Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 sabonis said: tutarsa ne demek la. önce warrior'a yapıp tutarsa diğerlerine mi yapacaklar. niye sadece 1 class öyle olsun, yaparlarsa hepsine birden yaparlar. cünkü muradin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 yaw ne alaka... muradin tamam da başka hero'ların da başka skin'leri gelir. nedir yani. bu tanıtım, gaz vermek amaçlıdır. ayrıca para ile de satmama ihtimalleri gayet var. Warrior weapon'ı ile 1000 kere swing ettiğinde açılıyor olabilir mesela bu skin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 sabonis said: para ile de satmama ihtimalleri gayet var. Bu dediğine inandın mı abi? Cidden soruyorum :D Blizzard lan bu asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Laf sikmak gibi niyetim yok, TCG oynamayi seviyorum. Trade kismi da beni pek ilgilendirmiyor parasini verip kart almanin disinda, burada bu yok zaten. Zaten MtG'ye para harciyorum, bir oyuna daha harcayamam. Ondan sordum. Beklentilerime uyuyorsa oynayacagim. Pauper gibi mukemmel bir f/p formati beklemiyorum ama bir Hearthstone destesi icin de Modern destesi parasi harcamam yani. Onun yerine yeni bir Modern ya da 2-3 tane saglam Commander kurmak cooook daha mantikli benim icin cunku. Ama dediklerinize gore ₺200 filan harcarsam basta guzelce oynayabilirim. Dogru mu anladim? Gerisi devamli oynama ile kendi kendine olur. Beklentilerim icinde bu. Iki ayda filan veririm, basta biraz yavas oynarim. Zaten tum herolari acmam bir ayimi alir benim, her gun 2-3 saat oynayacak degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 oyun ilk çıktıgında 2 40lık almıştım ondan beridir hiç para harcamadım oyuna expansionlar dahil dailyler yetiyo yani herşeye aslında düzenli girer yaparsan temmuzda yeni expansion duyurulacak büyük ihtimal 2k param oldu bile ps. şimdi hatırladım GVG çıktıgında da bi 40lık almıştım sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 GERGE said: Laf sikmak gibi niyetim yok, TCG oynamayi seviyorum. Trade kismi da beni pek ilgilendirmiyor parasini verip kart almanin disinda, burada bu yok zaten. Zaten MtG'ye para harciyorum, bir oyuna daha harcayamam. Ondan sordum. Beklentilerime uyuyorsa oynayacagim. Pauper gibi mukemmel bir f/p formati beklemiyorum ama bir Hearthstone destesi icin de Modern destesi parasi harcamam yani. Onun yerine yeni bir Modern ya da 2-3 tane saglam Commander kurmak cooook daha mantikli benim icin cunku. Ama dediklerinize gore ₺200 filan harcarsam basta guzelce oynayabilirim. Dogru mu anladim? Gerisi devamli oynama ile kendi kendine olur. Beklentilerim icinde bu. Iki ayda filan veririm, basta biraz yavas oynarim. Zaten tum herolari acmam bir ayimi alir benim, her gun 2-3 saat oynayacak degilim. pleb'miş la bu. tamam gir istediğin gibi oyna hiç kart almana gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 gezi zamanı her başlıkta bir yan isim konuluyordu. #9 numaralı başlık Sabonis ve ağlama günlükleri olsun, gabledenler gabletmeyenler ? gabledilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 qqstone diye başlık açın oraya ağlasın ağlayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Muhtemelen sabonis rank 10u geçemedi 9 legendaryli deckiyle ondan ağlıyo Yada tam 10 olucaktı legendary control warrior geldi 5 legendary dayadı ağzına o günden beri oyun p2w diye dolanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 He rank 10u geçemedim ben ya :( napacaz? :( Oyunun p2w olduğunu kanıtlamamıza gerek yok. Oyun kart oyunu. By definition pay to win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ben kanıtlarım napcaz ? dr.boom ragnaros grommash arena pack ile açtım üstüne boom'un cıktıgı packden golden trogzor cıktı,resmi önceki başlıkta var onunla da ysera craftladım. hayvan gibi control warriorum oldu para vermeden. nolcak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Şans desen ok. Bana da ilk başladıgımda 2 tane golden legendary çıktı paketlerden biriyle dr balanced biriyle de 2 tane deck craftladım. Naxxa para verdim üşendiğim için sadece biriktirmeye. F2p oyunların en güzel çeşidinden bence. Para versen de vermesen de her yere ulaşabiliyosun. Biri daha kısa biri daha uzun sadece. 1000 tane pack açıp legendary çıkmama ihtimali de var 2 paketten 2 golden legendary ihtimali de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 hayır, 4x60 pack acmayanlar adam değil ve oyunu oynama hakları yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Bi naxx aldım 4-5 tane de 3-5li paket almışımdır Siliyorum o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 mulgear6 said: Şans desen ok. Bana da ilk başladıgımda 2 tane golden legendary çıktı paketlerden biriyle dr balanced biriyle de 2 tane deck craftladım. Naxxa para verdim üşendiğim için sadece biriktirmeye. F2p oyunların en güzel çeşidinden bence. Para versen de vermesen de her yere ulaşabiliyosun. Biri daha kısa biri daha uzun sadece. 1000 tane pack açıp legendary çıkmama ihtimali de var 2 paketten 2 golden legendary ihtimali de var Yanlışın var, 40 pack 1 golden Leg veya 2 normal leg veriyor, 3 kez denedim hatta hep aynı Şekil, heh 2pack açarsın 2 golden birden verir ama 50 pack sonrasına kadar normal Şeyler gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Bulk alımlarda dediğin gibi bi pseudo random olduğunu sanmıyorum Muhtemelen aldığın anda yada açtığın anda yaratılıyo packin içeriği (ki kodlama açısından da en mantıklısı budur) 40 tane pack açtığında tabiki çıkma şansı daha yüksektir iyi kartların ama bu da gayet normal çünkü atıyorum 1 paketten golden legendary çıkma şansı %0.1ise sen bunu 40la çarpıyosun. %4de çok büyük kalıyo diğer oranın yanında. Basit olasılık teorisi olay. Dediğim gibi 10000 packte her packten sadece 1 rare 4 common da çıkabilir. İhtimal dahilinde. Hatta biraz araştırdım şöyle bişey buldum https://mobile.twitter.com/bdbrode/status/543806852421525504 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 allahım soruyu soran büyük gerizekalıymış. ya nası insanlar var.... hele kezan mystic suggestion'ı falan. offffffffffffff. harbi akıl sır ermiyor. neymiş rakip ne çaldığını bildiği için kezan mystic'in value'su azalıyormuş HASUDFHUDASHUFASH. ayrıca şans olması ayrı bir konu. pay to win olması ayrı. şansın ile p2w'in önüne geçebilirsin. ama nereye kadar... sen şansa 50 packte 5 tane işe yarar legendary açarsın, 9 kişiye 50 packte ortalama 1 legendary çıkar o da tinkmaster overspark olur. kısacası oyun tabii ki pay to win (now). yoksa 12 ay süre ver, çoğu decki kurar günde 10-15 maç atan bir f2p oyuncu. ama mantıklı mı böle ıkınmak, hiç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Ne kadar çok warrior oynayan var. Ben de denesem mi diyemiyorum, zira ilk zamanlardan beri beceremiyorum diye warrior ve rogue oynamamak için edebildiğim tüm kartlarını toz ettim. Anti-warrior birşey oluşturmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Behold! Magni Bronzebeard http://www.youtube.com/watch?v=GXxmHgaJfco 10 dolar fiyatı varmış. Sadece skin + cardback. Yenilik yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 new hero diyor işte warrior'a gelecek. new class derdi diğer türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Roqq said: Behold! Magni Bronzebeard http://www.youtube.com/watch?v=GXxmHgaJfco 10 dolar fiyatı varmış. Sadece skin + cardback. Yenilik yok yani. Arkada kalmasın trailer (:P) Gold ile alınamıyormuş ya o kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 varian getirselerdi keşke, kesin almazdım o zaman. hem dövmesi daha zevkli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 atesbenicagiriyo said: mulgear6 said: Şans desen ok. Bana da ilk başladıgımda 2 tane golden legendary çıktı paketlerden biriyle dr balanced biriyle de 2 tane deck craftladım. Naxxa para verdim üşendiğim için sadece biriktirmeye. F2p oyunların en güzel çeşidinden bence. Para versen de vermesen de her yere ulaşabiliyosun. Biri daha kısa biri daha uzun sadece. 1000 tane pack açıp legendary çıkmama ihtimali de var 2 paketten 2 golden legendary ihtimali de var Yanlışın var, 40 pack 1 golden Leg veya 2 normal leg veriyor, 3 kez denedim hatta hep aynı Şekil, heh 2pack açarsın 2 golden birden verir ama 50 pack sonrasına kadar normal Şeyler gelir kanıt, kaynak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 burda birisi vardı cunku, %50 sans ile dinazor ya da sincap yapan addon silah için bende hep sincap yapıyor %50 falan değil bu diye bayaaaaa savunmaya geçmişti. olasılık ile istatistik farklı seyler bunları bilmek ayırmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 kaynak tabii ki yok, istatistikten de anlamıyor pek gibigibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar