xunn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 http://i.imgur.com/Rglbd6W.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 uplaydenmı ındırıyorurz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 su steamdeki for honor beta yazan doğru olan dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 uplay'den çaktım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 uplayden bastım steame yönlendirdi nedense. Neyse indi sayılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 http://puu.sh/tS3LS/3ff2cf485f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 bakalım ahmet soresu stance'imi geçebilecek mi. tracer alıp recall bızdıklamaya benzemez. man up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 aldım ben bu oyunu HERKESİ dövüp refund bastım zirvede olmak güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Oturup izlemek lazım. said: Plus, a celebrity exhibition match with special guests Jason Momoa, Lauren Cohan, Alfie Allen, Demetrious Johnson, Sodapoppin, StoneMountain64, Jessica Chobot, and Dan Casey. Make sure to tune in to all the action and participate in chat for a chance to win exciting prizes. Celebrity Team 1: TEAM GLORY -Lauren Cohan -Demetrious “Mighty Mouse” Johnson -Dan Casey -StoneMountain64 Celebrity Team 2: TEAM JUSTICE -Jason Momoa -Alfie Allen -Jessica Chobot -Sodapoppin Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 güzel ps4 e de gelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 -Deno- said: bakalım ahmet soresu stance'imi geçebilecek mi. tracer alıp recall bızdıklamaya benzemez. man up. Peacekeeper'la cigerini yere koyduktan sonra konusalım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Cuce said: uplaydenmı ındırıyorurz Lütfen Knightlara gel, vikinglere prim verme çok lamer bi fanbase'i var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 gerçek erkekler vikingde dediler ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Bunu mu demek istediniz? samuray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 jonq said: Oturup izlemek lazım. said: ..... -StoneMountain64 ... Kaynak oh be ilk defa bi streamer adı öğrendim dün oturdum bu adamın for glory streamlerini izledim hep eauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 for glory ne, sequel filan mı? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 jessica chobot da momoayı arada elleyebilmek için aynı takıma aldırtmış resmen sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 ne oynuyoz şimdi xunnu kesmek için viking mi alıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 gene 2k silver verirse başta hepsini açar sırayla oynarım bu sefer. peacekeeper zoneattack indicatoru fixlediler inşallah, hoş benim karşıma abuse eden cıkmadı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 samaella said: ne oynuyoz şimdi xunnu kesmek için viking mi alıyoruz ? Beni kesebileceğin bi oyun yok abi. Taş kagıt makas'ta bile yenilmezim. bingildak said: gerçek erkekler vikingde dediler ama? HE FELL FOR THE MEME. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 knightlar 15 yaş dus vult des vult diye spamlayan redditciler işte. vikingler nu male samuraylar en dip , fury gibi bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 xunn said: -Deno- said: bakalım ahmet soresu stance'imi geçebilecek mi. tracer alıp recall bızdıklamaya benzemez. man up. Peacekeeper'la cigerini yere koyduktan sonra konusalım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 bugün streamerlara vermiyorlar mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Daesu said: knightlar 15 yaş dus vult des vult diye spamlayan redditciler işte. vikingler nu male samuraylar en dip , fury gibi bişeyler Yine en iyisi Knight'lar yani. Bu arada Reddit full viking. Le Skyrim audience. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 böyle gaza g eliyoruz da closed betada çalışmayan serverlar herhalde open betada lobiyi geçemez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar