Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oh, bitirdim sonunda.

ciri kral oldu ya. bi vedalar, hüzünler :( beraber ghostbusting yapsaydık fena mıydı. memleket için iyi oldu gibi ama kalpler kırıldı
bi de ves'le roche'un bi quest'i vardı. ves kendi başına köy basıyordu da kurtarmaya gidiyorduk falan (quest'in ismi an eye for an eye) onun sonunda son düşman yerlerde sürüklenirken öldürüp öldürmememize bağlı olarak, oyun sonunda emhyr temeria'nın özerk olmasına izin veriyormuş / vermiyormuş. ben neyi seçtiğimi hatırlamıyorum ama öyle durumlarda yufka yürekli davranıyorum karşımdaki whoreson junior falan değilse. özerkliği de verdi emhyr. var mı o elemanı kesip de oyun sonunu doğrulayabilecek olan? merak ettim sdf

bi de "oyunu bitirdin aferim" achi'lerim açılmadı ya, o kadar blood & broken bones'ta bitirmiştim. onun bi çaresi çözümü fix'i var mı?

edit: oyunu bitirirken steam overlay'i buglandığı için olmamış sanırım. steam'i kapatıp açıp epilogue'u tekrar oynayınca geldi achi. ama zorluğu oyunun yarısında arttırdığım için blood & broken bones yemedi. resmen şerefsizlik.
Mesaj tarihi:
Evet başından itibaren oynaman gerekiyordu.

Bende zaman olmadığından hearts of stone questlerine daha yeni geçebildim. Çok hoşuma gitti. Bosslar falan da oyunun kalanından bayağı değişik.
Mesaj tarihi:
Ana quest bitti 35lvl olarak uzattıkça uzattım yan görev kontratların alayını yapmya çalıştım genede çabuk bitti.

Ciriyi öldü gösterdik babasına. Av peşinde koşuyor yavrucak bende tiriss ile beraber kuzeyde emekli hayatı yaşıyor yatakları döşekleri kırıyoruz.

Mesaj tarihi:
Silphatos said:

Tek akilli sen misin bitime 5dk kala cek en zora al eşivmıntı. Gerci bu achievement olayi cok sacma geliyo bana, oyna gec be babus

kuruyemişçi miyiz abi aşkolsun, o kadar çakallık yapmadık heralde :(
Mesaj tarihi:
ben bunu bi daha sormuştum unuttum lan güncelleyip tekrar sorayım bari

ben oyunu bitireli baya oldu şimdi expleri oynayayım diyorum direk kurup başlıyor muyuz kaldığımız yerden haritaya fln mı dahil oluyor nasıl oluyor. ilk kez dlc oynayacağım çok acemiyim.
Mesaj tarihi:
kaldığın yerden devam edebiliyorsun.

hazır gelmişken 2 cosplay daha atayım

keira metz

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/01/6c/52/016c52a0722f06a6186e0b4b6fb4b478.jpg

shani

https://pbs.twimg.com/media/C6Pwu16UYAE8Ggt.jpg

Mesaj tarihi:
geralt efsane kötü.

geralt cosplay'inde en iyisi açık ara maul cosplay.

bir tane triss merigold cosplayer'ı var ki ama, aman yarabbi. nude olduğu için atamıyorum sdfs.
Mesaj tarihi:

Triss (dikkat! dekolte var)

http://pre04.deviantart.net/4e40/th/pre/f/2016/314/7/5/the_witcher_3___triss_merigold_cosplay_by_disharmonica-danx59f.jpg

Mesaj tarihi:
O Trissin yüzündeki makyaj malzemelerine geri dönüşüm uygulayabilsek bıngılın 1 haftalık cirosu kadar malzeme çıkardı heralde.

Geri dönüşümü memelere uygulasak bizim evin tüm camlarını 3 kez dönecek silikon çıkar
  • Yeni Oluştur...