applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 toggie said: applev0dka said: Hic raide girmeden 849 ilvl oldu siz nasil kasamiyorsunuz anlamıyorum bi yerde yanlışlık yapıyorsunuz bence. Oyle para basip item alincak bir content değil bana mythic dungeon'dan hic item dusmedi, siz nasıl yapıyosunuz 850 ben de anlamıyorum. world boss'tan 860 back dısında bana bisi gelmiyor. 840'ta kilitlendi karakter. Valla abi her gun world questleri kontrol et. Ustundekinden iyi vereni kacirma ayni vereni de kesin yap. 830 varsa o slota 830 veren quest varsa yine de yap 835 rollanir belki diye. Insanlar ortalama geara ulasti dusen her itemde alan adami kontrol et ihtiyaci yoksa iste. Class hall setinde 840 850 parcalar var onlar icin neler gerekiyor bak. 1 world boss bos cikti digeri 870 ring atti bana Ilk 4 mythic dungeondan drop almadim tek aldigim bendeki ile ayni ilvl falandi. Sonrakinde bana düşmeyen 3 itemi aldim adamlardan. Oluyor ya sıkıntı yok biraz sans sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Saeros said: bingildak said: single target 300k yapan adam, bütün aoe packlerde 150-200k çekiyor. bir anlamı kalmıyor. overall istiyor m+ bi feral druid olarak bundan çok şikayetçiyim ya. single'da yardırıyorum iyi güzel, aoe oldu mu fıs. hani talent seçiminde filan da değil olay, doğru dürüst aoe mekaniği yok işte. mythic+ dungeonlarda pek bi boka yaramıyorum o yüzden. tek tek moblara rip atmaya çalışırken ben (temsili): http://i.imgur.com/S8Kxud1.gif Ben de şunu yasadim. M+ a guardian olarak gir daha cok is yaparsin. Tanklar da nerf yedi gerci ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 bana oyunda single burst yokmuş gibi geliyor her şey aoe sürekli. Veya girdiğim takım öyle sanırım anlamadım. Furry aoe mesela cd açınca çok iyi başlıyor sonra mokoko :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 toggie said: seal almamışsın bence de. ya benim ilvl 840, hic 850 item veren world quest gormedim daha. mythic+ yapmak icin de iyi grup lazım ya. bizim pati guildi ile sıradan mythic'lere bile ancak yetebiliyoruz. yok abi dalarandaki dayıdan 3 tane aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 mardox said: Suramar'ı değil zaten Shal'Aran'ı kastediyorlar sanctuary için Suramar questline güzel de rep kasması eziyet. Withred army training bile çekilmiyor artık. Daha epik şeyler eklerler inşallah, sürekli şarap yapıp dağıtıyoruz fakirlere :P benim de kastettiğim shal'aran zaten. komple zone'dan bahsetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 samaella said: bana oyunda single burst yokmuş gibi geliyor her şey aoe sürekli. Veya girdiğim takım öyle sanırım anlamadım. Furry aoe mesela cd açınca çok iyi başlıyor sonra mokoko :D Bikac fire mage opening izle. Rune+combustion ve arka arkaya atilan pyrolarla 500k dan basliyo single target. Aoe de cok iyi aslinda. Lb + dragon breathe + flamestrike Ouuu yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Komple zone tabii ki degil suramar city demek istedigim. Shal'aran 2 katli junkilerin saklandigi magara. Bayagi da uygun sanctuary olmaya bank'i bile aciliyor questle. Bir AH eksik Shal'aran: http://wowwiki.wikia.com/wiki/Shal'Aran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Pordakal said: samaella said: bana oyunda single burst yokmuş gibi geliyor her şey aoe sürekli. Veya girdiğim takım öyle sanırım anlamadım. Furry aoe mesela cd açınca çok iyi başlıyor sonra mokoko :D Bikac fire mage opening izle. Rune+combustion ve arka arkaya atilan pyrolarla 500k dan basliyo single target. Aoe de cok iyi aslinda. Lb + dragon breathe + flamestrike Ouuu yeaa 1.4m ile açan arms warrior var ben de 850-900k ile açılış yapiyorum burst var baya aslında oyunda ama gearlar 850 üzerinde oturmaya başlıyor trinket ve relicler inanılmaz etkiliyor dpsleri vs vs fire mage çok iyi acıyor ve baya baya da düşmüyor dpsi mage her zamanki gibi süper başladı exp e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 ya pardon benim bahsettiğim yer orası degil. orası baya kucuk ve sıkıcı bi yer ayrıca sdfg. ben sehirden bahsediyorum su watcher'ların gezdigi "an illusion" diyen tiplerin oldugu yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 suramar işte sdfsdasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 suramar city diye geciyomus, suramar koca zone. ama sehri de sanctuary icin fazla buyuk. shal'aran rezil bi yer ya, oyle sanctuary olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 orda daha questler akar ileri ki peçlerde (umarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 7.1 ile yeni suramar chain'i geliyo zaten, mount veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 tepede dalaran var onun nesini beğenmiyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 İyi de ben yanlış okumadıysam bi sonraki patch Suramar'ın girişine ELfler kamp kuracaklar ve saldırı başlatıcaklarmış. Ben size diyorum, SURAMAR BİZİM OLACAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 heroicde cenariusla xavius kaldı bi tek, normali bırakıyoruz bu hafta, off day optional a döndük normal için. gel gelelim, 2 hc run + 4 bonus roll ile daha 1 tane item alabildim. item level normal e başlamadan öncekiyle aynı das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 YA LÜTFEN YENİ PATCH GELMEDEN Bİ ARCWAY - COURT OF STARS GÖREYİM YETER dfasdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Çok dungeon meraklısı değilim de eng görevi için benim de Court of Stars yapmam lazım. Kaç haftalardır kaldı orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 http://eu.battle.net/forums/en/wow/topic/17613473828 şöyle bir eyyorlamam var, siz ne düşünürsünüz bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Cloak fikri güzelmiş de, shoulderlar insan boyunda oluyor bazen, onları falan gölgeler bu tür cloaklar sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Silah ile cast etmek de çok güzel görünür. Güzel eyyorlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 hide cloak secenegi de var, transmog olayi da var. dev shoulderlar sikinti cikarmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 verdim şukunu hatta altına ben de eyyorladım biraz eyyoring intensifies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Heroic için min kaç ilvl olayım sizce tank olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 820 istiyor zaten hatırladığım kadarıyla. Gayet yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar