Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Horizon: Zero Dawn


knox

Öne çıkan mesajlar

Abi biriniz bi yardımcı olun.. DnR'dan aldım oyunu kutuyu bi açtım içinde iki tane cd var.. Birebir aynı seri numaralarına kadar şimdi sırayla yüklemeye yapıyorum ikisiylede.. Adamlar yanlışlıkla iki tane cd mi koydular paketlemede china team .. unboxing video'larını izliyorum hepsinde standart edition tek cd çıkıyo adamlar kutuyu açınca.. sdfhdsf şans oldu galiba.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://kotaku.com/1789646840

kojima sirket sirket gezip en iyi oyun motorunun bu adamlarinki olduguna karar vermis ve Death Stranding'i bu motor ile yapmaya baslamis.. hatta Guerilla Games'deki adamlar kojima'ya olan saygisindan, daha hicbir sozlesme vs imzalanmadan vermisler adama motoru :D..

walla oyun cok tatli gozukuyor cidden.. nioh'da son regiondayim gibi.. bitsin hemen alacagim bunu da..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sony'den yazılımcı mı donanım mimarisici mi ne bi abi gelip bakıyordu bunlara nabıyonuz hacılar, iyi gidiyor mu oyunlar diye. iki firma arası paslaşmalar aklımı aldı, ikisine de çok büyük katkısı oldu falan diye öve öve bitiremiyordu. youtube'da yongyea diye bi eleman var, kojima hastası. d.stranding'le ilgili zibil tane vidyosu var, ilgilenen ordan araştırabilir bu mevzuyu.

hatta bu notor (decima engine) paslaşması duyrulmadan önce quiet'ı oynayan ablanın guerilla games stüdyosu önünde attığı bi fotodan baya bişeyler çözmüştü. abla d.stranding'de de kesin olacak bi şekilde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...