Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Creed (2015)

progamer

Öne çıkan mesajlar

Alfred said:

Filmden Beklentim;

Artiz artiz hareketler yapan Creedi Drago ringde patates ederek öldürür.

Bunun üzerine Roki nin oğlu gelir, davuk govalar, karda yürür, kütük taşır gider Dragoyu patates eder.

Bundan 20 yıl sonraki Rus ABD çekişmesinde torunlar kapışır sonsuza dek gider bu süreç.

Çok güldüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Alfred said:

Filmden Beklentim;

Artiz artiz hareketler yapan Creedi Drago ringde patates ederek öldürür.

Bunun üzerine Roki nin oğlu gelir, davuk govalar, karda yürür, kütük taşır gider Dragoyu patates eder.

Bundan 20 yıl sonraki Rus ABD çekişmesinde torunlar kapışır sonsuza dek gider bu süreç.

şu olsun çünkü hiç tutmadım adonisi. ama filmin konusu ilkinden daha iyi, üstüne drago var.

adonisin giriş şarkısı da bu olsun bu sefer, babası james brown ile girmişti:
https://www.youtube.com/watch?v=X8Ow1nlafOg
Sosyal ağlarda paylaş

sorun rocky'de değil, adonis'te. creed adını, başrolü taşıyabilen bir oyuncu değil, babası olsaydı eyvallah ama bu çocuk tambir sıfır. sevgilisi de öyle. rocky serisi sylvester başgan üzerine bir seri, o sayede rocky rocky, yoksa bin tane boksör filmi yapıldı, rocky hala rocky. azıcık oyuncuya dikkat etmek lazım, böyle bargain bin'den oyuncuyla olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

sıfır oyuncu olarak, sırf vücut yapmak değil mesele. yoksa getirsinler boksörün hakikisini koysunlar sırf yumruk sallamaksa olay.

sıfır oyuncu değil ki.
baya film geçmişi var. bir de hikaye yazarının istediği şekilde bi karakteri canlandırıyor. hani apollo gibi oynak bi tip değil diye ilgi çekmiyor olabilir ama nasıl oynamasını istiyolarsa öyle oynuyor. hikayeye uygun yani. ben sırıttığı bi kısım hatırlamıyorum filmde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...