Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 düzgün bir şey çıkarırlarsa o zaman sevinirim. onun dışında baya meh bir haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Eğer başta Epic için özel çıkarsa alsınlar oyunlarını … ……… ……… . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Orası Allahın emri zaten, adamlar Epic ortaklığı diyorlar baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Senin için daha iyi olur steame gelene kadar büyük buglar ayıklanır işte. Ayrıca epicden neden almıyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 sadece oyunda değil motorda da fail o zaman bunlar. o kadar raytracingli falan redengine 4 kasmışlardı c2077 için. basın açıklamasına bakılırsa epic'le iyi anlaşmışlar. lisans falan yok karşılıklı geliştirecekler bi yandan da motoru. dersanelerin reklam olsun diye başarı getiecek öğrencilerden para almaması gibi olmuş. koca basın açıklamasında oyunla ilgili hiç bişeyin olmayıp sadece ue5 konuşmaları da zaten bunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 oyun epic özel olmayacağı açıklandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 adamlar kendi storeu gog varken gidip epic exclusive yapmaları baya komik olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 bakıyorum çemkirenler hep "cp77de bonbalar gta gibi patlamıyor" diyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 CP77'nin neredeyse tüm failları W3ün aksine corpo pressurela erken release kaynaklıydı, bunun değiştiğine dair hiç bi emare yok ortada. O yüzden beni de heyecanlandıran bi haber olmadı. Hatta daha bile umutsuzum cdprın gidişatı yüzünden, ilk 3 oyuna da benzemez, yet another streamlined bullcrap olur diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 daha concept art ı çizilen oyunun duyurusunu yaptırmışlar herhanlde, çok vahim üzüldüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Project Sirius – New innovative take on The Witcher universe with a story for fans and new audiences. In pre-production and being developed by The Molasses Flood (60+ members) Project Polaris – New Witcher trilogy in pre-production aimed to be released within a 6-year period following the Polaris release. Open-world story-driven RPG built on the legacy of The Witcher 3: Wild Hunt (150+ members) Project Canis Majoris – Single-player open-world story-driven RPG set in The Witcher universe developed by an unknown 3rd party studio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Oyunu ucuncu kez almis bulunuyorum, bu sefer steam'de complete edition aldim. Her oynayisimda ovmekten oyuna odaklanamiyorum. 1050 ekran kartim var diye ultra oynim dedim bu sefer. Gozlerim yasardi. Muzigi de 85'e filan cektim, less zilgit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Ben hala next gen remaster dedikleri versiyonu bekliyorum, oynamadım. Kitapları okuyorum ama, 3. kitap bitiyor. Bu yıl sonuna kadar çıkacak dediler, kitapları bitiririm ben de bu yıl sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 steam'de geçen kış 15 lirayken henry cavill başganın gazıyla nihayet aldım ama ben de o yamayı bekliyorum. bir de netflix patch filan diyorlardı, suratsız cerılt'ı chad gamer deity henry ile değiştiren model de eklerler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 öyle bişey mi geliyomuş ya çok iyi o zamana kadar cyberpunk'ı bitirmiş olurum, bunu yardırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 next gen update 2022 bitmeden çıkarmak istiyoruz diyolar. Aynı zamanda pc'yi de update edecekler. Yıl bitmek üzere ortada ne video var ne resim. Bekliyoruz valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2022 Daha geçen ay bu yıl sonuna kadar dediler, yine de gecikti demezler sanırım o kadar olaydan sonra. Ama bilinmez, firmaya güven kalmadı. Tam olarak da firmaya güven kalmadı dediğimizden ama yetiştirmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 ilk oyunu unreal 5 ile bastan yaptiriyorlarmis: https://www.thewitcher.com/en/news/46225/the-witcher-remake-is-in-development Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 önsiparişten alıp hemen oynamıştım. bakayım kaç yıl olmuş dedim. 7.5 yıl olmuş yuh ue5 versiyonu gelirse bahaneyle tekrar oynarım. yeterince zamanda geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 https://www.gamespot.com/articles/witcher-3s-free-next-gen-update-arrives-next-month-alongside-complete-edition/1100-6509117/?ftag=NLS-04-10aaa1d Alıntı Witcher 3's Free Next-Gen Update Arrives Next Month Alongside Complete Edition Content inspired by the Netflix Witcher show is included in the Complete Edition. anri başgan skin de versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 oynıcaz tekrardan ama çok bişi değişmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Yani yarım remaster sayılabilir. Ne kadar 4k shader ve ray traycing ekleyebilirler ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar