veins (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar