Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mahalleye Bubble Açmak

bingildak

Öne çıkan mesajlar

Yatak odamin caminin 3-5 metre otesinde kadinlar sandalye koymuslar ve konusuyorlar gece gec saatlere kadar. Gunduz oruc ve sicak diye butun hincini gece cikartiyor teyzeler. Ben bunlara gece 12 ye kadar bir sey diyemem degil mi?

En son kufur edecegim o olacak. Polisde geliyor gidiyor. Cozum gene ayni. Yaz oldugu icin cam acmadan yatilmiyor bu lanet olasi bursa da
Sosyal ağlarda paylaş

Abi direk sikayet edin bunlar fetocu falan diye bak bakalim bi daha 3 kisi bile bi araya gelebiliyo mu orda.

Son zamanlardada bizim apartman kapisina yazi asmaya basladilar yok muhabbet var yok pilavli var çayli var.Hatta gecen gun kapiyi calip annemi de davet etmisler 😂
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

ABİ DİABLO İÇİN OYNAMIYORUM, DİABLOYA KARŞI OYNUYORUM, OYUNUN ADI DİABLO OFFFFF

SEN NEDEN BÖYLESİN YA

http://www.thesaucedcyclone.com/wp-content/uploads/nbN-you-have-no-power-here.gif

fark etmez çünkü içinde diablo var, mahallenin imamı ve future imam adayları bunu anlayabilir mi sanıyorsun.

artık sus, çünkü yetosun.
Sosyal ağlarda paylaş

davulcu yine geldi.

yine mal gibi bakmadan açtım kapıyı, yönetici geldi diye. kardeş para yok kusura bakma dedim, bu sırada yan komşu para veriyor falan. neyse, bu parayı aldı bana döndü, o zaman yarın uğrarım dedi. benim kafa attı birden. türkiyede niye hala böyle şeylere sinirleniyorsam. yarın niye uğruyosun, alacaklı mısın, haraç mı topluyosunuz siz diye gözüm döndü. benim sesle birlikte, diğer dairelerden de millet çıkmaya başladı, meğersem oç başka dairelere de alacaklı gibi çöküyormuş. bıçkınlar fırladı adamı linç ediyorlardı.

eğer 2-3 güne pıçak takarlarsa beni unutmayın paticik.
Sosyal ağlarda paylaş

Cokomantis said:

Jaegerjaquez said:

olm bizim imam güzel okuyo lan cami evin dibinde rahatsız etmiyo hiç yıllar önce bi imam vardı fenadı o

aa evet u.sarıkaya stayla "ezanın da iyi okunması grek. mesela sabah ezanının o nağmeleri çok etkileyici. evet tabi iyi okunursa" geyiğine geçebiliriz.

şu karikatürü bulamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

davulcu yine geldi.

yine mal gibi bakmadan açtım kapıyı, yönetici geldi diye. kardeş para yok kusura bakma dedim, bu sırada yan komşu para veriyor falan. neyse, bu parayı aldı bana döndü, o zaman yarın uğrarım dedi. benim kafa attı birden. türkiyede niye hala böyle şeylere sinirleniyorsam. yarın niye uğruyosun, alacaklı mısın, haraç mı topluyosunuz siz diye gözüm döndü. benim sesle birlikte, diğer dairelerden de millet çıkmaya başladı, meğersem oç başka dairelere de alacaklı gibi çöküyormuş. bıçkınlar fırladı adamı linç ediyorlardı.

eğer 2-3 güne pıçak takarlarsa beni unutmayın paticik.

iyi apartmanmış yine ya. bi ortasında bi sonunda gelinmesi değil mi adet adamlar utanmasa her gün gelecek onu da anlamış değilim. davulla 5 kat yürüdü çıktı (asansör yok evet) diye acıdım cebimdeki son parayı verdim 3 lira, kızacak gibi oldu ibne böyle bi suratsız suratsız gitti pişman oldum lan. napayım davulcu gelecek diye bankadan para mı çekicem eve gelirken ak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...