Raze Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 oyun çok iyi yaw. bitince "ekmek getirin dibini de sıyıracam" denecek türden. 1-2 ayar eden şeyleri var ufak tefek; at çağırınca gittiğin yönün genelde tersinde çıkıyor bilinçli mi bilemedim. çağırınca direk binme animasyonuna girse load edince çöt diye başlamasa, bi tuşa bas dese bi de ıslaklık efekti mi diyeyim o neyse giysilerde güzel ama suratlarda cilalamış gibi oluyor. romanları nasıl, okuyan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Daha 3 tane okuyabildim hepsi iyiydi. Hatta oyuna göre daha az flashy, sefalet içindeki orta avrupa settingi + pagan folk efsaneleri. Kim kimdir anlamak için baya önemliler, çünkü ilk iki oyun çok az değiniyor bunlara ve 3. oyun kitapların hikayesini çözümlüyor direk. Oyunu da daha bitirmedim ama bazı ana karakterlerin arasındaki ilişkiyi kitap okumadan bilemiyorsun sanırım çok iyi anlatılmamış deniyordu forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 saolasın, eldeki bitince başlayayım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 yerim seni triss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 triss in saçlara bir müdahale elzemdi. öyle testis topak yakışmıyordu hiç. bir de çok ilerlemedim daha ama, sanki yennefer biraz daha cougar, triss yeni güzel sanatlar mezunu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Bir anda değil yavaş yavaş açıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 tamam, akşam gideyim eve triss e yürüyeyim ben. keira ve questleri, aile ziyaretine denk gelmişti, annem bizim oğlan bütün akşam kurt kesiyor bilsin diye gidememiştim. mundar etmiştik hanımefendiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 adam toplama questi hakkında wild hunt'a karşı savunma için adam topladığımız questlerde vernon roche ve dijkstra gelmiyor, bunların en son krala karşı kurduğu kumpas için gidip casuslarıyla konuştum ama sonrasında bir şey çıkmadı? Atladığım bir quest de yok pek neden böyle oldu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 ya gorevlerini yapmadin yada gorevlerinde onlari kizdiracak isler yaptin o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 wolf school gear a hemen akayım. ya ben sindire sindire oynuyorum da ladies in the wood görevini bitirdim o da çok güzeldi ya oyunda kötü quest yok hastası oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Abi oyun bitmek üzere, bitmesin diye yavaş yavaş oynuyorum, atı falan çok koşturmuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Ladies of the Wood acayip bir quest. Velen'deyim ben de yeni bitirdim onu, oyun quest dolu, her yer marker, scaling de yok, nasıl olacak bu işler bilmiyorum. Allahtan monster kill xp'leri cücük gibi de overleveling durumunu dengeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 aynen ya. ben daha velen de takılcan secondary ler bitsin keira nın questleri var falan ondan sonra giderim novigrad a ladies of the wood ve Family matters spoiler ya ben ladies of the wood u yaptım sonra gittim barona dedim anna yı buldum diye para teklif etti gel kurtaralım benim hanımı diye onunla gittim falan çok iyi quest ya hem baron la bağlantısı hem de o çocukların akibeti falan. hayır ben cadılar için gittim o dhapsolmuş druid ruhunu öldürdüm cadılar çocukları yedi anasını satayım. ciri ye de hallenmişler yemek için zaten. bari gideyim baronun hanımı alacaz diye ordusu da var cadıalra kayarız belki deidm ölürsem de ölürüm en kötü bi daha gitmem save im de var ama denemiş olayım dedim cadılar fiend yolladı o kadar aldık annayı geldik de yani cadılar kaldı orada çok içimde kaldı. ama işte efsane olmuş ya baron un kızı ile muhabbeti karısının kafayı yemesi falan. acaba p hapsolmuş soul a yardım etsem çocukları kurtarır mıydım cadılara dalar mıydım çok merak ediyorum. bildiğin yediler lan çocukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Ben sürekli ? işareti açmaya çalışmaktan main quest i salladım :p Birde bazı ! larda verdiğiniz kararlar yenilerini çıkarıyor. Adamı bağlayıp drownerlara yem edecekler kurtarıyorsunuz, sonra yine karşınıza çıkıyor. En komiği sürekli duello yapıp geri gelen adam heuahe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 o adam geri geliyor mu ya ahahah. soru işaretlerini ben görevlerin etrafına gittikçe yapıyorum baya yaptım velen de white orchard dakiler bittiydi zaten ama ona rağmen hala var. griffin school gearı aldım şimdi onu kullanıyorum bakalım wolf school gear a niyetliyim. dlc yi indireyim de bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Ben light armor gidiyorum :p medium ve heavy çok çirkin görünüyor direk kararımı etkileyen kısım görünüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 @TÜRKLİDER O ruhu kurtararak çocukların ölmesini engelleyebilirsin, ama bu defa baronun karısı lanetleniyor cronelar tarafından. Sonuçta kadın ölüyor baron intihar ediyor falan. Ha her türlü çocukların ölmesinden iyi tabii ki Bide abuse gibi bi olay var, bütün bunları önceden bilip forest spiritin olduğu yere questleri almadan gider ve onu serbest bırakırsan baronun karısının curse ü triggerlanmıyor + çocuklar kurtuluyor - muş. Da işte bi defa oynamadan baron quest serisine girişmeden o ağacın nerde olduğunu bulmak pek mümkün değil. Velen questler ve atmosfer olarak çok başarılı, o kapıdaki düşman hissiyatını köylülerin çaresizliğini ve witcherın klasik pagan folk atmosferini çok iyi veriyor. Sonrasında novigrada giriş de underworld questleri biraz footwork olsa da şehrin devasalığıyla falan birleşince keyifli baya. Yalnız dandelion questleri çok kötü ya, hani karaktere uyacağız diye abartmışlar yok tiyatrosu şiiri miiri derken zorlama geliyor çoğu quest. Main quest olmasına rağmen bittiğinde elinde koca bi hiç var falan (hikaye olarak). O kısımlarda sıkılabilirsiniz biraz. Ben şimdi novigrad leftoverları yapıyorum zoltan questi spy questi vs. , hepsi bitip kesebildiğim bütün ?lerini kesince de skelligeye giderim. Yalnız bu kadar completionist oynayınca mutlaka bi overlvl oluyor, benim lvl20 questler en fazla 16larda kaldı 5er 5er xp veriyor haliyle lel. Ama olsun ya böyle her yeri keşfederek gitmek keyifli baya, ki bi kaç noktada lvl30+ yaratık da var yusuf yusuf kaçtığım, skellige sonrası bakmak gerekecek onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 bu arada skellige'ye gitme questi lvl 16 ama skellige'deki bazi questler ondan da dusuk, skellige hikayede sonradan geliyor gibi gozukup "ya novigrad'i bitirelim oyle gideriz" hissiyati yaratsa da direkt olarak 20+ bir mekan degil genel olarak level'i 12 falandan basliyor, dolayisiyla velen - novigrad - skellige diye duz gitmek yerine ortaya karisik yapmak daha saglikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Ben Skellige ye 20 de gittim misal, hiç olmadı. Denizin içinde bir oraya bi buraya döne döne siyah inci arıyorsun, bacağından Siren ler çekiştirirken (ki bu olaya laflar hazırladım, denizin içinde o kadar ? var, hepsinde Drowner vs. var ve hiç bir şey yapamıyorsun, bari sign atabilelim insafsızlar anca gluglguglu) buluyorsun, veriyorsun, 5 xp. QQ. ETA: AA lel crossbow deniz altında kullanılabiliyormuş ve hayvan gibi etkiliymiş? Counterintuitive diye buna diyolla sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 crossbow tek shotta alıyor onları? edit: sayfa başı. tek satır yazıya yapılan zulüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 He ya yazdıktan sonra okudum forumun birinde, hiç aklıma gelmemişti yani kılıç kullanamadığın yerde crossbow boltun o kadar giderli olacağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Kardeş denizde crossbow olayını yeni öğreniyorsan white orchardın içindensin galiba? Tarımla mı ilgileniyorsun hayvancılıkla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Su içinde critical dmg vuruyor. Başka savaşma yolun da yok zaten. Artı yükleme ekranlarında söyleyip duruyor, artı suyun içinde ilk düşman gördüğün yerde tip olarak veya diyalog yoluyla belirtiliyor olması lazım. Oyunu okumadan, dinlemeden skip skip yapınca counter intuitive kaçabilir tabi :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Hemen de anlamışsın problemi, elektrikler kesikti okuyamadık abey oyunu Video related: Önce counter intuitive nedir bir baksan, oyunda ne dediği problem değil, bunun anlamlı olup olmaması. O loading tip bana hiç denk gelmedi, çünkü çok load etmiyorum oyunu (OWW SNAP) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar