Kaede Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 sjw shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 lan o kadar iyi mi cidden? dlr geçene kadar bari almayayım, 3 hafta sonra akarım ben de asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 hanıma doğum günü hediyesi bunu aldırayım dur haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 dün biraz stream izledim de, AI dumb shit. bu kadarı adamın canını sıkar yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 possible spoiler, teori gibi / değil gibi in-universe açıklaması vardır robotlarda bug oluyor diye, np. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 oyun inanılmaz güzel de o ai ne?? Gözünün önünde 3 adam öldürdü otların içinde hiç biri de demiyor napıyosun sen. Ai cidden berbat ama oyun harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ben epey oynadım yani baya başlarındayım. her şeyi yapmaya çalışıyorum tabi completionist oynuyorum da çok zevkli be oyun. lore falan da süper. bana da hitap ediyor tabi. ama gözüm kapalı öneririm. bizim dergi de 9u basmış zaten. yabancı basında da bu şekil. boş değil, oynayın gari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 lirik oynuyor baktım biraz. elinde huntsman bow tarzı bir şey ile transformers robotu tarzı bir moba karşı savaşırken, light armor giyen karakter doğrudan roket isabeti alıp 5te 1 can kaybederek devam ediyordu. seems legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 abi o işin fantazi kısmı. eleştirmek anlamsız. ama ai gerçekten allahlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Abi biriniz bi yardımcı olun.. DnR'dan aldım oyunu kutuyu bi açtım içinde iki tane cd var.. Birebir aynı seri numaralarına kadar şimdi sırayla yüklemeye yapıyorum ikisiylede.. Adamlar yanlışlıkla iki tane cd mi koydular paketlemede china team .. unboxing video'larını izliyorum hepsinde standart edition tek cd çıkıyo adamlar kutuyu açınca.. sdfhdsf şans oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Birine talibim, şimdiden DIBS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Evet ikiside çalışıyor udfhds yükledim ayrı ayrı.. girdim oyuna falan. let go'ya koydum 175 TL'den KUTUSUZ GUYZ .. İstanbul bahçeşehir elden teslim edilir. pazarlık yok tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Beyler gangren'e de yazdım .. Kutulu Resident Evil : 7 varsa kutusuz şekilde gönderebilirim başka bir cd kabı ile horizon'ı .. takas edebiliriz. koleksiyon yapıyorum o yüzden kutu takıntısı var kusura bakmayın = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Oyun steam oyunu degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 PS4 Exclusive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 oyun çok güzel, ama ai çok salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 http://i.imgur.com/nLnL9D5.png hadi eliniz degmisken PC port icin ikna edin bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 laurelin sevdi çünkü femme fatale başrolde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 yoo tomb raiderdan cokta farkli degil ki son oyunu yarida birakmistim, hep ayni teraneden baydim ben su tarz tps lerde, ha bu oyundada abandoned soviet factory, yikik ortadogu binalari ve varil/konteyner ziplama puzzlelari karsima cikarsa silerim bi cirpida :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 http://kotaku.com/1789646840 kojima sirket sirket gezip en iyi oyun motorunun bu adamlarinki olduguna karar vermis ve Death Stranding'i bu motor ile yapmaya baslamis.. hatta Guerilla Games'deki adamlar kojima'ya olan saygisindan, daha hicbir sozlesme vs imzalanmadan vermisler adama motoru :D.. walla oyun cok tatli gozukuyor cidden.. nioh'da son regiondayim gibi.. bitsin hemen alacagim bunu da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 kojimaya saygısından değil de ikisinin da babası sony olduğundandır o kahve ısmarlar gibi oyun motoru mu verilir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 la olm tabi ki bedava vermiyolar :) sonradan yasal islemler yapilmistir ama vakit kaybetmesin diye sozlesme oncesi verdik diyor yazida.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 sony'den yazılımcı mı donanım mimarisici mi ne bi abi gelip bakıyordu bunlara nabıyonuz hacılar, iyi gidiyor mu oyunlar diye. iki firma arası paslaşmalar aklımı aldı, ikisine de çok büyük katkısı oldu falan diye öve öve bitiremiyordu. youtube'da yongyea diye bi eleman var, kojima hastası. d.stranding'le ilgili zibil tane vidyosu var, ilgilenen ordan araştırabilir bu mevzuyu. hatta bu notor (decima engine) paslaşması duyrulmadan önce quiet'ı oynayan ablanın guerilla games stüdyosu önünde attığı bi fotodan baya bişeyler çözmüştü. abla d.stranding'de de kesin olacak bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Hollandali o kiz zaten, cay icmeye gitmistir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 hayır tabi ki oynarım kojiciğim demeye gitti SUSAR MSN SLKSHEY .S.S.S. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar