Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 ya gene mi leak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 tum sezon duser yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 bu kadar mallık yapacağını sanmıyorum hbo'nun ya, büyük ihtimalle düşük kalite sızdırıp reklamını yapıyor. sızmayı hayvani contain edip sadece küçük bir kısmın izleyebilmesini sağlıyor, onlar da nasıl olsa bir daha izleyecek iyi kalitesini. yani 30m usd'lik bölüm çekip hemen hepsini sızdırmak, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 HAYVAN GİBİ SPO. SON SEZONUN SONUNUN SPOSU redditte gezerken saçma sapan bi subreddite tıkladım kocaman puntolarla night king dragonu öldürüyor yazıyordu. daha öncede bu şekilde han solonun ölüceğini jon snowun ölüp dirileceğini fln yemiştim. ağlamak istiyorum :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 abi dün ispanya hbo yayınlamış diyorlar görüntü gayet kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 dailymotionda bildiğin 1080p izledm ya ilk partı. sonra hemen kaldırmışlar, 2.partı (12dk falan) 240p falan izledm ama saçma bi sitede asdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 ben gene pazartesi akşamına kadar sosyal medyayı bırakıyorum. gerçi cep telefonuma sms ile spo gelmeye başladı artık. doğum günü hediyesi olarak got sposu fln yemiştim zamanında. çok kötü bi arkadaş çevrem var. alçaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 s07e06 NK yalnız Türkmüş. Ice Spear'ı nasıl attı lan öyle hjdsauıhfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 https://i.redd.it/n8v7vasq41gz.jpg https://www.reddit.com/r/freefolk/comments/6tzmhm/complete_failure_if_you_upvote_this_it_will_show/dlot7he/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Xenus said: yüksek bütçeli bölüm ama iyice hollywood sığlığına bağladı ya 7x6 benjen niye jon'la gitmiyor, 5 sn'de ölüyor. mallık işte. benjen duvarı geçemiyor sanırım gerçi ama ölmesine ne gerek vardı bilmiyorum. gerçi ölmüş müdür onu da bilmiyorum. white walker olmuş da olabilir. zaten night king sokmuştu buna, dragonglass ile durdurmuşlardı. ona bi şey olduysa ww olur, içeriden çökertir çeteyi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 benjenin olayı ap ayrı bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Aiko said: ben gene pazartesi akşamına kadar sosyal medyayı bırakıyorum. gerçi cep telefonuma sms ile spo gelmeye başladı artık. doğum günü hediyesi olarak got sposu fln yemiştim zamanında. çok kötü bi arkadaş çevrem var. alçaklar. hiç gerek yok. kalite iyi gayet freefolk'taki son mega linkinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 koşun abi hemen izleyin, ayfon 9 çıkmış ama telefonun önü yok, iki tarafı da arka, onu da alın. hemen almalısınız, çünkü hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 grego al https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/3c/Snickers_wrapped.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 heyatta açmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 HD olanda gayet cikmis az once, yayilir heryere aksama kadar 1.92gb hbo yayinindan farki yok zaten benim izledigimde 720p falandi en kotu ihtimal, pikselsiz izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 kırdın kalbimi. ben sana spo verecek kadar hayvan mıyım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 abi goruntu kalitesi de yuksekse neden pztyi bekliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 çünkü ne aceleleri var canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Grego said: koşun abi hemen izleyin, ayfon 9 çıkmış ama telefonun önü yok, iki tarafı da arka, onu da alın. hemen almalısınız, çünkü hemen. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Yemin ederim altin gününde toplanmis koca karilar gibisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 doğru dedi. pasta börek de yapalım böyle kuru kuruya muhabbet olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Dört başı mamur bir deneyim yaşamak isteyenler diziyi izlemek yerine kitabın çıkmasını beklemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 bi diziyi nasıl erken yayınlıyor lan bu salaklar, bi de yayınlamamaları gereken en önemli diziyi. ispanyada bugün birilerinin götü yanıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar