Regalya Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 x-rebirth adam oldu mu acaba ya bi ton patch çıkmış herhalde oynanır haldedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Değil. Hala vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Neyse aldım artık biraz hevesimi alırım bayana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 gta4 7.75 TL. Daha önce oynamadım, alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 hikayesi iyide görüntüler baya dandik gelir bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 aktiftablet said: gta4 7.75 TL. Daha önce oynamadım, alınır mı?www.icelaglace.com/mods/gtaiv/ice30/ Şununla beraber oyna işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 gta 5 vs oynadiysan bir iskence olur oyun alisana kadar. canim cikti 5 den sonra. kontroller ciddi anlamda kotu. optimizasyonda pek iyi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 bende var gta4, optimizasyonu iyi patchler ile.ilk çıktığı zaman korsan oynamıştım, o zaman sıkıntıydı cidden.orjinal sürümde patchler ile düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 4. patchinden sonra optimizasyon sorunu kalmıyor gta4'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 ya kaç tl'lik alıma kaç kart veriyor bu indirimde? dün 45TL harcadım tek kart verdi. arkadaş 20TL'ye kart diyor. geçen indirimlerde de 2 kart eksik düşmüştü, yine mi gaben bana kayıyor. edit: tamam yine 10 dolarmış. TL'ye çevrilmemiş. o zaman bugün 2 kart düşer aynı miktarda harcarsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 surgeon simulator alınır mı? bundle 4.2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 hmm wasteland 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 telltale: game of thrones %33le 32 tl olmuş. daha iner mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 DarKRideR said: ya kaç tl'lik alıma kaç kart veriyor bu indirimde? dün 45TL harcadım tek kart verdi. arkadaş 20TL'ye kart diyor. geçen indirimlerde de 2 kart eksik düşmüştü, yine mi gaben bana kayıyor. edit: tamam yine 10 dolarmış. TL'ye çevrilmemiş. o zaman bugün 2 kart düşer aynı miktarda harcarsam. buff varmış, bana oyun alırsan 3 tane düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 µh said: 4. patchinden sonra optimizasyon sorunu kalmıyor gta4'te Valla 980 ile 25-40 fps... Bir garip zaten kontroller fena ya. Tabii ben gta 5 den sonra oynadim tuketti an an. Orjinal steam versiyon zaten calistirmak bile dert.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 There was a problem trying to join a game. Please try again later. Steam'in şu tıklama oyununa hala girilmiyor yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 gta4 ü ben de oynamamamıştım, alsam mı diyorum. şöyle complete editon diye bişey var, gta4+episodes from liberty city demişler, 12.25 http://store.steampowered.com/app/901583/ bir de bu var, sadece 4 var bir de GTA collection diye ayrı bir şey var onda gta4+episodes from liberty city+gta3+san andreas+vice city var 18.75 sadece gta 7.75 http://store.steampowered.com/app/12210/ diğer oyunlar güzel mi? sadece 4 ü mü alıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 bok gibi bugun indirimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 vice city'de, san andreas'da çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Legend of Grimrock 2 tavsiye eder misiniz? 9 tl'ye inmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 4 den oncesi fazla ilkel kaliyor ama en kotu REFUND!! ShadowFury said: gta4 ü ben de oynamamamıştım, alsam mı diyorum. şöyle complete editon diye bişey var, gta4+episodes from liberty city demişler, 12.25 http://store.steampowered.com/app/901583/ bir de bu var, sadece 4 var bir de GTA collection diye ayrı bir şey var onda gta4+episodes from liberty city+gta3+san andreas+vice city var 18.75 sadece gta 7.75 http://store.steampowered.com/app/12210/ diğer oyunlar güzel mi? sadece 4 ü mü alıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 AscAnsio said: İlk gün alışverişlerim; Valkyria Chronicles ve Amnesia: A Machine for Pigs. Tereddütte kaldığım; Metro Redux Bundle. 15 TL değer gibi geliyor, orijinallerini oynamış olmama rağmen. Tekrar gideri olan oyunlar. bende almayı dusunuyorum da acaba adaha ıner mı kafasındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Ya bu Monster Game hala oynanmıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 millet üççüz beşşüz level olmuş nası girip oynuyosunuz hata veriyo sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar