Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
popüler cosplayerı eventlere çağırıyorlar, sağlam para kaldırıyorlar onlar.

https://www.patreon.com/JessicaNigri

şu var mesela ayda $15k+ kazanıyor sadece patreon'dan. earnings gizleme gelmiş patreon'a ama o civardaydı hatırlıyorum.

yennefer iyimiş baya mesela, quality cosplay. genelde kostümü minimum kalitede tutup, makyajı basıp, memeleri ön planda tutuyorlar.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bi daha teee en baştan oynamam ya. göreceğimi gördüm. bi de zaten %99 aynı seçimleri yaparım yani bi değişiklik yapmam.
ama oyun bitince bi garip oluyor insan :/
Mesaj tarihi:
Ben farkli secimler icin bir kez daha oynamayi dusunuyorum soyle 1 sene sonra falan :D

Mesela Baron asti kendini benim oyunda, farkli secimlerle nasil bir son cikarabilirdim o arctan merak ediyorum. Oynayip gorucem.
Mesaj tarihi:
yani evet ben de tekrar oynarsam en az 1 sene sonra falan oynarım çok özleyip.

şimdi de hemen silmem sanırım. biraz witcher setlerinden toplarım. biraz SS alırım işte.

ama sonuç olarak hayat artık daha sıkıcı.
Mesaj tarihi:
pc'de aynı fiyat olunca 150 de verilir 300 de verilir go deniyordu. normalde 150'ye falan satmıyorlar mı konsul oyunlarını, çok iyi fiyat gibi geldi bana.

ayrıca 150 de verilir 300 de verilir go.
Mesaj tarihi:
oyunu sevdiyseniz ve aklınız varsa bitirmeyin zaten ya.

dünyası çok güzel. bırakınca bi boşluk oluyo. böyle başka oyunu nasıl bulcam lan şimdi diyor insan.
Mesaj tarihi:
Haha 2 ve 3 çıktığında ben de yeni donanım alarak düzgün oynayabilmiştim.

Şu dönemde insanları kötü grafikli ve kötü dövüş sistemli 1'i oynamalarını istemek çok fazla oluyor. Fakat 1-2 ve 3'ü save'leri aktararak ve karakterlerle iletişime girerek oynayarak seriden alacağın keyif çok farklı olacak.
  • Yeni Oluştur...