yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 2.3 direkt season 4 mü yoksa 3 bitmeden 2.3'ü oynar mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Muhtemelen sezon 4'den 1-2 hafta önce 2.3 gelir, sonra sezonu bitirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 bişey sorayım, oyunu reaper of souls cıkmadan evvel bırakmıştım, sonra tempest mempest ayağına lvl 70 bi crusader boostlamıştım onunlada 1-2 rift falan yaptım o dönem bıraktım sonra şimdi, değişenleri yakalamak için bi recap kaynağı var mıdır topluca ne oldu ne bitti neler yapılıo artık item düşürmeye görmek için ayrıca, barbarian ne vaziyette ros'tan önce nonstop whirlwind döne döne takılmayı seviodum sonra olmaz olduydu o olay bende wiz kasmıştım. şimdi yine iş yapar mı yoksa hali hazırda torment 1-2 yapabilen 70 olmuş crusader ile devam mı dersiniz? özet: olm çog değişmiş yokmu bunun ucunu tutucak bi yer yol yordam? bir de gold bi işe yarıo mu artık? 200 milyon gold var ne yapcam bilmiom sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 WW build şu an çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 ulan poe le şunu bir çiftleştirseler ikisinin de düzgün yanlarını alsalar HnS oynasak adam gibi. Aptal blizzard halen 2-3 skilli bufflayan setler tasarlasın diversity yapıcam diye içine etti oyunun expensiondan sonra. Önce elemental dmg geldi Rune kombinansyonu gitti, sonra mal mal set bonuslar eklediler skiller gitti şimdi beyin özürlürlü muamelesi yapıyorlar millete: bakın sette şu 2 skillin adı geçiyor bunları kullanın lagu luga yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 scorch said: ... özet: olm çog değişmiş yokmu bunun ucunu tutucak bi yer yol yordam? bir de gold bi işe yarıo mu artık? 200 milyon gold var ne yapcam bilmiom sdfs Gold'un bir önemi yok çünkü greater riftten her kestiğin mobdan gol düşüren gemi alıyorsun 1 günde 10 milyar gold yapıyorsun. Ne yapıcağını da bilmene gerek yok mob kesiyorsun düşen setleri birleştiriyorsun set bonusta hangi skill yazıyorsa onla zorunlu oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Aynen öyle oyun da öyle ayarlı ki o sınıfın %500 600 falan bufflayan 6 parça setini ve skillini kullanmazsan yüksek Grift falan yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Hammerdin is back bitches wubwub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 noldu bu patch ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 daha ptr de ve ptrde 2.3 e patch geldi anca adfs muhtemelen eylül e yakın anca gelir live'a. Yeni setler azıcık diversitiyi artırdı işte ama cube baya iyi onun hatrına oynanır bir süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 cube için recipe larda olmayan bazı şeyler var şimdiden yazıyım aklınızda kalır patch de. bu goblin vault u puzzle ring harcayarak falan açabiliyorsunuz canınız istediğinzde. yani tüm item ları kırdırmamaya çalışmışlar. bunu görünce cow level için şu polearm vardı adını unuttum spirit cow çıkaran. onu denedim cow level açtı. bu tarz şeyleri zenginleştirirlerse renk gelir oyuna biraz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 ben yeni patch i sevdim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=V0dluBgUqsI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Eh artık s4'te Barbar açmayanı dövüyolarmış... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Arkadaşlar bu küb napıyo şimdi biri açıkayabilirmi pek anlayamadım. Şimdiden teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 http://imgur.com/a/8g0aU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Şu oyundaki build çeşitliliğin hastasıyım. Şimdi bunuda eklediler abooov... @#&*+@%%& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=F6XvbnqgS2U iyi bari en azından ptrdayken bulmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 adam exploiti anlatmaya baslamasi 5 dk surdu ya. http://i.imgur.com/znRddZ6.png bu tarz youtuberlari hepsinin cani cehenneme dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 e tepede yazıyor 4:47'den devam et exploit için diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 oha cidden gormemistim onu. sicaklar bitirdi beni dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 S3 23 Ağustos'ta bitecek ve S4 28 Ağustos'ta başlayacak. Yeni patch'i de bunların arasında bir gün verecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 eh iyi bari başlarız s4e, 1 ay falan oldu girmiyorum ya özlemiştik :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 gelsin artık bu yama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 hammerdin aww yiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar