Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Laf sikmak gibi niyetim yok, TCG oynamayi seviyorum. Trade kismi da beni pek ilgilendirmiyor parasini verip kart almanin disinda, burada bu yok zaten.

Zaten MtG'ye para harciyorum, bir oyuna daha harcayamam. Ondan sordum. Beklentilerime uyuyorsa oynayacagim. Pauper gibi mukemmel bir f/p formati beklemiyorum ama bir Hearthstone destesi icin de Modern destesi parasi harcamam yani. Onun yerine yeni bir Modern ya da 2-3 tane saglam Commander kurmak cooook daha mantikli benim icin cunku.

Ama dediklerinize gore ₺200 filan harcarsam basta guzelce oynayabilirim. Dogru mu anladim? Gerisi devamli oynama ile kendi kendine olur. Beklentilerim icinde bu. Iki ayda filan veririm, basta biraz yavas oynarim. Zaten tum herolari acmam bir ayimi alir benim, her gun 2-3 saat oynayacak degilim.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun ilk çıktıgında 2 40lık almıştım ondan beridir hiç para harcamadım oyuna expansionlar dahil

dailyler yetiyo yani herşeye aslında düzenli girer yaparsan

temmuzda yeni expansion duyurulacak büyük ihtimal 2k param oldu bile

ps. şimdi hatırladım GVG çıktıgında da bi 40lık almıştım sanırım :)
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Laf sikmak gibi niyetim yok, TCG oynamayi seviyorum. Trade kismi da beni pek ilgilendirmiyor parasini verip kart almanin disinda, burada bu yok zaten.

Zaten MtG'ye para harciyorum, bir oyuna daha harcayamam. Ondan sordum. Beklentilerime uyuyorsa oynayacagim. Pauper gibi mukemmel bir f/p formati beklemiyorum ama bir Hearthstone destesi icin de Modern destesi parasi harcamam yani. Onun yerine yeni bir Modern ya da 2-3 tane saglam Commander kurmak cooook daha mantikli benim icin cunku.

Ama dediklerinize gore ₺200 filan harcarsam basta guzelce oynayabilirim. Dogru mu anladim? Gerisi devamli oynama ile kendi kendine olur. Beklentilerim icinde bu. Iki ayda filan veririm, basta biraz yavas oynarim. Zaten tum herolari acmam bir ayimi alir benim, her gun 2-3 saat oynayacak degilim.

pleb'miş la bu. tamam gir istediğin gibi oyna hiç kart almana gerek yok :D
Sosyal ağlarda paylaş

Şans desen ok. Bana da ilk başladıgımda 2 tane golden legendary çıktı paketlerden biriyle dr balanced biriyle de 2 tane deck craftladım. Naxxa para verdim üşendiğim için sadece biriktirmeye.

F2p oyunların en güzel çeşidinden bence. Para versen de vermesen de her yere ulaşabiliyosun. Biri daha kısa biri daha uzun sadece. 1000 tane pack açıp legendary çıkmama ihtimali de var 2 paketten 2 golden legendary ihtimali de var
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

Şans desen ok. Bana da ilk başladıgımda 2 tane golden legendary çıktı paketlerden biriyle dr balanced biriyle de 2 tane deck craftladım. Naxxa para verdim üşendiğim için sadece biriktirmeye.

F2p oyunların en güzel çeşidinden bence. Para versen de vermesen de her yere ulaşabiliyosun. Biri daha kısa biri daha uzun sadece. 1000 tane pack açıp legendary çıkmama ihtimali de var 2 paketten 2 golden legendary ihtimali de var

Yanlışın var, 40 pack 1 golden Leg veya 2 normal leg veriyor, 3 kez denedim hatta hep aynı Şekil, heh 2pack açarsın 2 golden birden verir ama 50 pack sonrasına kadar normal Şeyler gelir
Sosyal ağlarda paylaş

Bulk alımlarda dediğin gibi bi pseudo random olduğunu sanmıyorum
Muhtemelen aldığın anda yada açtığın anda yaratılıyo packin içeriği (ki kodlama açısından da en mantıklısı budur)

40 tane pack açtığında tabiki çıkma şansı daha yüksektir iyi kartların ama bu da gayet normal çünkü atıyorum 1 paketten golden legendary çıkma şansı %0.1ise sen bunu 40la çarpıyosun. %4de çok büyük kalıyo diğer oranın yanında. Basit olasılık teorisi olay. Dediğim gibi 10000 packte her packten sadece 1 rare 4 common da çıkabilir. İhtimal dahilinde.

Hatta biraz araştırdım şöyle bişey buldum
https://mobile.twitter.com/bdbrode/status/543806852421525504
Sosyal ağlarda paylaş

allahım soruyu soran büyük gerizekalıymış. ya nası insanlar var.... hele kezan mystic suggestion'ı falan. offffffffffffff. harbi akıl sır ermiyor. neymiş rakip ne çaldığını bildiği için kezan mystic'in value'su azalıyormuş HASUDFHUDASHUFASH.

ayrıca şans olması ayrı bir konu. pay to win olması ayrı. şansın ile p2w'in önüne geçebilirsin. ama nereye kadar... sen şansa 50 packte 5 tane işe yarar legendary açarsın, 9 kişiye 50 packte ortalama 1 legendary çıkar o da tinkmaster overspark olur.

kısacası oyun tabii ki pay to win (now). yoksa 12 ay süre ver, çoğu decki kurar günde 10-15 maç atan bir f2p oyuncu. ama mantıklı mı böle ıkınmak, hiç değil.
Sosyal ağlarda paylaş

atesbenicagiriyo said:

mulgear6 said:

Yanlışın var, 40 pack 1 golden Leg veya 2 normal leg veriyor, 3 kez denedim hatta hep aynı Şekil, heh 2pack açarsın 2 golden birden verir ama 50 pack sonrasına kadar normal Şeyler gelir

kanıt, kaynak ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...