Daesu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 gog hesabınızda gwent varsa witcher 1 bedava su ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 cdpr "dünyadaki herkese w1 bedava, until the end of time, ama gog'da sadece" desin de tatlıya bağlansın artık şu iş :) bu arada witcher 3 inanılmaz iyi ya yine kanım dondu side quest yaparken. hani her post'umun sonuna "o değil de w3 çok iyi" falan diye ekleyesim var. hay canlarım benim ne güzel yapmışlar ya <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 winter is coming, https://www.youtube.com/watch?v=mlyWbuQBcQQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 This NSFW Witcher 3 cosplay calendar is everything we dreamed it would be.. http://www.pcgamer.com/this-nsfw-witcher-3-cosplay-calendar-is-everything-we-dreamed-it-would-be/ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Yeni paket gözümüz aydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 bu sayın a.ına koduğum kalıbı nerden çıktı diyordum witcher'danmış sdfs. görünce güldüm baya sdfs. oyunu sevdim. ps4'te oynuyorum görevler sıkmadı. genelde yan görevler beni çok bayıyor bu oyunlarda. combat witcher 1'den sonra ilaç gibi geldi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 şu başlardaki demircinin mektubundaydı galiba asda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 ad3m said: yeterince takdir edilmemiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 oyunu bugun bitirdim. gec oldu ama degdi. 1-2-3 oynadim sirayla. dlcleri almamistim, bi indirime girse de alsam diyodum bugun girmis. baska bi sey mi dileseydim bilemedim sdf. neyse %40 indirimde su an, 2 gun icin. son indirimde kaciranlar ve henuz oynamayanlar varsa duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 aldım ben de Expansion Pass'i, fiyat fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 witcher gibi bir oyun 300 lira olsa da alınır expansion'larını birçok baba oyun firmasının oturup düşünmesi lazım biz neden kıçı kırık, hiçbir şey sunmadığımız dlc'lere bile 15 dolar isterken bu adamların bu başarısı ne ayaktır diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 O dlclere para veren enayiler olduğu sürece neyin başarısı? Önce enayilerin akıllanması lazım ama fallout4ün alternative fact sunup rpg olarak pazarlandığı dünyada anca ucuz iş gücünün başarısı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 oncelikle oyunun dandini tek tus spam combatini duzeltsinler ondan sonra 300 tl degil 500 lira bile veririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 witcher 1deydi tek tuş spam ya, dodge için başka tuş var şimdi 2 tuş oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 kaer morhen'de bi treasure hunt quest'inde şöyle bir şey çıktı, bunun hikayesi nedir bilen var mı? reisler niye pardon abi diyor? http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/91598184367643822/A8F01DC93C44095D26FE9D9DE2DAB392A07BCBD3/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 ben de toplarken nette görmüştüm birçok kişi bug olduğunu yazmış önceleri. cdpr de fixleyip, özür mahiyetinde o mektubu koymuş sanırım. https://www.reddit.com/r/witcher/comments/4lc8fk/cdprs_apology_next_to_wolf_school_chest/?st=iyty6tak&sh=52f280de In the new patch, the chest containing the Wolf school diagram location in Kaer Morhen is finally fixed. Next to it, you can loot a dead body which contains a, "Letter of Apology". I don't have a screenshot, but it's a letter from "C. de P.R." explaining that everyone makes mistakes, and that if something is broken it must be fixed. It then apologizes and asks for forgiveness. I thought it was a nice little thing they added that shows how much they care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Bug fix için eklenmiş bişi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 anladım. cdpr'ın baklavaları gönderdi miydik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 axedice said: O dlclere para veren enayiler olduğu sürece neyin başarısı? Önce enayilerin akıllanması lazım ama fallout4ün alternative fact sunup rpg olarak pazarlandığı dünyada anca ucuz iş gücünün başarısı olur. knox said: oncelikle oyunun dandini tek tus spam combatini duzeltsinler ondan sonra 300 tl degil 500 lira bile veririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Red said: bu sayın a.ına koduğum kalıbı nerden çıktı diyordum witcher'danmış sdfs. görünce güldüm baya sdfs. bu ne demek lan anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 ekşi'de ya da capslerde falan ' sayın a.na koduğum' diye bir kalıp vardı. bu ne alaka diyordum. witcher türkçe çevirisinde bi side questteki mektupda öyle çevirmişler meğer. ordan geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 hiç sanmıyorum abi oradan geldiğini üzgünüm ama dskfjhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Red said: ekşi'de ya da capslerde falan ' sayın a.na koduğum' diye bir kalıp vardı. bu ne alaka diyordum. witcher türkçe çevirisinde bi side questteki mektupda öyle çevirmişler meğer. ordan geliyormuş. ahah abi burdan çıkma o, daha eski bile olabilir. https://eksisozluk.com/peki-sizin-oneriniz-nedir-sayin-amina-koydugum--2983692 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar