Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

s7e3

Pff baydı.

Tamam anladık Daenerys çok op oldu böyle sezon finali heyecanı kalmaz diyip son 2 bölümdür gerçek kötülere puan yazıyorsunuz da bu kadar vasat yazmasanız olmaz mı?
Senaryoyu ofisin çaycısına mı yazdırdınız abi cidden bu nedir? 2 tane savaş sahnesini 15 saniyede geçmek neyin kafası? Özellikle GoT bi de yani en epik bölümleri savaş bölümleri olan dizide şunu yapmak resmen rezalet. Fastforwardına sıçtığımın tipleri ya sinirim bozuldu bölümü izlerken.

Dothrakileri de önümüzdeki bölümde harcarlar. Geriye bi dragonlar kalır bir de Jon un ordusu. Gerçi dragonlardan da 1-2 tanesini harcayacaklar gibi gözüküyor, Daenerys in yine mallığı tuttu. O yüzden dothrakiler kalabilir bir ihtimal.

Euron un gemileri feci asspull olmuş yalnız. Teleport oluyorlar herhalde.

Jorah ın 1 günde iyileşmesi de ayrı bi asspull.

Dialoglar zaten vasat ötesi oldu onlara değinmeye bile gerek duymuyorum (Tyrell nine iyiydi gerçi, ona da yazık oldu).

Sosyal ağlarda paylaş

Kitaplar bitemeden dizi çekilmesine gıcık olmam bir yana, açıkçası ben dizinin niye böyle bir telaşla bitirildiğini anlayamadım. Bütçeyi mi toparlayamıyorlar, yani potansiyel 2 kitaplık senaryo var. 25 bölüm çıkarırdın rahat.

Öte yandan hızlı bir şekilde olunca çok göze batmış ama Rob Kuzey'de fetihten fetihe koşarken de bu ayardaydı saçmalık.
Sosyal ağlarda paylaş

dizi aşırı hızlı ve hiç eski tadı vermiyor bana. got izliyor gibi hissetmiyorum şahsen. böyle ağır, gore, grim havadan eser kalmamış. 1-2 sezon önce olsaydı, cercei'nin öldürdüğü o malum kişi için neler neler çekerlerdi muhtemelen.

yara, bronn, brienne, sam, melisandre gibi yan karakterler hatta arya bile görevini yaptı kondu kenara gibi. arya bildiğin merkeze çekilen vali gibi bir anda gönderildi winterfell'e bi de sana simdi zaman ayıramayız der gibi asdfg bu tempoya ayak uydurmak için konuyu mümkün olduğunca az cepheden anlatma yoluna gitmişler belliki, bu da baya yavanlaştıdı diziyi.

bi de bran çok komik ya.
muhtemelen kariyerindeki en önemli rolü oynuyor eleman, bir daha asla böyle bir yapımda rol almayacak veya bu kadar ünlü olmayacak, ama gel görki 5-6 senedir götü kızağa yapışan, gözleri belertip kurda kuşa girip oraya buraya taşınan kötürümü oynadı. yıllar sonra en çok screen time verildiği sahnede geldi bacısına gelinliğin güzeldi, seni remzi'nin kütlettiği o gece de kar yapıyordu diye saçmaladı asdfg
Sosyal ağlarda paylaş

Baelish

Ben Beyliş'in hala Night King ile bir bağı olduğunu iddia ediyorum.

Bu adam tehlike olacağını sezdiği an sıvışıp giden biri. Daha önce de kerhanesini bırakıp kaçmamış mıydı yanlış mı hatırlıyorum. O yüzden Winterfell'de son derece rahat bir şekilde takılıyor herkes diken üstündeyken. Ne bileyim Sansa'ya dese ki bırak buraları gel kaçalım dağlara sığınalım... Ya da ölüler ordusuna inanmayacak kadar materyalist bir adam.

Olmaz demeyin çünkü Craster'a da dokunmuyordu WW'ler. Demek ki insanlarla ittifak kurabiliyorlar. Böyle bir dayanak noktam da var.

Sosyal ağlarda paylaş

euron'un gemileri hasar almıyor. uzaktan gelirken de görülüp savaş pozisyonu alınamıyor sdfs.

tyrell'erin kale savunması yok herhalde. taş bile atamadılar aşağı direkt kapıyı açıp girdi adamlar.

kalisi jon'u hayatında ilk defa görüyor kezban tribi yaptı. seviştiricez bunları diye çok kastılar.

dizi saçma sapan bir hal aldı gerçekten. cersei'nin bu kadar elinin kuvvetli olmadığı bir dönemde herkesi yine ezmesi falan.

kalisinin yenilmesine seviniyorum çok sokucam çıkarıcam edasıyla geldi westeros'a. ders alması lazımdı ama biraz daha adam gibi yani. bu nedir. 1 dakikalık sahnelerle.

north'a muhtaç kalsın jon'la birleşsin diye herkesi öldürdüler.

dizide süprüz falan kalmadı ya. finalde herkese unutturucaklar 3-5 gaz pahalı aksiyonla.
Sosyal ağlarda paylaş

3

5 dk ya sıkıştırılan 2 kale savaşına rage olmuş herkes Euron'un Jamie tauntları konuşulmamış, sanırım bölümün tek pozitif şeyiydi (hoş öyle laflar etti ki Jamie'nin çıkarıp saplaması gerekirdi direkt asfd). Jon Khaleesi buluşması da meh geçti.

Şu hızlandırma olayına anlam vermek mümkün değil ya. Sezonlarca yatırım yaptığımız haneler, karakterler böyle patır patır gitsin derken hiç mi vicdanları sızlamıyor? Yani bize göstermek için sahne süresi olarak uzatmak zorunda da değilsin. Kuşattır kaleleri, karakterler dialog arasında desin şu kadar ay geçti, bu kadar hafta oldu falan. Bu sırada Sansa winterfeli evirip çevirmiş olsun, Jon madencilik kassın, Arya yollarda fırıncı şişko dostuna uğrasın-kurdunu bulsun-evine dönsün, Mormont bir gecede westeros'un en illet hastalığından kurtulmamış olsun... Var yani elinde malzeme, dialog yazma olayında da iyisin genel olarak, sıkıştır aralara işte izleyeni şoka sokmayacak şu detayları olsun bitsin değil mi?
Niye lönk diye 3 saatte Tyrell hanesini yokediyosun. Hanenin sahibi bile savaşı görmeye fırsat bulamadı, iyi dövüştük mü bari diyor :D Hiç haber de gitmemiş askerlerinden kumandanlarından demek nasıl hızlı olduysa her şey. Kalakalmış odasında kadıncağız..güler misin ağlar mısın akshdka

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...