Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

oh, bitirdim sonunda.

ciri kral oldu ya. bi vedalar, hüzünler :( beraber ghostbusting yapsaydık fena mıydı. memleket için iyi oldu gibi ama kalpler kırıldı
bi de ves'le roche'un bi quest'i vardı. ves kendi başına köy basıyordu da kurtarmaya gidiyorduk falan (quest'in ismi an eye for an eye) onun sonunda son düşman yerlerde sürüklenirken öldürüp öldürmememize bağlı olarak, oyun sonunda emhyr temeria'nın özerk olmasına izin veriyormuş / vermiyormuş. ben neyi seçtiğimi hatırlamıyorum ama öyle durumlarda yufka yürekli davranıyorum karşımdaki whoreson junior falan değilse. özerkliği de verdi emhyr. var mı o elemanı kesip de oyun sonunu doğrulayabilecek olan? merak ettim sdf

bi de "oyunu bitirdin aferim" achi'lerim açılmadı ya, o kadar blood & broken bones'ta bitirmiştim. onun bi çaresi çözümü fix'i var mı?

edit: oyunu bitirirken steam overlay'i buglandığı için olmamış sanırım. steam'i kapatıp açıp epilogue'u tekrar oynayınca geldi achi. ama zorluğu oyunun yarısında arttırdığım için blood & broken bones yemedi. resmen şerefsizlik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...