Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 imza güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 kaynağı da koyalım tam olsun “He who knows best knows how little he knows.” ―Thomas Jefferson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 tomas amcamdan alıntı, çok severdim kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Aynı dertten ben de muzdaribim semtle falan da çok ilgisi olmuyor %80 falan chp bura camiye yakınsan kaçarı yok. Resmen odamda okuyor imam kulaklık olmasına rağmen zor anlıyorum milletin dediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 benim mahallede cami yok, kafa rahat.. yan mahallede de yok sanırım. hatta diğer taraftaki mahallede de olmayabilir, benim bildiğim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 O mahalleyi duymasın hökümet, başlar çalışmalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 cami sesi yokta martı ve vapur sesleri duyyorum bol bol pencere açınca. VApur sesinide önce telefon titremesi gibi algılıyordum da alıştım artık. Aydındaki evde cami olayı vahimdi, cami evin dibinde. Hocayla karşılıklı çay içiyoruz o derece. Teravi namazını balkondan kılabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 caminin karşısında oturuyorum ben ya, geçen ramazan ses açıktı hep sahur vakti, gittim direk imama şey dedim siz sesi dışarı veriyorsunuz bu şekilde günaha girmiyormusunuz insanları rahatsız ederek diye, o günden beri açmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 bende burda 1 senedir 2 tane bina dikiyolar sağlı sollu,bunlara gıcık oluyodum senin durum daha vahimmiş gg fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Yatak odamin caminin 3-5 metre otesinde kadinlar sandalye koymuslar ve konusuyorlar gece gec saatlere kadar. Gunduz oruc ve sicak diye butun hincini gece cikartiyor teyzeler. Ben bunlara gece 12 ye kadar bir sey diyemem degil mi? En son kufur edecegim o olacak. Polisde geliyor gidiyor. Cozum gene ayni. Yaz oldugu icin cam acmadan yatilmiyor bu lanet olasi bursa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 örgüt toplantısı diye ihbar et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 diablo oynadığın için seni imana çağırıyorlar dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ABİ DİABLO İÇİN OYNAMIYORUM, DİABLOYA KARŞI OYNUYORUM, OYUNUN ADI DİABLO OFFFFF SEN NEDEN BÖYLESİN YA http://www.thesaucedcyclone.com/wp-content/uploads/nbN-you-have-no-power-here.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Abi direk sikayet edin bunlar fetocu falan diye bak bakalim bi daha 3 kisi bile bi araya gelebiliyo mu orda. Son zamanlardada bizim apartman kapisina yazi asmaya basladilar yok muhabbet var yok pilavli var çayli var.Hatta gecen gun kapiyi calip annemi de davet etmisler 😂 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 kime şikayet edecez tam olarak? polis mi? fetocu zaten bunlar. belli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 bingildak said: ABİ DİABLO İÇİN OYNAMIYORUM, DİABLOYA KARŞI OYNUYORUM, OYUNUN ADI DİABLO OFFFFF SEN NEDEN BÖYLESİN YA http://www.thesaucedcyclone.com/wp-content/uploads/nbN-you-have-no-power-here.gif fark etmez çünkü içinde diablo var, mahallenin imamı ve future imam adayları bunu anlayabilir mi sanıyorsun. artık sus, çünkü yetosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 iyi konuştum X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 olm bizim imam güzel okuyo lan cami evin dibinde rahatsız etmiyo hiç yıllar önce bi imam vardı fenadı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Jaegerjaquez said: olm bizim imam güzel okuyo lan cami evin dibinde rahatsız etmiyo hiç yıllar önce bi imam vardı fenadı o aa evet u.sarıkaya stayla "ezanın da iyi okunması grek. mesela sabah ezanının o nağmeleri çok etkileyici. evet tabi iyi okunursa" geyiğine geçebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 alışmıyor mu kulağınız bir süre sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 davulcu yine geldi. yine mal gibi bakmadan açtım kapıyı, yönetici geldi diye. kardeş para yok kusura bakma dedim, bu sırada yan komşu para veriyor falan. neyse, bu parayı aldı bana döndü, o zaman yarın uğrarım dedi. benim kafa attı birden. türkiyede niye hala böyle şeylere sinirleniyorsam. yarın niye uğruyosun, alacaklı mısın, haraç mı topluyosunuz siz diye gözüm döndü. benim sesle birlikte, diğer dairelerden de millet çıkmaya başladı, meğersem oç başka dairelere de alacaklı gibi çöküyormuş. bıçkınlar fırladı adamı linç ediyorlardı. eğer 2-3 güne pıçak takarlarsa beni unutmayın paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Cokomantis said: Jaegerjaquez said: olm bizim imam güzel okuyo lan cami evin dibinde rahatsız etmiyo hiç yıllar önce bi imam vardı fenadı o aa evet u.sarıkaya stayla "ezanın da iyi okunması grek. mesela sabah ezanının o nağmeleri çok etkileyici. evet tabi iyi okunursa" geyiğine geçebiliriz. şu karikatürü bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 bingildak said: davulcu yine geldi. yine mal gibi bakmadan açtım kapıyı, yönetici geldi diye. kardeş para yok kusura bakma dedim, bu sırada yan komşu para veriyor falan. neyse, bu parayı aldı bana döndü, o zaman yarın uğrarım dedi. benim kafa attı birden. türkiyede niye hala böyle şeylere sinirleniyorsam. yarın niye uğruyosun, alacaklı mısın, haraç mı topluyosunuz siz diye gözüm döndü. benim sesle birlikte, diğer dairelerden de millet çıkmaya başladı, meğersem oç başka dairelere de alacaklı gibi çöküyormuş. bıçkınlar fırladı adamı linç ediyorlardı. eğer 2-3 güne pıçak takarlarsa beni unutmayın paticik. iyi apartmanmış yine ya. bi ortasında bi sonunda gelinmesi değil mi adet adamlar utanmasa her gün gelecek onu da anlamış değilim. davulla 5 kat yürüdü çıktı (asansör yok evet) diye acıdım cebimdeki son parayı verdim 3 lira, kızacak gibi oldu ibne böyle bi suratsız suratsız gitti pişman oldum lan. napayım davulcu gelecek diye bankadan para mı çekicem eve gelirken ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 suratına bakıp yabancı dilde bir şeyler söyleyin gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ekskuzi falan sallayın italyanca fransızca falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar