Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 xunn said: Euron şu an OURGUY. Ölürse yasa tutulacağım, o sandmemer'ları teker teker erkeklediği sahne GoT'un grimliğini dogru yansıtan tek sahne son sezonlardaki. Ben o rockstar hallerini yutmuş diilim hala, hala king's moot'taki bitli şişko halini hatırlıyor ve snobe ediyorum kendisini :/ Hem Orada bahsettiği gibi khaleesiye BIG COCK'unu veremeyip second best choice'a yönelmesi de alttan bir loserlık hissi veriyor. Kendisiyle ilgili tahminim: bu sezonluk villainlik görevini yapıp siz testesteron meraklılarını coşturur, ama sezonu sağ çıkaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 grayworm sevistirtiklerine gore iki bolumden fazla yasamaz. euron savas sahnesi gayet basariliydi. theon gene yapti yapacagini sdfg Ellaria ve yara hediye olarak cercei kesmez bence. Ikinci bir hediye mevzusu olur mu emin degilim ama cercei eurona evet demesi icin bence jamienin olmesi lazim. O evlilik hem euron hem jamie yasiyorken mumkun degil bence. jon gene vatani kurtarcam diye kurda kuzuyu emanet etti. baelish cok amacsiz duruyor ama jon kings landingr inerse aninda bir itlik yapacaktir. keske sansayi oldurse de basina ne geliyorsa ondan sonra gelse sddfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 winterfell karışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Su an GRRM ne kadar aktif senaryoda filan? Hatta herhangi bir consulting olayi var mi adama yoksa kafadan mi gidiyor senaristler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Mutlaka danışıyorlardır ama senaryoyu Martin yazmıyor. İlk dört sezonda birer bölümün senaryosunu yazmıştı, artık onu da yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Emaleth said: xunn said: Euron şu an OURGUY. Ölürse yasa tutulacağım, o sandmemer'ları teker teker erkeklediği sahne GoT'un grimliğini dogru yansıtan tek sahne son sezonlardaki. Ben o rockstar hallerini yutmuş diilim hala, hala king's moot'taki bitli şişko halini hatırlıyor ve snobe ediyorum kendisini :/ Hem Orada bahsettiği gibi khaleesiye BIG COCK'unu veremeyip second best choice'a yönelmesi de alttan bir loserlık hissi veriyor. Kendisiyle ilgili tahminim: bu sezonluk villainlik görevini yapıp siz testesteron meraklılarını coşturur, ama sezonu sağ çıkaramaz. Net ölecek. Umarım yanında yeterince hamfisted female monarch götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 varis neden haber veremedi olayı king's landing'deki haber ağını yeni maestroya devrettiğini geçen sezon gördük, varis terör örgütü yapılanmasını temizledi devletten cumhurkraliçesi cersei. oyron cofri ölünce remzi, remzi ölünce dizinin arızalı koltuğunu ona devrettiler gibi. oyron ölürken de gene havadan bir psikopat daha sokarlar diziye herhalde koltuk sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 theon Theon has left the party. Reek has joined the party. reddit'te gördüm şunu sdf ama theon'un yaptığı mantıklıydı bence. savaş kaybedilmiş, yara euron'un elinde. orda kahramanlık yapsa malak gibi ölürdü zaten ha orda gayet 3,5 attı ve kaçtı tabi, öyle düşünülmüş mantıkla verilmiş bi karar değil yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 theon dizinin başından beri ilk defa kızılmayı haketmedi bence de, üstüne yürüse, kardeşinin gırtlağını kesip onu da biçmeleri diğer seçenekti zaten. komutanlar birbiriyle yiyişmek yerine "bizi kovalayan bir donanma vardı sahi" diye alarmda olsaydı, bordoyu yemeden biraz önce farkedebilirlerdi belki. gerçi zifiri karanlık olduğunu bulutların arkasında çıkan ayla gösterdiler sonra ama amiral gemisinin diğer hiç kimse farketmeden bordolanması epic fail, ya da oyron gits'ten biyonik gözleri taşımış buraya çünkü aynı karanlıkta nokta atışı yaptı. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BZDJjYzY1YTItMjA1MC00MTc5LWE5ZWYtODVmNjhlMGNmNzZmL2ltYWdlL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyNjMxMzM3NDI@._CR241,119,1067,800_UX614_UY460._SY230_SX307_AL_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 fena değildi bu bölüm ya baya bişey oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Biri dediydi kitapta yuron büyülü müyülü bişiler bişiler yapıyomuş. Kesin Kal Ort Por çekti öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 euron reis kitapta euron'un dragonhorn'u bulmuş olabileceği teorisi var. yani kesin değil. o yüzden dizide olup olmayacağı konusunda fikir yürütmek imkansız. ama gider ayak son bir sürpriz yapıp çekebilir son silahını yani. yine de sanmıyorum ben bu sezondaki çeşitli spoiler'ları gördükten sonra. bir de sorum olacak unuttum çünkü. lady mormont, jorah'ın nesi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 ellerine sağlık eyron reyis muhteşem yüzyıl kösem sultan gibiydi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 mascio said: bir de sorum olacak unuttum çünkü. lady mormont, jorah'ın nesi oluyor? Halasının kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 toshack? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 http://tr.gameofthrones.wikia.com/wiki/Lyanna_Mormont http://tr.gameofthrones.wikia.com/wiki/Jorah_Mormont Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Komutan said: mascio said: bir de sorum olacak unuttum çünkü. lady mormont, jorah'ın nesi oluyor? Halasının kızı. Şunun gerçek olması *gözünden yaş gelen emocü* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 tyrion pipisizlerde burayı alcak dedi sabahına adam yola cıktı... nasıl ordu bu bole kıtanın yaraısını gecip kusatma yapmaya gidiyo. utanmasa attack move vericekler ordulara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 o olayın iyice boku çıktı zaten ya çok kafaya takmamak lazım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 ascraeus said: ellerine sağlık eyron reyis muhteşem yüzyıl kösem sultan gibiydi dizi çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Cuce said: tyrion pipisizlerde burayı alcak dedi sabahına adam yola cıktı... nasıl ordu bu bole kıtanın yaraısını gecip kusatma yapmaya gidiyo. utanmasa attack move vericekler ordulara olaylar çok hızlı gelişiyor abi artık kitaplardan alıcaz detayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Bu Dany'nin sevgilisi gibi takılan adını unuttuğum adam ne olmuştu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 7 bolum kesmeyecek ..kesin 3 leme tadinda film cekerler buna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 4 tane spinoff yapcaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 7x02 Jon'un Baelish'in girtladigini siktigi sahne acaba foreshwdowing miydi zira Ned de ayni sekilde Baelish'in girtlagini sikmisti ve sonrasinda basina gelenler malum. Ama Jon zaten oldu dirildi, bi kere daha olse cok koymaz heralde artik adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar