Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 @desû'nün caps'i dfkjhgs delirtmişler adamı. arada iyi yargılamış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Feamer said: ya w2 introsu kalitesinde bir iş yapsalar düz dizi yerine daha güzel olmaz mı? https://www.youtube.com/watch?v=YJ_KtvVvolY veya https://www.youtube.com/watch?v=ehjJ614QfeM ne güzel ya insanın bidaha oynayası geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ps4'te bitirmiştim pc toplayınca almak farz oldu bakalım grafikler anlatıldığı kadar farklı mı?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 4k ultra kaldiracak bir pc varsa ofc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 2K 144hz monitoru kaldiracak pc varsa o da ps4 e nal toplatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 şu oyunu benim gibi sevemeyen var mı yoksa ben de mi sorun.. çok uyduruk geliyor ya dünyası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 aslında gerçek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 dünya çok iyi, oyunlar geraltın etrafında 360 derece dönen kamera şeklinde olduğu ve canavar daha çok canavar hihahhaaa şeklinde tasarlandığı için pek anlamıyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 bck said: şu oyunu benim gibi sevemeyen var mı yoksa ben de mi sorun.. çok uyduruk geliyor ya dünyası.. Combatı çok sıkıcı, oyunu baltalayan tek şey, hikayeyi bilmiyorum çünkü combata dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 insanoğlu olarak ne kadar farklıyız birbirimizden onu anlıyorum böyle anlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=QRRXBSC08vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Black-ice said: insanoğlu olarak ne kadar farklıyız birbirimizden onu anlıyorum böyle anlarda. Yok ya ikisi de direk Trump seçmeni insanoğlunun büyük kısmı aynı birbiriyle and there are those guys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 bck said: şu oyunu benim gibi sevemeyen var mı yoksa ben de mi sorun.. çok uyduruk geliyor ya dünyası.. This. 50 kere oynamaya calistim olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 hazır karakter yerine kendi yarattığınız karakterle oynamayı seviyosunuzdur, ondandır muhtemelen. immersionı yakalayamayınca ne kadar güzel olursa olsun sarmıyor rpg. olur öyle, ayıplanacak bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 W3 ü daha çok oyun değilde hikayeyi Game Of Thrones dizisi izler gibi takip ederek oynarsan daha fazla keyif veriyor. O zaman oynadıgım en iyi 3 oyundan mutlaka birisi ve hatta 1. si deme ihtimalin çok yüksek . Haa bide combat basit ve tek tuş gibi göründüyse bide hard modda dene iyi combat comboları çıkarırsın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 baron questinden bi yürüseniz cok sarar, gerisi geliyo zaten bende yükleyip uzun süre oynıyamamıştım, öle bi an geliyo lan witcher oynıyım diye sonra hop 200saat gameplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Daha bugün Blood and Wine'ı bitirdim. Beğenemeyenlere hiç katılmıyorum heheh. 166 saat play time olmuş. Daha tussanttaki kontratlar falan duruyor. İki dlcsinde ana oyunda eksik olan boss savaşları eklenmiş bayağı. Değişik şeyler vardı. Onlar güzel olmuş. En zorda bayağı dikkat istedi son boss misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 en zoru hsnin ilk bossuydu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 niye kırmızı sevmiyorsun demek gibi olmuş da. yok abi olmuyor. bak dün baktım konuya tamam dedim deneyeyim gene, hatta tv ye aktardım görüntüyü, wireless controller falan yok yani. controllerla da bok gibi oluyormuş bu arada fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 boşuna mı pc master race diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 pc ye takılı zaten controller genel olarak controllerla olmuyor anlamında şey ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Yav neyi olmuyor yetemiyorsun oynayamaya belli ki Controllerla dodge falan çok daha akıcı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 ne alakası var ya, tamamen alışık olma durumuyla alakalı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 quixef said: Yav neyi olmuyor yetemiyorsun oynayamaya belli ki Controllerla dodge falan çok daha akıcı oluyor abi götünle mi okuyorsun. okuyorsan eğer veet falan kullan kıllardan giriş çıkışlar kapanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Controllerla olmuyor demişsin ben de bal gibi oluyor o senin kabiliyetsizliğin, yetememezliğin, işbilmezliğin, işeyaramazlığın demişim bence mantık örgüsü gayet yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar