Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

xunn said:

Euron şu an OURGUY. Ölürse yasa tutulacağım, o sandmemer'ları teker teker erkeklediği sahne GoT'un grimliğini dogru yansıtan tek sahne son sezonlardaki.

Ben o rockstar hallerini yutmuş diilim hala, hala king's moot'taki bitli şişko halini hatırlıyor ve snobe ediyorum kendisini :/

Hem

Orada bahsettiği gibi khaleesiye BIG COCK'unu veremeyip second best choice'a yönelmesi de alttan bir loserlık hissi veriyor. Kendisiyle ilgili tahminim: bu sezonluk villainlik görevini yapıp siz testesteron meraklılarını coşturur, ama sezonu sağ çıkaramaz.

Sosyal ağlarda paylaş

grayworm

sevistirtiklerine gore iki bolumden fazla yasamaz.

euron

savas sahnesi gayet basariliydi. theon gene yapti yapacagini sdfg

Ellaria ve yara hediye olarak cercei kesmez bence. Ikinci bir hediye mevzusu olur mu emin degilim ama cercei eurona evet demesi icin bence jamienin olmesi lazim. O evlilik hem euron hem jamie yasiyorken mumkun degil bence.

jon

gene vatani kurtarcam diye kurda kuzuyu emanet etti. baelish cok amacsiz duruyor ama jon kings landingr inerse aninda bir itlik yapacaktir. keske sansayi oldurse de basina ne geliyorsa ondan sonra gelse sddfgh

Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

xunn said:

Euron şu an OURGUY. Ölürse yasa tutulacağım, o sandmemer'ları teker teker erkeklediği sahne GoT'un grimliğini dogru yansıtan tek sahne son sezonlardaki.

Ben o rockstar hallerini yutmuş diilim hala, hala king's moot'taki bitli şişko halini hatırlıyor ve snobe ediyorum kendisini :/

Hem

Orada bahsettiği gibi khaleesiye BIG COCK'unu veremeyip second best choice'a yönelmesi de alttan bir loserlık hissi veriyor. Kendisiyle ilgili tahminim: bu sezonluk villainlik görevini yapıp siz testesteron meraklılarını coşturur, ama sezonu sağ çıkaramaz.

Net ölecek. Umarım yanında yeterince hamfisted female monarch götürür.

Sosyal ağlarda paylaş

varis neden haber veremedi olayı

king's landing'deki haber ağını yeni maestroya devrettiğini geçen sezon gördük, varis terör örgütü yapılanmasını temizledi devletten cumhurkraliçesi cersei.

oyron

cofri ölünce remzi, remzi ölünce dizinin arızalı koltuğunu ona devrettiler gibi. oyron ölürken de gene havadan bir psikopat daha sokarlar diziye herhalde koltuk sahibi.

Sosyal ağlarda paylaş

theon

Theon has left the party.
Reek has joined the party.

reddit'te gördüm şunu sdf
ama theon'un yaptığı mantıklıydı bence. savaş kaybedilmiş, yara euron'un elinde. orda kahramanlık yapsa malak gibi ölürdü zaten
ha orda gayet 3,5 attı ve kaçtı tabi, öyle düşünülmüş mantıkla verilmiş bi karar değil yoksa

Sosyal ağlarda paylaş

theon

dizinin başından beri ilk defa kızılmayı haketmedi bence de, üstüne yürüse, kardeşinin gırtlağını kesip onu da biçmeleri diğer seçenekti zaten. komutanlar birbiriyle yiyişmek yerine "bizi kovalayan bir donanma vardı sahi" diye alarmda olsaydı, bordoyu yemeden biraz önce farkedebilirlerdi belki. gerçi zifiri karanlık olduğunu bulutların arkasında çıkan ayla gösterdiler sonra ama amiral gemisinin diğer hiç kimse farketmeden bordolanması epic fail, ya da oyron gits'ten biyonik gözleri taşımış buraya çünkü aynı karanlıkta nokta atışı yaptı.
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BZDJjYzY1YTItMjA1MC00MTc5LWE5ZWYtODVmNjhlMGNmNzZmL2ltYWdlL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyNjMxMzM3NDI@._CR241,119,1067,800_UX614_UY460._SY230_SX307_AL_.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

euron reis

kitapta euron'un dragonhorn'u bulmuş olabileceği teorisi var. yani kesin değil. o yüzden dizide olup olmayacağı konusunda fikir yürütmek imkansız. ama gider ayak son bir sürpriz yapıp çekebilir son silahını yani.

yine de sanmıyorum ben bu sezondaki çeşitli spoiler'ları gördükten sonra.

bir de sorum olacak unuttum çünkü. lady mormont, jorah'ın nesi oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...