bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 iwatch dan konuşma yapmanın mantığı nedir? airpod'dan yapıyorsun zaten airpod yoksa sadece saatten konusunca ses kalitesi çoook berbat ama iphone ,yok ama şirket hattım samsung bir saat istiyorum uyku takibi için özellikle. çok farkları yokmuş. apple watch da yurtdışında sadece şu kalp krizi riskini haber verip ambulans çağırma olayı var onun için istiyorum. Tr de bu özellik henüz aktif değilmiş sanırım. En korktuğum şey evde tek başımayken kalp krizi geçirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 (düzenlendi) 1 saat önce, bLackcha0s dedi ki: iwatch dan konuşma yapmanın mantığı nedir? airpod'dan yapıyorsun zaten airpod yoksa sadece saatten konusunca ses kalitesi çoook berbat ama tuvalette iş görüyorsun, telefon içeride odada kaldı ve telefon çaldı veya çalışıyorsun, telefon alt katta Aralık 24, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Ayforun başlığı bile o kadar zengin ki alt kat malt kat muhabbetleri dönüyor, biz şayomici fakirler ancak tuvalette telefon çalma referansını anlayabiliyoruz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 6500 verenin aklı yoktur zaten 1 günlük şarjlı saate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 On 18.12.2021 at 19:06, Bone dedi ki: ne güzel, baya ucuzlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Apple yeni iPhone ile ( 2022 Eylül ) fiziksel SIM kartı olmayan modellere geçmeye hazırlanıyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 ben bayadır e-sim kullanıyorum turkcell ile, çok da güzel çalışıyor. sim kart cidden gereksiz oldu artık. 3-4 tane esim tanıtıp, yurtdışına vs gidince istediklerini aktif-pasif de yapabiliyorsun (max 2 tane aktif olacak şekilde) 2 hattın pili deli gibi harcaması dışında ben inanılmaz beğendim bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 düz iphone 11 kullanıyorum. bir süredir arada ender olsa bile bir problem var. atıyorum telefonla hoparlör açık konuşuyorum ama bi anda akıllı saate atıyor konuşmayı. ekran vs. kapalıyken. ne bileyim konuşuyoruz höporlorde düz ahizeye atıyor. mod değiştiriyor. Benzer bir şey yaşayan var mı? Ciddi ciddi sinir etmeye başladı son dönemlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 airpodda sıkıntı olmasın? temassızlık yapıyor bazen kutusundan çıkmış gibi davranıp bağlanmaya çalışıyor gibi şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 o oluyor da telefonda konuşurken mod değiştirmiyor. bir arkadaşa sordum onda da aynısı oluyormuş. bluetooth yapıyor, saat kafasını karıştıryıor bğalanmaya çalışıyor ama bağlanamıyor diye tekrar standart moda dönüyor vs. dedi. saatte huawei watch gt2 işte. zaten ara ara saate de geçiyor demiştim. bluetooth kesince yapmayı bıraktı cidden. kullanmayacağım zaman kesmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 On 27.12.2021 at 15:04, roket adam dedi ki: ben bayadır e-sim kullanıyorum turkcell ile, çok da güzel çalışıyor. sim kart cidden gereksiz oldu artık. 3-4 tane esim tanıtıp, yurtdışına vs gidince istediklerini aktif-pasif de yapabiliyorsun (max 2 tane aktif olacak şekilde) 2 hattın pili deli gibi harcaması dışında ben inanılmaz beğendim bu işi. nasıl yapıyoruz ki bunu? en son 3g'den 4g'ye geçerken sim kart değiştirmişlerdi herhalde, 5g'ye de geçmek için değiştirtecekler mi bilmiyorum ama böyle böyle gidecekse sim kartsız kullanmak daha mantıklı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2022 turkcell ya da vodafone müşteri hizmetlerini arayıp e-sim kullanmak istiyorum diyorsun prosedürü anlatıyorlar. bende şirket hattı var turkcell'de, mail yoluyla bi qr kod yolladılar, o qr kodu telefona okuttum, çat diye şebeke geldi. çok güzel çalışıyor sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 Apple becomes the first company to hit $3 trillion market value https://www.reuters.com/markets/europe/apple-gets-closer-3-trillion-market-value-2022-01-03/?utm_source=Twitter&utm_medium=Social - Apple bize bir kıyak yap Eski fiyatlara dön Pişman olmazsın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 (düzenlendi) evde iPad 4. nesil var 662 gr, bir de iPad Air var 1. nesil 469 gr ağırlığındaymış. sayı üstünde arada çok fark yok gibi ama ele alınca iPad çok ağır geliyor. bu 460 sayısını iyi tutmuşlar herhalde, yeni modeller hep o civarda. iki cihaza da güncelleme gelmiyor artık, yeni bir iPad almam lazım, iPad Pro 3. nesil güzele benziyor. ama ben alana kadar iPad Air 5. nesiller çıkar herhalde... yap bir kıyak Apple bize, indirimli ürünler ver Ocak 4, 2022 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 8. nesil ipad var bende, tabletlik her isimi goruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 bende de 4. nesil var, bayağı baktım mini / air / pro'lara ama klasik ipad 9. nesil en temizi geldi. hem fiyatı çok uygun hem de özellikle ebook için ideal bence. mini çok küçük, air f/p olarak klasikten kötü, pro çok pro yani macbook gibi kullanılmayacaksa gereksiz gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 eski tabletler alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 17 saat önce, Stringray dedi ki: bende de 4. nesil var, bayağı baktım mini / air / pro'lara ama klasik ipad 9. nesil en temizi geldi. hem fiyatı çok uygun hem de özellikle ebook için ideal bence. mini çok küçük, air f/p olarak klasikten kötü, pro çok pro yani macbook gibi kullanılmayacaksa gereksiz gibi görünüyor. e-book için mini tam boyutunda. koca klasik ipad'i bi de taşıması çıkarması elinde sürekli tutması da kitap okurken külfet. bende kobo da var kobo'nun çok az büyüğü ipad mini, ekran olarak baya büyük zaten ama kasa olarak boyutları benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 valla ben alıştığım için mi bilmiyorum bana acayip ufak geldi mini, portatifliği güzel ama yani benim alıştığım okuma mesafesinde yazıları bile okurken zorlanıyorum açıkçası. kindle'a alışkın olanlar için daha uygun olabilir mini evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Ben research paper falan okuyorum ve mini cucuk kadar o isler icin. Duz roman falan okumak icin mantikli olabilir de, tablette ne kadar buyuk ekran o kadar iyi bana kalirsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 pdf falan okuyosan tabi daha büyük daha çok iş görebilir. yoksa kitap okumak için uygun boyut bu zaten kitap sayfa boyutuna çok benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 13 inch yetmiyor desem sdf 2 tane view actin mi yine ufak kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 kitap okumak icin iPad mini almayin yahu hem gozlerinize hem paraniza yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 kobo libra h2o satılır. sıfır gibi 1800₺. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 ipad de niye okunmasin? isigi kistin mi en alt seviyeye, yazilarida 2 punto irilestir bence gayet rahat oluyor. illaki kindle almak isteyen alsin da, ipad i olan adam icin elzem degil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar