Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Seperate said: efendi gibi gelin poe oynayın, diablo ney lan gel la gel monku bufflamislar seversin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 poe varken hayatta gelmem olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=8vIsBb783EA eyvahlar olsun wd'in party icine eden bu buildi oynicaksa millet wd ile party yapilmaz... -500 fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 ptr streamlerine baktımda o kadar... Yani nasıl diyeyim. Hardcore oynamadıktan sonra bir zevki yokmuş gibi duruyor oyunun. Diğer türlerine göre inanılmaz sıkıcı bir yapısı var. Tamam poe gameplay de o kadar iyi değil ama. Trade ve build çeşitliliği hiç gameplay aratmıyor. 2.3 ile Hardcore deneyeceğim, umarım tatmin eder. Normal sezon cık çekilmez gibi geliyor bana. Hiç olmazsa hardcore daki gerilim biraz eğlence katar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 bir oyunda abilitynin 300,000,000 damage vuruyor olması için tasarımcıların baya yeto olması gerekiyor ya. diablo bu kadar zaman sonra hala şaşırtmaya devam ediyor. 300 milyon damage ne abi hit başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 D3 ün promisingleri vasat ve belli o konuda katılıyorumda densiz seninde yakın zamanda salça olupta az da olsa tatmin olduğun oyun oldu mu asdf hangi başlığa baksam ya başlıyorsun ya başlama niyetindesin ya da başlayıp bırakmışın. Bence gaming senden geçmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 sayıları bari 300M, 300K diye kısaltsalar da okunabilir olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 diablo ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Hek en sılaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 milyon? milyar diyelim... 2.3 sonrası hasarlar iyice yükselir ama öncesinde milyar vuruyordu Dh ve Wizard lar yanılmıyorsam (wizardlarda 12 milyar hasar yazısı okuyordum yanlış hatırlamıyorsam).. Bu hasar işi zaten garip. Sanırım rakam ne kadar yüksekse o kadar iyi oluyor oyun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Ben patch ile dönecem gibi güzel görünüyor. Poe iyi oyun ancak abartıldığı gibi built çeşitliliği yok aslında sadece ilizyon var varmış gibi. Endgame çok az built var aksine. Ayrıca itemların bulmaca gibi olması falan işten çıkıp 2 saat oynayayım diyince yoruyor hangi item iyi hangi item kötü anlayamıyorsun aşırı araştırma yapamadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Densiz said: milyon? milyar diyelim... 2.3 sonrası hasarlar iyice yükselir ama öncesinde milyar vuruyordu Dh ve Wizard lar yanılmıyorsam (wizardlarda 12 milyar hasar yazısı okuyordum yanlış hatırlamıyorsam).. Bu hasar işi zaten garip. Sanırım rakam ne kadar yüksekse o kadar iyi oluyor oyun :p yanlış okumuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Wizzard tal rasha ile anca milyarlari görür oldu diger timewarp setide görüyor gerci yani bir önceki major patchten itibaren Oda işte 2-3 max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 ne zaman cikiyo lan bu pec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Agustosun son haftasi ya da eylulun ilk haftasi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 aquila said: ne zaman cikiyo lan bu pec. S3 ends on August 23rd, and S4 is scheduled to start on August 28th - which means Patch 2.3 is likely to hit in between those days. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Seru said: yanlış okumuşsun. Cıks vuruyörü milyör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 bingildak said: nihlathak said: Ben wizard dogdum wizard olurum erkeğin hası ya. wizard kardeşim benim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 simdi 2.3 icin akan hero hangisi? wd mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Ulan hammerdin oynicam diye gazliyordum dun yine bi stream denk geldi barb iyi ya dedim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Aluriel said: Ulan hammerdin oynicam diye gazliyordum dun yine bi stream denk geldi barb iyi ya dedim hehe Başın dönmedi mi ya D3 çıktığından beri fırfırfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 bende dün ww barbar izledim, wd oynarım diyodum aklım celındı ama harbı sıkıltım donmekten barbla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Whirlwind barbar + Wrath of The Wastes set ile uçtum bende. Seti tamamlayınca torment 3'de zorlanırken şimdi 6'da rahat gidiyorum. Greater Rift'de 21'den 32'ye zıpladım direk. Bir de Ring of Royal Grandeur yardımıyla 2 tane de immortal king parçası var. Tabi paragon levelim 100 civarıydı. Şimdi 130'a falan ulaştı da sıktı Bul-Kathos'un kılıçlarını da bulunca, monk açtım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Grift32 çok olmuş ya bayması normal. Zaten 130 paragon diyorsun bitirmişsin oyunu. Meanwhile 2.3 zdps barbarla 72 queyfi http://www.youtube.com/watch?v=VmZy9G720aU Ha bide snapshotting eskiden var mıydı? Pain enhancerla mob toplayıp wwye öyle başlayanlar sonuna kadar öyle götürüyor, yine mob density riftler aranmaya başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Seti tamamlayınca hızlı gitti işte, set de olsa bu kadar farkettirmemesi lazım sanki. Bakalım 2.3'de 10 taneydi herhalde torment seviyesi, gerçi season açacağım yine de daha uzun süre oyalar. Ya da barbardan farklı bir class açabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar