HellHound Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 oynadiginiz zorluga gore daha az xp aliyorsunuz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Dnr'dan aldım oyunu ama kurması çok uzun sürüyor yav 2 saat fala sürecek gibi duruyor. Gwent nedir bi açıklayın veya guide falan varsa bi link plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 benim dr den aldığım 1. cd problemli çıktı okumada zorlanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Absolut said: Dnr'dan aldım oyunu ama kurması çok uzun sürüyor yav 2 saat fala sürecek gibi duruyor. Gwent nedir bi açıklayın veya guide falan varsa bi link plz. Oyun içinde tutorialı var gwentin. İlk defa oynamaya başladığında adım adım anlatacak. Kart oyunu. Ama magic falan gibi traderlardan güçlü kartlar alıp daha iyi bir deste elde edebiliyorsun. Eğer gwentle ilgilenirsen oyun içinde quest karakterleriyle gwent oynama seçeneği çıktığında falan kaçırma. Bazı karakterlerle oynamak için kısıtlı süre şansın oluyor ve kazanırsan rare kartlar veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Peki oynamanın ne getirisi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Ekstra biraz xp veren questlerde işine yarıyor, bir de birkaç questte daha kolay hedefine ulaşmanı sağlıyor. Oynamak şart değil yani daha çok zevk için extra feature. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 velen - lindenvale velen - lindenvale ın kuzeyindeki köprünün hemen batısında bir person in distress görevi var. 5-6 bandit, 3 ağır zırhlı, 2 de crossbowman. ben nasıl bir zorluk seviyesi seçtiysem, burada load ettiğim kadar daha hiçbir yerde etmedim. witcher contract görevlerinde bile. allahın belası, nasıl vuruyor o crossbow, 2 oka yere iniyorum. cephanelikle gittim, nuke atarak indirebildim herifleri. hayır kesince de velen longsword veriyor anca. üstündeki armor u vereydi bari. heavy armor giyemiyorum, ağırlıkta sınıfta kalıyoruz. gerçi sırf bu görev için gittim buldum giydim. ama o da fayda etmemişti. birşeyi yanlış yapıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mount la git aralarina double sprintlr gecerken vur kaç yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 kepler gpu lar icin yeni witcher 3 driveri yayinlandi. w3 disinda bir getirisi yok. 5fps civari artis vaad ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Grego said: velen - lindenvale velen - lindenvale ın kuzeyindeki köprünün hemen batısında bir person in distress görevi var. 5-6 bandit, 3 ağır zırhlı, 2 de crossbowman. ben nasıl bir zorluk seviyesi seçtiysem, burada load ettiğim kadar daha hiçbir yerde etmedim. witcher contract görevlerinde bile. allahın belası, nasıl vuruyor o crossbow, 2 oka yere iniyorum. cephanelikle gittim, nuke atarak indirebildim herifleri. hayır kesince de velen longsword veriyor anca. üstündeki armor u vereydi bari. heavy armor giyemiyorum, ağırlıkta sınıfta kalıyoruz. gerçi sırf bu görev için gittim buldum giydim. ama o da fayda etmemişti. birşeyi yanlış yapıyorum ama. arrow deflection baya can kurtariyor bu gibi durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 aynen. bununla kesebildim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Bu büyüleri falan shortcutı var mı? Her seferinde tab sonra büyü seç sonra cast et ben direk ölürüm daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 gamepad'de blok yaparken d pad'de sağ sol yapınca değiştirebiliyorsun signları menuyü açmadan. Klavyede de vardır illa bi yolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 baksaniza abi keybindinglere, niye soruyosunuz asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 adamlar exp bugini hala duzeltmemisler bravo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Exp bug belli gorev icin mi yoksa heryerde gecerli mi sirf bu sebepten acmiyorum bile oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Monster decki ne korkunç be /= Herif deckten 6 kart birden çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 aynen, şu bloody baron un keep de bir armorsmith kadın var, monster decki muhteşem ya sürekli yenip duruyor. Bayağı bir oynadım sırf onu yenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Bol bol chill frost koy decke, decoy ve spy da koy rahat yeniyorsun. Kart lazım tabi, baron falan gibi kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Birde main heronuzu control edin açıldıysa 3. hero siege lane ine 2x dmg veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Sanırım olası en kötü endingle bitirdim oyunu :( Ursine Set mükemmel bu arada dogru duzgun dmg yemiyorsun bile , full melee build'le 6000 critliyosun hemde görsel olarak baya güzel set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 axedice said: Bol bol chill frost koy decke, decoy ve spy da koy rahat yeniyorsun. Kart lazım tabi, baron falan gibi kolay değil. Öyle bile yenmişti beni ya, melee ye frost çektim borozan koydu , melee ye yaratık açtı 6-7 tane birden melee yaratık oldu. Bir dahaki elede 1 yaratığını taşıyor, dehşet avantajlı özellikler ya. Sanırım relic kart da var açıyor weather effect de yemiyor höh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Decoylar ve spyları iyi kullanmak lazım öyle durumlarda. Adam buffları skirmisherları attıkça sen oyalayarak diğer 2 el için ciddi kart avantajı yakalayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Bende aynen deckte iki tane spy vardı öyle geçtim. İlk tur iki spy yedirdim. Herifte iki tane farklı destedeki kartları oyuna sokan kart oynadı. Birde lider özelliği var tek bir hattın puanını ikiye katlıyor. İlk eli 2'ye karşı 100 küsür(!) puanla adama verdim. Ama elinde 6 kart kaldı benim 11 tane falan kartıma karşılık. Oyunu öyle ancak aldım. AI dese ki bu herif bana iki spy çakmış, zaten 50 puan öndeyim turu bitireyim. Kesinlikle o şekilde yenemeyecektim. Ama neyse ki Dandalion kartı verdi. /= İyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar