reyou Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ign, gamespot a baktim ikisindede su basit ozellikleri bulamadim. oyunlari kutuphanemize ekleyebilecegimiz, oynadiklarimizi oynadik diye isaretleyip oynananacaklar listesinden cikarma sekilde fonksyonlara sahip olabilecek site var midir? birde mesela oynadigimiz oyunlara gore oyun onerebilecek, oyunlari cikis tarihlerine gore kronolojik olarak siralayacak olsa cok guzel olur. ha bide konuyu buraya actim ama konsol oyunlarinida kapsasin tabi dediklerim #) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 gamespot'ta önceden wishlist, now playing, played diye seçilebiliyordu, kaldırmışlar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Serefsizim düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 hadi yapalim, igdb.com. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 arcane de yapalim diyordu, konusmustuk bi ara, sonra bayagi usenmistim ben eheh. onun aklinda siteyi cok iyi yapacak ek featurelar da vardi da ben yazmayayim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 bunun sosyallisini dusunuyodum ben, ama vardi oyle bisey galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 olm çok iyi fikir lan, davranan yoksa ben davranıyorum dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 igdb.com varmis :) iyi bir sey gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 igdb sitesine baktim, adamlar beta fln diyo, yarin obur gun ucmasin butun arsiv sdfsdf ama istedigim ozellikler gibi var bakalim, ya herro ya merro diyip guvencez artik adamlara, olmazsa kendi sitemizi kendimiz yapicaz. yada yapin birini kullanalim iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Oyun çıktı mı nasıl haberdar oluyoruz? İnput kaynağı nere? Sonuçta db diyosunuz, ttnetin yaptırdığı oyunlar bile olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 olay zaten onu bulmak yoksa site yapmak 1 saatlik iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Ulan harbi varmış igdb.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 MrLevie said: Oyun çıktı mı nasıl haberdar oluyoruz? İnput kaynağı nere? Sonuçta db diyosunuz, ttnetin yaptırdığı oyunlar bile olmalı. Goodreads'de herkes ekleyebiliyor kitabi. Genelde yayinevleri ve yazarlar ekliyor ama benim birkac tane Turkce kitap ekledigim oldu. Boyle bir sey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 imdb'ye mail atıyorum böyle bi talep var arz edin işiniz ne diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 imdb amazonun aslinda, e amazondada hemen hemen tum oyunlarin satildigini dusunursek, adam ayni siteyi copy paste edip, database olarak oyunlari gosterse bitti gitti iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 lan twitch de amazonun aslinda, bu mallar nie beklemis bole biseyi, kaptirmislar bide igdb.com u. artik bi domain e milyon dolar bayilir koca kafalar. bak durup dururken sinirlendirdiler adami. hah iste. igdb.com da hesap actik, patladik. ground zeroes'u ekleyecem adamlarin db sinde yok. teyallam : bide oyunlarimi sort by rating, release date yapamiyorum. beyler github hesabi aciyorum, yapiyoz projeyi. summon @di ve #paticikDeveloper lari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 onun yerine feedback yap eklesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 fizban said: arcane de yapalim diyordu, konusmustuk bi ara, sonra bayagi usenmistim ben eheh. onun aklinda siteyi cok iyi yapacak ek featurelar da vardi da ben yazmayayim simdi. hey gidi http://i.imgur.com/gaPuFUg.jpg sosyal gaming sitesi işte ya. şimdi öyle bi sürü site var kimisinin zilyon tane üyesi. raptr falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 abow 1998 den kalan mock falan mi o sdfsdf ama aklimdaki herseyi koymussunuz, bugun olsa direk uye olmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 e steam'de var wishlist, küratorluk falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 steamde olmayan oyunlara napacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 yapın girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Steamde oynayacakları favourite e koyuyorum, bitirdiklerimi completed e atıyorum :p Çok basit ama daha detaylı uygulamalar hoş olurdu ya, guidelar tip'ler , oyunun parasal bazdaki hareketleri vs. yapın çabuk! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 arcane said: fizban said: arcane de yapalim diyordu, konusmustuk bi ara, sonra bayagi usenmistim ben eheh. onun aklinda siteyi cok iyi yapacak ek featurelar da vardi da ben yazmayayim simdi. hey gidi http://i.imgur.com/gaPuFUg.jpg sosyal gaming sitesi işte ya. şimdi öyle bi sürü site var kimisinin zilyon tane üyesi. raptr falan. steam çoğunu sağlıyor bu screenshot'ın ama direk böle search etmek diye bişi yok puana göre vs. bu arada review sitelerine "technical difficulties" falan şeklinde bir review tarzı koymalılar. onlar puana dahil edilmemeli. adam driver'ını update etmedi diye oyun çalışmıyor mesela, basıyor 0'ı. veya oyun ilk gün bug'lı çıkıyor 2. gün patch çıkarıyor hemen developer. ilk günkü bug'lar yüzünden bi sürü sıfır alıyor oyun ve puanı düşüyor. vs vs bunlar farklı bir kategoriye girmeli ana puana etki etmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 metakritik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar