Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 arkadaki poster <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 başıma bir şey gelmeyecekse ben beğenmedim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Dandikmiş ya saçma salak bişey ben de beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 noluyor lan bugün andık diye https://thewitcher.com/en/news/view/22889 Thronebreaker: The Witcher Tales will release on PC via GOG.com on October 23rd, with a console release on Xbox One and PlayStation 4 set for December 4th! Thronebreaker is a single player role-playing game set in the world of The Witcher that combines narrative-driven exploration with unique puzzles and card battle mechanics. The game spins a truly regal tale of Meve, a war-veteran queen of two Northern Realms — Lyria and Rivia. Facing an imminent Nilfgaardian invasion, Meve is forced to once again enter the warpath, and set out on a dark journey of destruction and revenge. Throughout the adventure, players will explore new and never-before-seen parts of The Witcher world, embark on thought-provoking quests featuring rich, multidimensional characters. All while gathering resources to expand their army and engaging in epic story battles powered by the skill-based battle system known from GWENT: The Witcher Card Game. bi an şekerim düştü heyecandan, başlığı var mı/açılmalı mı düşünemeden basmalıydım bi yerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 gwent expansion sadece heyecanlanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Silp açıyon mu bu oyunda da noclip god mode falan silp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 https://images-4.gog.com/3e539605b7c9c3815bc505c734497f737aa3eca833c13b023e5ecb021c2e795b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=xCl17I2V5fI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 yazar cdpr'dan 16 milyon $ talep etmis :P https://www.cdprojekt.com/en/investors/regulatory-announcements/current-report-no-15-2018/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 işin komiği işin başında adama sana satıştan pay verelim demişler. amcam yok ben oyun falan anlamam verin paramı demiş almış cash'i. tabi oyun uçtu amca şimdi bir kuzudan iki post çıkarma derdinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 "hurr durr oyunlar kitablarımı popüler etmedi, kitablarım oyunu popüler etti" yav he (((o) bunu alır inşallah (cdpr yaptıkları royalty anlaşmasına uyduysa tabi. yoksa neye anlaştılarsa alsın hakkını, o ayrı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Oyunun bu kadar tutacağını tahmin edemeyip ucuza satmış işte. Şu saatten sonra ne kadar dövünse az, ama ortada sözleşme varsa yasal olarak pek bir şey talep edemez herhalde. https://i.0imgur.com/2eyWmnw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 5-10 alır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 İnş sözleşmeleri vardır da bir bok alamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 sözleşme sadece ilk oyun içinmiş falan yazıyor ama doğruysa patlatır cdpr'i, eğer nizamiyse zaten su içsin dede anca tr mahkemelerinde aksi karar çıkar asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Bu islerde aklima direk Sean Connery ve Lord of the Rings geliyor. Adama filmin karindan 15% mi ne oneriyorlar kabul etmiyor sdfs. $450 milyon dolara filan denk geliyor sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 erşan kuneri :( Anti-spam yazılımı mesajınızın spam olabileceğini algıladı. Bu mesajı halen gönderebilirsiniz, fakat forum yöneticileri mesajı onaylamadan diğer kullanıcılar tarafından görüntülenemeyecektir. why tho? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 erşan kuneri :( Anti-spam yazılımı mesajınızın spam olabileceğini algıladı. Bu mesajı halen gönderebilirsiniz, fakat forum yöneticileri mesajı onaylamadan diğer kullanıcılar tarafından görüntülenemeyecektir. why tho??????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 enpara'na bi baksana, premium üyelik aidatı çekilmemiştir belki. ayın son günü çekiliyor olması lazım, pazara geldiği için sıkıntı olmuş olabilir. ben yıllık veriyorum uğraşmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 ama bende golt vip üyelik var ücretsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 henuz dava acmamis adam sanirim, acarsada polonyadaki su yasa ustunden olacakmis: Art 44 of the Polish copyright act: In the event of gross discrepancy between the remuneration of the author and the benefits of the acquirer of the author's economic rights or the licensee, the author may request the court for a due increase of his/her remuneration. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 davasız halletmeleri lazım aslında bu olayı aralarında. yazar toplamda sadece 10.000$ almış tüm witcher hakları için. koskoca CDPR milyorlar kazandı şimdi 1-2 koklatsalar fena olmaz cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 gkdjsj o nasıl bi mantık, o da keriz gibi "balya para alayım ben, kardan yüzde istemiyorum." demeseymiş? zorla mı imzalatmışlar anlaşmayı? o madde 44'ü ben de gördüm, yüce polonya adaletine güveniyorum. (((o) bunu alır inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 cdpr'in dusuk maaslarinin nazar etkisi olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Oce4n said: davasız halletmeleri lazım aslında bu olayı aralarında. yazar toplamda sadece 10.000$ almış tüm witcher hakları için. koskoca CDPR milyorlar kazandı şimdi 1-2 koklatsalar fena olmaz cidden. https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/022/523/C1mGBSvWEAANu9k.jpg Ama tamamen kendi hıyarlığı, öyle bir sözleşme yaptıysan olayın o noktada bitmesi lazım. Hayır bir de adamlar en başta % üzerinden teklif götürmüşler zaten. En başta öyle sabit para üzerinden kazıklamaya kalkışsalar tamam, dolandırıldım dersin hakkını ararsın. Ama en baştan doğru düzgün getirilen bir teklifi reddettiyse şimdi ağlamaya hiç hakkı yok. Şu noktadan sonra sadece para desteleriyle tokatlayıp uzaktan koklatsınlar zaten, fazladan tek kuruş bile kaptırmasınlar. İyi niyet göstermek adına cebine harçlık koysunlar diyorsan evet fena olmaz. Ama adamın şu saatten sonra sözleşmeye uymayıp pastadan dilim istemeye kalkışması çok büyük haksızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar