totemic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 evet arkadaşlar ıslak ve kuru traş yapabilen bir makine arıyorum. cildim çok hassas ve sakallarım (özellikle boyun bölgesinde) ters çıkıyor. şunu buldum ama tam karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 abi dairesel tras edenler yuvarlak kesicili olanlar daha cok tahris diyor diye okudum baska yerlerde o yuzden duz kafali aldim.. bundan 3 kesicisi var..ben sadece kuru istedigim icin bunu aldim.. islak kuru dersen.. aynisinin islak kurusu gibi ha ama his yuvarlak kesicili kullanmadim hep duz bicakli tercih ettim..bence dene 2 sini de bir sekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Ben abimin düz bıçaklısıyla tıraş oldum bi sefer, ergen gibi sivilcelendi suratım. Derim esnek, sakallarım yumuşak. Ben de jilete devam ettim o gün bugündür, yuvarlak başlı olanlardan da denemek istiyorum ama bir gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Bende bundan var: http://www.hepsiburada.com/liste/braun-series-3-340s-4-sarjli-tiras-makinesi/productDetails.aspx?productId=sgbraun3340s&categoryId=26012156 Cok memnunum, tavsiye ederim. Bir indirip bulup ₺120'ye almistim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Braun al bence philips falan alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 braun 340-s4 baya kafama yattı saolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 tıraş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 trash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 beyler vucut icin alcam ne aliym philips bodygroom pro begendim, daha iyisini onerecek var midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Su var bende, 6. model: http://www.braun.com/tr/male-grooming/cruzer-shavers-and-trimmers/cruzer-body.html Isini goruyor sorun cikarmadan ama diger modeller gore iyi mi kotu mu desem bilemedim. Baska marka ya da model kullanmadim. Duzgun calisiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 bunlar istediğimiz seviyede kirli sakal da yapıyor mu yoksa paso damat stayla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Body icin en iyisi philips body groom ben şunu almıştım http://www.amazon.com/Philips-Norelco-BG2040-34-Bodygroom/dp/B0037HP9OA Sakal için Panasonic tavsiye ederim. Piyasada ki en saglam tras makinalari panasonic'te ama dikkat edin bir daha ucuz olan çinler var bir de japon malları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Yapiyorlar sozde ama ben duzgunce beceremedim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Yok kirli sakal şekil mekil yalan. Sinek kaydı için alıcan hatta 4 gün kesme sakalı sıkıntı yaratır jilet gibi olmaz. Max 2 günde bir kesen adam için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Braun Series 7 790cc-4 aldim jiletten daha iyi sinek kaydi yapiyor ve jilet gibi kizartma, tahris falan hic bir sey yok, mis gibi alet valla cok memnunun kendi kendini de temizliyor biraz kazik ama sasfd *temizleyici solisyon da 30 TL civari ama 1 ay dayaniyor, zaten alet su ile temizlenebildiginden cok solisyon harcanmiyor temizlememk icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 la bu kirli sakalı nasıl koruyacaz. karl marxa doğru yol alıyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 GERGE said: Su var bende, 6. model: http://www.braun.com/tr/male-grooming/cruzer-shavers-and-trimmers/cruzer-body.html Isini goruyor sorun cikarmadan ama diger modeller gore iyi mi kotu mu desem bilemedim. Baska marka ya da model kullanmadim. Duzgun calisiyor ama. bunu incelemistim de bu pek makine gibi degil sanki bildigin mach 3 jilete titresme koymuslar gibi degil mi? Cok kolay eskir o bicaklar sonra bi de kartus parasi vercen. Normal jiletten bi farki kalmiyo o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 cambazct said: Braun Series 7 790cc-4 aldim jiletten daha iyi sinek kaydi yapiyor ve jilet gibi kizartma, tahris falan hic bir sey yok, mis gibi alet valla cok memnunun kendi kendini de temizliyor biraz kazik ama sasfd *temizleyici solisyon da 30 TL civari ama 1 ay dayaniyor, zaten alet su ile temizlenebildiginden cok solisyon harcanmiyor temizlememk icin. fazlası hikaye, ilk önce jilet kullanmayı öğrenelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 abi senin mantiginla bisiklet yeterdi araba ucak gibi innovasyonlara da gerek yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 jiletten iyi sinekkaydı yazılmış mantık o seviyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 ginaly said: la bu kirli sakalı nasıl koruyacaz. karl marxa doğru yol alıyoz.fakir ultracare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Bende de var Braun Series 7 790cc-4 uzun yıllardır kullanıyorum , ilk çıktığında almıştım. Sinek kaydı traş gibi traşı var sıkıntı çekmezsiniz. Yalnız temizleme solüsyonu kullanımı olmazsa olmaz , kullanılmaz ise bıçaklar ve elek iyi temizlenmediği için traş kalitesi düşer.Makinaya solüsyon yerine başka bir şeyde kullanmayın alırsanız. ( İnternette alkol , kolonya falan yazar ) 3 yılı geçtikten sonra sadece elek kısmını yeniledim onun dışında hala şarjsız uzun süre gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 makineyle nasıl sinekkaydı oluyor lan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Sakal tipine ve makineye bağlı. Sinek kaydı imkansız ama böyle sıfır gözükebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Askerde 5ay - 5 gün hariç hiç jilet kullanmadım. Orta 2 den beri makina ile traş oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar