Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 oh, bitirdim sonunda. ciri kral oldu ya. bi vedalar, hüzünler :( beraber ghostbusting yapsaydık fena mıydı. memleket için iyi oldu gibi ama kalpler kırıldı 3 bi de ves'le roche'un bi quest'i vardı. ves kendi başına köy basıyordu da kurtarmaya gidiyorduk falan (quest'in ismi an eye for an eye) onun sonunda son düşman yerlerde sürüklenirken öldürüp öldürmememize bağlı olarak, oyun sonunda emhyr temeria'nın özerk olmasına izin veriyormuş / vermiyormuş. ben neyi seçtiğimi hatırlamıyorum ama öyle durumlarda yufka yürekli davranıyorum karşımdaki whoreson junior falan değilse. özerkliği de verdi emhyr. var mı o elemanı kesip de oyun sonunu doğrulayabilecek olan? merak ettim sdf bi de "oyunu bitirdin aferim" achi'lerim açılmadı ya, o kadar blood & broken bones'ta bitirmiştim. onun bi çaresi çözümü fix'i var mı? edit: oyunu bitirirken steam overlay'i buglandığı için olmamış sanırım. steam'i kapatıp açıp epilogue'u tekrar oynayınca geldi achi. ama zorluğu oyunun yarısında arttırdığım için blood & broken bones yemedi. resmen şerefsizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Evet başından itibaren oynaman gerekiyordu. Bende zaman olmadığından hearts of stone questlerine daha yeni geçebildim. Çok hoşuma gitti. Bosslar falan da oyunun kalanından bayağı değişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Ana quest bitti 35lvl olarak uzattıkça uzattım yan görev kontratların alayını yapmya çalıştım genede çabuk bitti. Ciriyi öldü gösterdik babasına. Av peşinde koşuyor yavrucak bende tiriss ile beraber kuzeyde emekli hayatı yaşıyor yatakları döşekleri kırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Tek akilli sen misin bitime 5dk kala cek en zora al eşivmıntı. Gerci bu achievement olayi cok sacma geliyo bana, oyna gec be babus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 olur mu ya, achievement candır. bilemedim ama sorunun çözümünü. ben iki üç achievement dışında hepsini açtıydım witcher 3'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Silphatos said: Tek akilli sen misin bitime 5dk kala cek en zora al eşivmıntı. Gerci bu achievement olayi cok sacma geliyo bana, oyna gec be babus kuruyemişçi miyiz abi aşkolsun, o kadar çakallık yapmadık heralde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 ben bunu bi daha sormuştum unuttum lan güncelleyip tekrar sorayım bari ben oyunu bitireli baya oldu şimdi expleri oynayayım diyorum direk kurup başlıyor muyuz kaldığımız yerden haritaya fln mı dahil oluyor nasıl oluyor. ilk kez dlc oynayacağım çok acemiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 kaldığın yerden devam edebiliyorsun. hazır gelmişken 2 cosplay daha atayım keira metz https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/01/6c/52/016c52a0722f06a6186e0b4b6fb4b478.jpg shani https://pbs.twimg.com/media/C6Pwu16UYAE8Ggt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Cosplay en iyi bunlar Yennefer Geralt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Uff kim o Yennefer, var mı link? Onu bi yunikornuma bindireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Maria Hanna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 geralt gerçekten on numaraymış sdfs hayır madem öyle bi tipin var bari git vesemiri yap. sanki herkes geraltı yapmak zorunda anaksunamun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 geralt efsane kötü. geralt cosplay'inde en iyisi açık ara maul cosplay. bir tane triss merigold cosplayer'ı var ki ama, aman yarabbi. nude olduğu için atamıyorum sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Triss (dikkat! dekolte var) http://pre04.deviantart.net/4e40/th/pre/f/2016/314/7/5/the_witcher_3___triss_merigold_cosplay_by_disharmonica-danx59f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 bir kez daha herşeyin doğalının en iyisi olduğu kanıtlandı. thanks god! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 doğal olduğunu nereden çıkarttın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 yüzündeki doğallık 100 metre öteden belli abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 8-) canıms ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 O Trissin yüzündeki makyaj malzemelerine geri dönüşüm uygulayabilsek bıngılın 1 haftalık cirosu kadar malzeme çıkardı heralde. Geri dönüşümü memelere uygulasak bizim evin tüm camlarını 3 kez dönecek silikon çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 erkekleri böyle yiyolar olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 tüm cosplayciler bi kuyuya atılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 totemic yhaaa kadının herşeyi çakma lan skdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 ofisteyim abi aç kapa yapınca anca bu kadar.. eve gidince iyice inceleyim. asdffa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 ama çakmasıyla da çıkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar