copry Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 yumy said: Spider olayı mı ilk kez geçiyor diye soruldu? Yapmayın yahu biliyoduk onu.. neydi? lakap mı sadece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Evet lakap sadece, onion knight gibi bir şey. "Varys is called the Spider because he spins his web everywhere. He has thousands of spies all over Westeros and Essos and has them so tightly in his grip that he can trap anyone in his web whenever he wishes." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Yis lakap olarak geçiyordu yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 copry said: soru spider *ilk kez mi geçiyor , konuşulmuş kaçırdığım birşey mi ? Bran sansaya ,joffrey'in yaptiklarini bildigini mi kastetti ? Kafamin karismasinin sebebi 'kendi evinde 'gibi birsey geciyordu sanirim konusmada Red said: abi nasıl izliyorsunuz dizileri gerçekten anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 copry de paticikteki dizi film tavsiyesi alınmayacaklar listesine eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Annaneleri en son ölürken ahanda oğlunu ben öldürttüm demesi süperdi bence.Ama kadın resmen yılan gibi konuştukça zehir saçıyo herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 kraliçenin adaleti olenna pis oturttu sonda. icinde buyuk patladi jaime'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 İstese kılıncı ile eziyet edebilirdi. İyi dayandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 her sezonda oldu galiba bu gibi bölümler. her seferinde aynı saçmalıklar kötü demeler falan sonrasında aynı gidiyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Bölüm değil ki, sezon kötü komple. Çok olay olması veya aynı anda çok kişinin ölmesi bölümü iyi yapmıyor, olsa olsa önemli yapıyor. Bölüm sayısı azalacak ve "olay" olmadan diziden keyif alamayan hızlı tüketim meraklıları sevinecek diye her şey koşa koşa oluyor. Sezonlar ilerledikçe kalite düşmeye başlamıştı, son 2 sezonla bu tavan yaptı maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Law said: İstese kılıncı ile eziyet edebilirdi. İyi dayandı. starklarin mahkumu olmasi, elini kaybetmesi, cocuklarini kaybetsi vs vs good chaotic bir karakter oldu sonunda. ilk sezondaki jamie olsa kafasini almisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Jamie'nin karakter buildini kitaptaki kadar iyi yansıtamıyorlar, o yüzden çiğ kalabiliyor bazı sahnelerdeki hareketleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 bu arada olenna yi canlandiran aktris cok oncenin yine semi kult serilerinden tatli sert te de rol almismis.. onun disinda seri hala cilgin rating aliyor ve ne kadar batirirlarsa batirsinlar daha da alacak gibi.. daha once de dedigim gibi altin yumurtlayan tavugu kesmezler twistler olsun yan karakterlerden ayri diziler olsun..deneyebilirler sanslarini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 tatlı sert... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 sipeyskeyk said: Evet lakap sadece, onion knight gibi bir şey. "Varys is called the Spider because he spins his web everywhere. He has thousands of spies all over Westeros and Essos and has them so tightly in his grip that he can trap anyone in his web whenever he wishes." hah! tam bu mu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 goldbären said: copry de paticikteki dizi film tavsiyesi alınmayacaklar listesine eklendi. hadi ordan ! Leşi bile kötü değil dizinin demek istediğim o benim. abartmayın edit diziler hep böyle. aç seyirci bilinmezlik, gizem, nudity içeren başlangıç sezonlarında yüksek beğeni içerisinde olup dizi sonuçlanmaya başladığında `bu ne biçim son ,iyice saçmaladılar blehhh ` oluyor zatren , ben de dahil. çok fazla mantık hatası var ama totalde hala karizması devam ediyor izlettiriyor zevkle ( dedi gece izlerken uyuyakalan insan ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Onu demiyor zaten, en basit iki şeyi bile bir senede unutmuş olma dikkatsizliğine diyor. Adamlar boşuna koymuyormuş çarşaf çarşaf "previously" bölümlerini demek ki. Her bölümden önce 3 dk. "bu bölümde kimlerden bahsedeceğiz" izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 fan değilim zaten unutmam normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 taam taam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Saçmalık Saçmalık ötesi mantık hataları var yani martell ler bi günde high garden da nasıl yenildi? Chartlarda lannister ın ordusu belliydi 20.000 kadar. Martell in ise hiç savaşa girmemiş ordusu 60.000 civarında. Yahu kendi kalelerinde lannister ın bir kısmı da casterly rock da kalan ordusu nasıl uendi bir günde martell i. Blackfish i bile savaşmadan yenmek için anlaşmaya çalıştı. Kaldı ki robb a da tywin yeniliyordu asker sayısı az diye kaç kere dedi dizide onyüzden red wedding oyununu çevirdiler. Ama birden hepsi gitti öartell bir günde kendi kalesindeki kularmada dağıldı. Yav bi gidin şunun mantığı nasıl açıklanacak. Kaldı ki koskoca targaryen e bile boyun eğmeyen dorn üç tane cikletten çıkan sand snake ile soylu olmayan anneleri öldü diye bitti mi? Ordusu yok mu başa geçecek kimse yok mu? Komedi ya. Danny güçlü oldu diye nerflediler saçma sapan Edit: Spoiler kutucuğu na yanlış koydum açktı mesaj, düzelttim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Evet okuduk hepimiz o entry i asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 işiniz gücünüz yok mu ejderhalı büyülü evrende mantık arıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 GokTuRK said: Saçmalık Saçmalık ötesi mantık hataları var yani martell ler bi günde high garden da nasıl yenildi? Chartlarda lannister ın ordusu belliydi 20.000 kadar. Martell in ise hiç savaşa girmemiş ordusu 60.000 civarında. Yahu kendi kalelerinde lannister ın bir kısmı da casterly rock da kalan ordusu nasıl uendi bir günde martell i. Blackfish i bile savaşmadan yenmek için anlaşmaya çalıştı. Kaldı ki robb a da tywin yeniliyordu asker sayısı az diye kaç kere dedi dizide onyüzden red wedding oyununu çevirdiler. Ama birden hepsi gitti öartell bir günde kendi kalesindeki kularmada dağıldı. Yav bi gidin şunun mantığı nasıl açıklanacak. Kaldı ki koskoca targaryen e bile boyun eğmeyen dorn üç tane cikletten çıkan sand snake ile soylu olmayan anneleri öldü diye bitti mi? Ordusu yok mu başa geçecek kimse yok mu? Komedi ya. Danny güçlü oldu diye nerflediler saçma sapan Edit: Spoiler kutucuğu na yanlış koydum açktı mesaj, düzelttim hemen. dorne bu kum yılanları paralelciydi zaten. dorne halkının benimsediğini sanmıyorum. mi:imler bir kenara dorne karakteri de genel olarak iran gibi. iranı batı medeniyetinde sadece batı medeniyeti o topraklara yaklaşınca duyuyorsun (ürosentrik) tarihte. bunlardan iskenderin dariusı yenmesi ve bir hayli sene sonraki crassus hezimeti en bilinenleri ve aklıma ilk gelenler. hasta dorne kralının tavrı vs de bunu yansıtır şekildeydi zaten. senaryo kötü ilerliyor ama plot hole sayılmaz pek. göstermeleri lazım sadece dorne olaylarını biraz daha ve fast forward gittiği için dizi, her şey saçma bi hal aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 GokTuRK said: Saçmalık Saçmalık ötesi mantık hataları var yani martell ler bi günde high garden da nasıl yenildi? Chartlarda lannister ın ordusu belliydi 20.000 kadar. Martell in ise hiç savaşa girmemiş ordusu 60.000 civarında. Yahu kendi kalelerinde lannister ın bir kısmı da casterly rock da kalan ordusu nasıl uendi bir günde martell i. Blackfish i bile savaşmadan yenmek için anlaşmaya çalıştı. Kaldı ki robb a da tywin yeniliyordu asker sayısı az diye kaç kere dedi dizide onyüzden red wedding oyununu çevirdiler. Ama birden hepsi gitti öartell bir günde kendi kalesindeki kularmada dağıldı. Yav bi gidin şunun mantığı nasıl açıklanacak. Kaldı ki koskoca targaryen e bile boyun eğmeyen dorn üç tane cikletten çıkan sand snake ile soylu olmayan anneleri öldü diye bitti mi? Ordusu yok mu başa geçecek kimse yok mu? Komedi ya. Danny güçlü oldu diye nerflediler saçma sapan Edit: Spoiler kutucuğu na yanlış koydum açktı mesaj, düzelttim hemen. Tyrell ile Martell'i birbirine karıştırmışsın, puan kırıyorum. Sanırım orada Tyrellerin bütün ordusu değil sadece şatonun garnizonu vardı ve her nasılsa Lannister ordusu hiç görünmeden şatonun dibine kadar geldi diye düşünmemiz gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Ya bi de bu dönemde araba yok bişey yok bütün bu ordular nasıl akıyor her yere. Hadi euronu geçtim adam ışınlanmayı bulmuş, bu kadar harika zamanlama mı olur ya herkes aynı anda yola çıkıp aynı anda gitmesi gereken yerlere varıyor falan. Jon winterfell den tam pıt diye ejderha kayaların oraya varıyor bran duvardan winterfell e geliyor arya yok ordular falan aman tanrım. Ben arkadaşı aşağı in 5dk ya ordayım diye arıyom yine 10dk gap oluyor tutturamıyoz zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar