kami Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 6'sında release olacak değil mi 4. bölüm?
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 sezon çok kötü gidiyor diyodumda 4.bölüm müthiş olmuş lan.bitirdiğim gibi tekrar izleyesim geldi.
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 1080 çıksında, 140 ekranda daha bi zevkli izlenir, hele o son 2 sahne idiot, fkin idiot
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 iyi güzel de adamlar hiç bi karakteri öldürmüyor arkadaş bu ne lan. NE KADAR BALLISINIZ HACI SİZ VALLA BAK İYİSİNİZ BAYA
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 axedice said: Eeeeh işte idare eder bölümdü, geçen bölümden eksik kalan bronn kotasını doldurdular hiç değilse. Vicissitude said: nçizimci twink oğlan Sen ne diyon lan lavuk kastettiğim twink sen değildin. paniğe gerek yok.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 sızan başka bölüm var mı kesmedi beni. got serisine yakışan şey jaime'nin orda dragon maması olmasıydı. ne bomba olurdu be o kahramanlığu kıçına kaçsa. yutsa onu drogon reis.
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 o mağaradaki ww çizimleri ne saçmaydı öyle ya sdf
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 @red azor armor vardir onda kesin. hala cersei aski asagi cersei aski yukari. kesin bu oldurecek azor olacak.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Hayvan gibi dragon fire dan adam yana atlayarak kacti ballistayi kullanan eleman, Bari ustu basi yanaydi sdfddd. Hele jaime nin son sahnede kurtulmasi iyice bokunu cikardi. Bu gidisle cuksuzlerin basindaki lord cuksuz bile olmeyecek.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 öldürürler öldürüyo dersiniz öldürmezler öldürmüyolar diyoruz asdf
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 alıştırdı pezevenkler her bölümde birinin ölmesine ölmeyince niye ölmüyo dememiz ondan
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Red said: sızan başka bölüm var mı kesmedi beni. got serisine yakışan şey jaime'nin orda dragon maması olmasıydı. ne bomba olurdu be o kahramanlığu kıçına kaçsa. yutsa onu drogon reis. 7x4 tyrion arkasından konuşunca anladım ölmeyeceğini. fazla klişe oldu orası. trion satış koymaz da, jamie büyük ihtimal esir düşer, onun kaçmasını sağlar. cersei teslim olsun diye ikna etmeye gönderir. zaten teyzeden tyrion'un masum olduğunu da anladı. cersei inanmaz gerçi, jaime'ye kafayı yedirtir yine. zaten cersei'nin ordusu falan da kalmadı adam gibi, euron dışında. qyburn zombie army hazırlıyordur alttan alttan belki. bi yandan buz zombileri, öteki yandan romero zombileri lol
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 7*4 golden company gelecek bakalım ama kitapla baya alakasız olacak.cersei ordusuz kalmasın diye, iteleyecekler herhalde.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 ya valyrian steel kılıcı olan adamlar survivor adasında finali görürler. jon,kalisi ejder kontenjanı var,arya hançerini aldı, başka kimde vardı unuttum da jaime ile jon yan yana ww avlayacaklar. jaime jon'u kurtarırken ölür falan. melisandre zaten varys'in öleceğini de söyledi. beyliş,varys falan da gidici. finale fazla hero kalmaz.
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Nako said: o mağaradaki ww çizimleri ne saçmaydı öyle ya sdf ben bi ara jon çizip kaleesiyi kandırıyor zannettim vallahi ahahaha VAY ÇAKAL BÖYLE Mİ KAFALAYACAKSIN KRALİÇEYİ dedim içimden vallahi o kadar dandik ve obvious çizimlerdi. en azından daha genel geçer bişey çizselermiş keşke. jon'da bunlar işte whhitewalker dese, khaleeside nereden bilecen? belki kilimcininköroğlu dese sonra hadi inanmış gibi yapayım falan dese? savaş iyiydi de, dany bu kafa ile cersei'ye götürecek 1 tane ejderhası kalmayacak. btw nerede öteki ikisi? neden solo daldı mal gibi? ben o oku yemeden evvel sürekli aha simdi soldan drogon gelecek falan diye bekledim. uçtuğu drogon değildi çünkü sanırım? birde bran herşeyi görüyorum biliyorum modunda cool ergen gibi takılıyorda neden valerian dagger görünce ilk defa görmüş gibi ilk anda şaşırıyor? madem öyle onuda bileydi?
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 bran (s04) chaos is a ladder dediğinde littlefinger'in surat dfdkjgdfjh. https://www.youtube.com/watch?v=iRS8a8HjqFs
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 @Scorch o drogon. Siyah olan. Viserion altın/beyaz olan. Rheagal da yeşili.
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 buda burda dursun https://i.redd.it/i8oh7juv0ndz.jpg
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Yeni wallpaper'i da bulduk boylece.
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 leak ediyosunuz bari 720p edin 320p nedir lan
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Abi linki nasıl buluyoruz anlamadım.
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Akhlaur said: Abi linki nasıl buluyoruz anlamadım. Sayfa 370. Var orda link
Öne çıkan mesajlar