progamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 http://imgur.com/a/UMokr wolf armor'unda görünüş iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Ya su altında xbowla drowner vurmanın tutarsızlığını bi kenara bırakmak istiyorum, savunma olarak 7 yaşındaki cılız bebenin geremediği okla CANAVAR AVCISInın tatar yayını karşılaştırmak nedir ya ahahaha 4. editi yapıp daha güzel bi vidya bul bence 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Oyun bir yerde söylüyor su altında crossbow kullan diye. Yoksa bende mobu dışarı çekmeye uğraşıyordum ama su altı daha iyi loot yok tamam ama çat çat öldür :p Velen de ? leri genelde level a uygun ben bütün haritayı gezdim, 3-5 tane treasure guard olarak yüksek level mob var onlara ilişilmiyor. Birde kasaba var lvl 24 mü ne moblar, oraları hariç tüm yerlere girebiliyorsunuz. lvl 20 treasure guardlarda kesiliyor tabi ama çok vakit alıyor deymez yani :D Crossbow un nesini tartşıyoruz bu arada bildiğin zıpkında aynı mantık değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 drowner dediğin adamı suda öldürmenin daha kolay olması bi miktar saçma zaten yaw. ilk suda karşılaşınca aha mıçtık demiştim, sonradan okudumdu bi yerde meh dedim. Keşke suya pot falan döküp bi süre uzak tutma olsaydı ya da 5-6 shotta ölselerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 said: white orchardın içindensin galiba? nvsmdffgbıkdv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Darksun said: - Crossbow un nesini tartşıyoruz bu arada bildiğin zıpkında aynı mantık değil mi? Rigid tube içinde yaylı fırlatma vs, ahşap tabanlı string geriliminin ileri fırlatmasına dayalı sistem. Nıç. Aynı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Ow snap oyunun o kadar iyi çalışıyor ki questte crossbowla vur denen diyaloğu bile göstermemiş, mahvoldum resmen. edit: Bir de oturup havuzun altında 5 yaşındaki bebeye yay gerdirttim oku suda gitmedi muhabbetine girmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Oyunda o tip sadece bir yerde çıkıyormuş, Velen in kuzeybatısındaki kaleye denizden girmeye çalışırsan, ben orada duvardan tırmandım. Dolayısıyla bu benim yetersizliğim değil, oyun ilk suya girdiğinde verse o ipucunu sorun çözülmüş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 axedice ahah bildiğin sarı bıyıklık aile faciası oluyormuş olm. flash tv gerçek kesit tadında. çocuklar giti ama ya bide gebeş gebeş gelip gülüyorlar çok uyuz oldum ya. neyse baronu kurtardım diye sevineyim kendi kendime. aynen bi daha oynadığımda yaparım artık o da oynarsam. family counselor achievemnt i verdi ps 4 de lol ya bende aynı axedice gibi yapıyorum novigrad da da öyle yapıcam overlevel falan kasmıyor ya. bua rada su içinde crossbow u ben şans eseri farkettim okumuyodum pek lol wolf armor aya iyiymiş ya akşama direk ona koşayım ben. kesin şimdi level 438583495 diyecek hemen giyemeyeceğim daha level 11 im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ben hiç ne yapacağım diye düşünmedim. ilk suda gördüğüm canavarda çektim crossbow'u. yani ya loading tip'te ya da ilk suya girdiğinde söylüyor olması lazım. yoksa aklıma gelmezdi. şimdi net hatırlamıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 L14 istiyor Wolf Set. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 :((( level kasayım bari neyse ya level 20 isteseydi diyip sevineyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Yeni DLC ler açılmış ama installation fail ediyor. Niçün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Çok çabuk level atlanıyor sanki ya, bir sürü quest levelimin altında kaldı, gidip yapıyorum verdiği loot çöp kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Wolf armor medium mu light mı heavy mi? Armor spec'e katkısı yoksa sokarım kurduna kuzusuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Med. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ya olm çok iyi ya keira ile ilgili spoiler var dikkat -spoiler var keira ile ilgili- keira metz in görevlerini yaptım şimdi romance ı etkilemiyor diye takıldık da kendisiyle biraz. sonra gitmiş notları almış meğerse baya kullanmış bizi. ahah çok güldüm zaten "i cant believe we've fuck" seçeneği de vardı. insan gibi konuştum kendisiyle -spoiler var dikkat- o da yola geldi notları verdi kaer morhene gitti. heralde az daha dikleşsek dalacaktık birbirimize ama kıyamadım. iyi mi ettim bilmiyorum ama notları geri aldım kadından radovid e götürecekmiş salak. witch hunterlar etrafta gezerken heralde kazığa sokarlardı bunu... ama çok iyi abi oyun ya hastası oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Keira Dikleşirsen öldürmek zorunda kalıyorsun zaten, ilerleyen dönemlerde de etki ediyor main story'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Gangren said: Keira Dikleşirsen öldürmek zorunda kalıyorsun zaten, ilerleyen dönemlerde de etki ediyor main story'e. keira o iyi yapmışım o zaman yaşatmakla ya ölmesin hikaye seçenekleri tıkanıyor öyle. takılsın kaer morhen de işte vesemir iyi bakar ona lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Ben de öldürmemiştim, zaten novigrada gitmesine izin verirsen sonu şöyle oluyormuş internette görmüştüm http://i.imgur.com/XMAVhHD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Keira Kaer Morhen'de de galiba Lambert silkertiyordu yanlış okumadıysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 keira ben kestim temiz temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 axedice said: Ben de öldürmemiştim, zaten novigrada gitmesine izin verirsen sonu şöyle oluyormuş internette görmüştüm http://i.imgur.com/XMAVhHD.jpg Radovid e gitmesini izin verince öldürülüyormuş, main quest line da last act of kidness mı ne diye ekstra bir quest açılıyor, Triss e yardım edip onu o kazıktan indiriyorsunuz. Ben dökumanları bile almadan kaleye gönderdim sanırım onlarla alakalıda bir quest çıkıyor. Tedavi ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ahahahahhahahha http://www.youtube.com/watch?v=c0i88t0Kacs http://www.youtube.com/watch?v=qa23SEE2dsA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar