Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

serjuhan said:

Yok ya Normal/Mid difficultyde oynarım ben. Witcher dünyasına aşina değilim zaten ilk oyunum olacak.

alisirsin, brain dead kombati var oyunun ve cok kolay aslinda. quen sign cok cok guclu, ayrica parry ile invincible oluyorsun bu oyunda human moblara karsi falan.
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Load süresi bir bloodborne değil o yüzden o kadar abartmayın. PC de ssd'ye yüklemediyse arasında 10sn fln oynuyor. Bence go go konsol. Yalnız bekle biraz acil bir durum yoksa indirime girer 2 haftaya.

bloodborne'da load time'lar duzeldi patchle. witcher'da tam tersi oldu patchlerle load sureler tavan yapti.
Sosyal ağlarda paylaş

valla hiç abartma kullanmadım. PS'de en uzun load süresine sahip oyun şu an da. zaman tutmadım ama 1 dk'a yakın load süresi. oyun fo4 gibi her kapıdan girerken load olmadığı için bir nebze sıkıntı değil. ben tekrar alacak olsam yine ps4'e alırdım çünkü oyunun yapısı laid back oynanışa çok uygun. oturup ateş kenarında 10 dk muhabbet ettiğin dialoglar oluyor. görsellik şahane falan. TV/köşe takımı keyfi çok iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

core oyunu vanilla olarak bitirdim nihayet. çok eğlendim, puanım dohuz kanka.

hikaye, anlatım ve sanat yönetmenliği kusursuz iyi. interaktif film gibi hissettirmiyor ama film gibi yönetilmiş. popüler kültür referanslarından bir süre sonra kusuyor insan ama bıktırdı desem yalan olur. güzeldi. daha lineer olsa ve pacing kontrol edilse iyiymiş ama. sağlam oldukları bazı yerlerden macera adına ödün vermişler ama vermesinler.

oyun mekanikleri hala kötü. diğer witcherlardan net çok daha iyi ama hala kötü. IMMERSION bozacak kadar kötü. hayır bi de canım sıkıldı bir sürü uğraşmış vakit harcamış insanlar, hiç harcamasalarmış daha iyiymiş. zaten loot olayı, item scaling falan tam bir rezalet. efsane kılıç geliyor hikayede, inventoryyi açıp bakıyorum her stat kırmızı :/. boss lootu çöp, level 10 mobdan kullanamayacağı 30. level kılıç düşüyor. :horace: elli tane çözüm yolu var ve hiç birini tercih etmemişler ciddi bir patchte bile. ya lootu komple kaldırsan bile olur. levella, questle, secret locationla filan tak tak gelsin işte ne gelicekse biz tercihimizi yapalım. arayüzde de çok kolay temizlenecek sıkıntılar var problem çıkartan. bunlar hep oyundan zevk almaya mani oluyor.

kaer morhen'deki üç kafadar kısmına da baya sesli güldüm. en son bir oyunda ne zaman bu kadar güldüümü hatırlamıyorum. bi de yüksek level bi contract keserken, royal ya da arch griffin, ortalıkta banditler de vardı. griffini kestim sonra bu lvl9 bandit bana saldırdı ona çok güldüm. bir yandan gülüyorum bir yandan ikiye bölüyorum adamı filan tatlı.

kendi eğlencemi de yarattım tabi. emhyr trip atıp işim var çok önemli bir imparatorum çekip masaya (evet masaya) günlük yazar gibi yazı yazmaya başlayınca masasındaki mumu söndürdüm. umursamadı. yakıp yakıp söndürdüm. kendi etrafımda tur attım. masasına çıkıp zıplamaya başladım. güzeldi. bir kaç yerde benzer bir şekilde geralt karizma yapıp güneş gözlüğünü takıp giderken de şebeklik yapmaktan, hatta üşenmeyip kah denize kah uçuruma atlamaktan ve geri load etmekten geri durmadım.

oyunun en hüzünlü anıysa daha oyunun başlarında yarısında bıraktığım queste geri döndüğümde, bir karakterin hala işi gücü bırakmış beni bekliyor olduğunu gördüğüm andı. hiç de trip atmadı garibim :'(

özetle sevdim. teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu oyun nasıl bitiyor? ilk 5 saatten sonra side yapmayı bıraktım (contract'ta yapmıyorum), 3. haftasına girdi oyun hala bitiremedim. 80 saate yaklaşmış. kaç saatte bitti senin horrace?

oyundaki karakterlerle biraz daha vakit geçirirsem gerçek olduklarını falan sanıcam. geralt adeta evimizin seksisi oldu. sürekli bizimle salonda.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada ilk xpaci oynamak için ikinciyi beklemenize gerek yok, PoE'deki gibi birbirinin devamı gibi değil xpacler. Hatta tersine ilk xpac ana oyunun devamı gibi onunla aynı bölgelerde geçiyor, aynı harita genişletilip bi kaç yeni alan eklenmiş özellikle kuzey doğuya. Ama ikinci xpcac Toussaint diye tamamen farklı bi ülkede geçecek.
Sosyal ağlarda paylaş

yok zaten 2 exp gelsin başlayacağım derken 0 dan tekrar oynayacağımda bahane işte :D Bir oyunu bitirmeden bırakınca tekrar 0 dan başlamadan zevk alamıyorum. Araya 1-2 hafta girince direk oyundan soğuyorum, bunda ise aylar geçti, tekrar başlayıp bu sefer farklı build gideceğim. Geçen sefer kelebek gibi uçar arı gibi sokarım modunda oynadım :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...