Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 http://www.troll.me/images/salt/hey-please-pass-the-salt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Abi Basar reyizi baya seviyorum ama su olay bomba 2:11:00 den itibaren izleyin efsane. https://www.twitch.tv/basarcos/v/63126094 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 bi tane dragon paladin decki yaptım içindeki en yeni kart keeper of uldaman ile eadric rank 4 oldum millet deli afallıyor çok eğlendim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Bu paket veren questleri yapmanın belli bir zamanı var mi? 3-4 gün oyuna giremeyeceğim de eğer sınırlı sure var ise girmenin bir yolunu bulayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Pha said: Abi Basar reyizi baya seviyorum ama su olay bomba 2:11:00 den itibaren izleyin efsane. https://www.twitch.tv/basarcos/v/63126094 hahahah bu ne lan.Oyun adama ciddi zarar veriyor, ara falan vermesi lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Evolve a nerf gelir suraya yazıyorum. Tabi Blizz kafasiyla birkaç yıl surer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 abi bişey dicem. ben geçen 2 günde 2 ayrı pack açtım, ikisinden de gold legendary çıktı. bu nasıl bir ihtimaldir? biri questten gelen pack, diğeri tavern brawl'dan. ha bi de bugün şu yeni expansion'un verdiği beleş paketlerden ilkini açtım 1 rare 3 epic çıktı sadece ilk paketten. wtf dedim. çok da anlamıyorum hani oyundan, baya imba bi olay mı yoksa olabilir mi yani öyle meh'lik bişey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Baya nadir birsey sansliymissin. Benim son attigim 20 25 packten hiç legendary cikmadi. Sadece 5 6 tane epic çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Pha said: Abi Basar reyizi baya seviyorum ama su olay bomba 2:11:00 den itibaren izleyin efsane. https://www.twitch.tv/basarcos/v/63126094 O deck ne? O neeeeeeee? Şaka gibi. Argent Squire Zombie Chow 2 Bilefin 4 Minibot 3 Muster Aldor Peacekeeper Truesilver Keeper of Uldaman Allah aşkına bu ne :D OHAAAAA. Bana 2 kere 1'er Spell'e sahip Rogue ve Mage deckleri geldi bugün 1 spell ya 1 :D Bir de şu decke bak. Oha'dan başka bir kelime demeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Xenocide said: abi bişey dicem. ben geçen 2 günde 2 ayrı pack açtım, ikisinden de gold legendary çıktı. bu nasıl bir ihtimaldir? biri questten gelen pack, diğeri tavern brawl'dan. ha bi de bugün şu yeni expansion'un verdiği beleş paketlerden ilkini açtım 1 rare 3 epic çıktı sadece ilk paketten. wtf dedim. çok da anlamıyorum hani oyundan, baya imba bi olay mı yoksa olabilir mi yani öyle meh'lik bişey mi 20'de 1 ihtimal yani işte. X bir tip pack'ten 39 kere üst üste açamazsan, 40.'da garanti legendary açıyorsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Ya izlemeyin allaşkına şu adamı ya. Gidin göt göğüs açan karıları izleyin. Legendary Lea falan var. Onu izleyin. Adamın bildiğiniz psikolojik sorunları var. Biri streamde twerk yapar öteki sinir krizleri geçirir. En çok da bunlar izlenir. Sonra niye düzgün yayıncı yok. Kesin şanssız bişe olmuştur. OMO TOPDOCK POYROBLOST OTTON diye. Ya da ne biliyim Boom botlar 4 vurmuştur. Oturmuş ağlamıştır. Yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 bu adamın sonu iyi değil ya. zorla kanser edecek kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Lea da meme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Herşey çok güzel. Ek paket güzel filan tamam. Ama şu entomb denen kartı yapanın abv. Nefret ediyorum ya. Bütün keyfi kaçırıyor Allahın belası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 http://www.hearthpwn.com/decks/502974-cthun-priest-easy-rank-five-anti-meta bu deste nasıl sizce değer mi craftlamaya? 2500 dust falan harcamam gerekiyor, sezon bitmeden bi rank5 olayım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 rank 8'de 5te4 şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 8 pack belesten, 30 pack te gold la aldim. 0 legendary cikti:) 3 gold(2 epic, 1 common), araya da karisik bisiler dustu. Surekli ayni karttan cikiyor mubarek. 400 dust lik fazla kart var. Bakalim bugun eldekilerle bir deck yapicam. Benim eski beginner mage deck i ile cthun lu 2-3 kisiyi tokatladim, quest yaparken icimin yaglari eridi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Bu adamın acil oyunu bırakıp tedavi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 reno jacksonlandim =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Longshanks said: bi tane dragon paladin decki yaptım içindeki en yeni kart keeper of uldaman ile eadric rank 4 oldum millet deli afallıyor çok eğlendim ahah Nası ya, ben günümü görüp duruyorum dragon paladinim ile. Paladin oynamayı bıraktım neredeyse işe yaramıyor diye. Akşam ilk işim decki güncellemek olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 serjuhan said: Bu paket veren questleri yapmanın belli bir zamanı var mi? 3-4 gün oyuna giremeyeceğim de eğer sınırlı sure var ise girmenin bir yolunu bulayım. Bilen var ise el atsın su soruya pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Roqq said: Herşey çok güzel. Ek paket güzel filan tamam. Ama şu entomb denen kartı yapanın abv. Nefret ediyorum ya. Bütün keyfi kaçırıyor Allahın belası. +1 son 5'li pack'i de açıcam birazdan, questleri yaptım. 1050 gold falan birikti, 7 tane old gods pack'i mi alayım, saklayım mı napayım? dust da 200 - 250 falan, pek bişiyim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 3500g vardi. butun goldla pack actim. bu gold ne ise yariyodu, sanki birsey aliyodum ben bununla diye kafamin kosesinde bir soru vardi. arenaya gireyim diyince hatirladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Şimdi arena zamanı değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Ow yisss 19. Packimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar