Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Bıngıldak yarı yolda bıraktı bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 bıngıldak çok haklı. Hem bir de listesine riders of icarus eklemek gerek. Uçan binek var. 1000 dolares gerek. p2w var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 bıngıldak davayı sattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Peki bıngıldak hype traini yokken kimler katılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 o is zor biraz B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Adam direk olmaz yorumu ile gelmiş, kırk yılın başı şöyle bir oyuna giresim var oynayanı yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 raid protection gelmiş. bütün guild offline olduğunda 15 dk içinde binalar yıkılmaz oluyor. 30dk sonra dinolar çok güçleniyor. Pvp serverinde lazımdı bu. İki üç gündür 5 kişi çok eğleniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 hah valla gerekliydi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 bedavaya refund edebileceğim tek oyun. parasını bile istemiyorum. pardon dayz de var. ikisini sadece üstüne para verirlerse alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 ark bayağı iyi bir oyun bu arada da yani. hoarder değilsen işin olmasın ark ile. online kölelik seven alsın oynasın. fakat late game ile ilgili problemleri var ciddi şekilde. ascension game progression eklendiğinde (adadan kurtulma vb) bir amaca hizmet edecek de oyunda late game'de sadece DAHA FAZLA TURRET DAHA FAZLA MERMİ şeklinde oynamak bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=5vZhGTj8d6I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 ben de bunu basmaya gelmiştim no man's sky modu olmuş resmen sdhfdsg biz official'da oynicaz. gelmek isteyen olursa (1000 ve üzeri saat ARK oynamışlığımız var.) özel mesaj atsın kalabalık olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 oyun henüz early access'ten çıkmadan yeni dlc mi satıyorlar? ayy lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 hakkaten early access DLC'si bombastiko bakmadım gerçi, parayla mı satıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Oyun release oldu bir kac ay once diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 yok karıştırıyorsun http://store.steampowered.com/app/346110 oyunla aynı fiyata çekmişler hemde topkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Satın almadan bi yorumlara bakayım dedim, vazgeçirdiniz. oyun + expansion 26tl ye düşmüştü steamde :P çinli gibi farm, sıkıcı, düşük fps. gibi yazılar vazgeçirdi. Steamde 50.000 oyuncusu olması garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Oyun halo olmuş hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 nasıl bişey bu? solo oynamak filan mümkün mü, yoksa ille de guild mi lazım? open world single player gibi oynayabiliyormuyuz mesela? alasım var aslında, ama çok uğraştırıyorsa çekilmez tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Var mi oyunu oynayan? Tekrar basladim level 8 oldum bir serverda. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 solo destekleyen serverlar var da intended play birlikte oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 pve eu oficial server 89 gelmek istiyen varsa buyursun. Her türlü yardımı yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Benim level45 karakteri buldum, eu 88deymişim. :) Ama ortalık savaş alanı gibi dinazorlar yılanlar. Bi ara tekrar detaylı bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 oynayan varmı steam üzerinden oynuyorum ben yeni başladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar