mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 son bölümle alakalı spoiler mulgear6 said: ahaha star wars 2deki arena sahnesi gibiydi lol yoda gibi yetişti valla drogon(yada ne boktuysa adı) sdfsdf şu dediğimi yapmışlar ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 genç dragon hakkında meraklı kitap sorusu bu dragonların derilerine bir şey işliyor mu? gittikçe serteşiyor mu acaba? yoksa bunlar noobluk mu yaptılar? şimdi bi hobbit'in smaug'u var bi bu ipne dinozordan bozma ejderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 dişi görseler sertleşecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Yetişkin dragonların ebatları hakkında fikir vermesi açısından; (ilk sezondan biyerlerden ama bölüm kaçtı hatırlamıyorum) http://31.media.tumblr.com/tumblr_ljo3u4ajTj1qis07wo1_500.jpg Sırf ön dişleri insan boyutunda birşeyden bahsediyoruz. Daenerys'inkiler daha çocuk. 1-1.5 at boyunda filan anca. Büyüyünce yolcu uçağı gibi bişey olucaklar herhalde. Oku mızrağı bırak ballista filan bile işlemez bunlara :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 mulgear6 said: son bölümle alakalı spoiler mulgear6 said: ahaha star wars 2deki arena sahnesi gibiydi lol yoda gibi yetişti valla drogon(yada ne boktuysa adı) sdfsdf şu dediğimi yapmışlar ahahah ben ilk izlediğimde şu 3:17 de başlayan rohirrim sahnesi gelmişti. http://www.youtube.com/watch?v=AZnymkpsCH0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 aklıma geldi de Arena sahnesindeki oyunculuklar çok tırttı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 smaug smaug gibi bina boyundaki ejderle bu kulübe boyundaki ejderleri mi kıyasladınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Diger konudaki spoiler muhabbeti bitti mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 hayir, burdan devam ediyoruz spoiler vermeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Tamam pazar gunu direk tvden izliyip yazayim ben finali direk o zaman, katilmak ister misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 ben sana simdiden yazayim istersen ;). normal saatinde mi yayinlaniyo orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Normal saati olmasi lazim, kontrol edeyim onu bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Sam said: smaug smaug gibi bina boyundaki ejderle bu kulübe boyundaki ejderleri mi kıyasladınız? e abi bu da küçük sonuçta yani, shadowfury'nin postundan hareketle hemen hemen senin dediğin boyuta geliyorlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 s1ep10 Ejderhalar daha küçükler, yani çok daha büyümeleri gerekiyor çünkü s3ep3 danny dragonu lekesiz ordusuyla takaslarken "yapmayın kralıcem 1 ejderha 10000 orduya bedeldır" dıyordu frıendzone Sam said: smaug smaug gibi bina boyundaki ejderle bu kulübe boyundaki ejderleri mi kıyasladınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 smaug'dan +15 silah ve deli gibi gold düşüyor, bunlardan +6 set parçası ve copper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 dragon boyları filmler FR gibi kitapları kale almadıkları için eksik baya ama great wyrm mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 liste eksik http://www.vfxhq.com/zarchive/1996/dragonheart/dragonheart4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Abi herkes dövüş sahnelerindeki koreografiden falan şikayetçi de bu figüranların neredeyse tamamı sizin benim gibi adamlar. Her türlü etnik kökenden figüran alıyoruz toplam 5000 tane falan diye bi haber vardı bi yerde. Bi de Bran ı bence bu sene de göstermeyecekler çünkü herif eşek kadar oldu kesin. Bence yeni bir küçük aktör arayışı içindeler. Di, eline sağlık, başlık çiçek gibi oldu valla. Soluksuzca okudum 15 sayfayı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Bu charta göre de biraz da biz eklesek ejderler henüz very young mertebesinde. Ama ben daha büyüyeceklerini sanmıyorum. Sonra diğer sahnelere bütçe kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Son sezon acayip yavaş ve sadece konuşma üzerine kurulu.Sanki masaüstü FRP oynuyor piçler.:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Ejderhayı saldım ortaya kaçmış gibi gözüktüm aha. Şimdi abi, bu ejderler adam mı bilmem ne yiyince hızlı büyüyorlar diyordu bir bölümde yanlış hatırlamıyorsam, kraliçide çömezdi o zamanlar karşı çıkmıştı, slave mi ne yedirmem diye. Ben o gündür human burger fest bekliyorum ama olmuyor ¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 olmadığını nereden biliyorsun. dragon kardişler 2 si kilitli ama arenaya gelen özgür dolaşıyor. önceden çocuk bile yediler. anasını ağlatıyordur gördüğü yerde, insan hayvan dinlemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 s5ep9 zaten o yaktıkları arasında lekesizlerde var yani. Sadece kraliçeyi filtreleyip herkesi yakıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Suark said: s5ep9 zaten o yaktıkları arasında lekesizlerde var yani. Sadece kraliçeyi filtreleyip herkesi yakıor GoT S5 E09 Arena Scene Tekrar izledim sahneyi, 7.03de bir tane unsullied arada kaynıyo gibi. Onun dışında başka yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 DA2019 said: Abi herkes dövüş sahnelerindeki koreografiden falan şikayetçi de bu figüranların neredeyse tamamı sizin benim gibi adamlar. Her türlü etnik kökenden figüran alıyoruz toplam 5000 tane falan diye bi haber vardı bi yerde. Bi de Bran ı bence bu sene de göstermeyecekler çünkü herif eşek kadar oldu kesin. Bence yeni bir küçük aktör arayışı içindeler. Di, eline sağlık, başlık çiçek gibi oldu valla. Soluksuzca okudum 15 sayfayı. :P http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Isaac+Hempstead+Wright+Kristian+Nairn+Game+kLyQfPK2xfhl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar