bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 no shit sherlocks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 popüler cosplayerı eventlere çağırıyorlar, sağlam para kaldırıyorlar onlar. https://www.patreon.com/JessicaNigri şu var mesela ayda $15k+ kazanıyor sadece patreon'dan. earnings gizleme gelmiş patreon'a ama o civardaydı hatırlıyorum. yennefer iyimiş baya mesela, quality cosplay. genelde kostümü minimum kalitede tutup, makyajı basıp, memeleri ön planda tutuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 erkeklerde kazanabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 ya bu cosplay olayı bir bana cringe geliyor heralde böyle netten bakması güzel takdir edilesi fln ama bi gün mesela bi kızla takılıyordum cosplayer nasıl cringe geliyordu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 hangi karaktere can veriyordu? ona göre cringe olunabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 cosplayerlısıyla da çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Nefes alıyor mu diye bir taban kriter var. Lütfen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 lanet olsun ya bitirdim blood and wine'ı da. bayadır bitirmiyodum yarım bırakmıştım. uzay boşluğuna oturmuş wheatley gibiyim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Hata etmisin. Ben bitirmiyorum. Agir agir, yavaas yavas. Skellige'de baktim hizli akiyor biraktim main questi adayi kesfediyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 bitiriyim de siliyim dedim 50gb yer açılsın harddiskten. şimdi bitirdim, hüzünlendim, silemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Silme bir daha oyna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Ben de new game+ açtım. Sırf o save duruyor diye silmiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 bi daha teee en baştan oynamam ya. göreceğimi gördüm. bi de zaten %99 aynı seçimleri yaparım yani bi değişiklik yapmam. ama oyun bitince bi garip oluyor insan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Ben farkli secimler icin bir kez daha oynamayi dusunuyorum soyle 1 sene sonra falan :D Mesela Baron asti kendini benim oyunda, farkli secimlerle nasil bir son cikarabilirdim o arctan merak ediyorum. Oynayip gorucem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 yani evet ben de tekrar oynarsam en az 1 sene sonra falan oynarım çok özleyip. şimdi de hemen silmem sanırım. biraz witcher setlerinden toplarım. biraz SS alırım işte. ama sonuç olarak hayat artık daha sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 farkli secim fantezilerinizi anlatirken bi yandan spoiler saciyosunuz bakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Ps store'da goty edition 74.5 tl. İyi mi fiyat? Tüm dlc'ler ve iki expansion dahil diyor pakete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 fena fiyat değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 bargain resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 pc'de aynı fiyat olunca 150 de verilir 300 de verilir go deniyordu. normalde 150'ye falan satmıyorlar mı konsul oyunlarını, çok iyi fiyat gibi geldi bana. ayrıca 150 de verilir 300 de verilir go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 duzgun pc varsa summer sale'de al daha ucuza gelecek her halikarda (hem de duzgun fps ile oynarsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 halikarda balıkçısı. oyun sanat eseri ya bu arada. inanılmaz keyif alıyorum oynarken, daha level 12yim de bitmesin laaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 oyunu sevdiyseniz ve aklınız varsa bitirmeyin zaten ya. dünyası çok güzel. bırakınca bi boşluk oluyo. böyle başka oyunu nasıl bulcam lan şimdi diyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 1 den başladım ben, karar verirken zorluk yaşıyorum baya iyiymiş, 2 ve 3 için pc almam lazim yeni gerçi ama sırf bunun için alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Haha 2 ve 3 çıktığında ben de yeni donanım alarak düzgün oynayabilmiştim. Şu dönemde insanları kötü grafikli ve kötü dövüş sistemli 1'i oynamalarını istemek çok fazla oluyor. Fakat 1-2 ve 3'ü save'leri aktararak ve karakterlerle iletişime girerek oynayarak seriden alacağın keyif çok farklı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar