Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 bileceksin arkadasim bileceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 sağır sultan olmak lazım veya yeni adventure ile ilgili hiçbişi görmemiş olmak lazım yani sonuçta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 alla alla. cwden baydım çok, roga bitane kart girmiş destesine. aman tanrısı bi durum yok. hani düşünürseniz son 2 xp ile ne kartlar girdi diğer decklere öle rogda temelli inanılmaz bi değişiklik yok. tempo rog zaten vardı oynanıyodu iyi değildi. şimdi ortalamaya çeken 1 tane kart girmiş sadece decke. kim baydığı için bi oyuna bi ay girmeyip AY META NOLDU ACABA diye takip eder ki? şeysin sn snrm brz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 neyse beceremeyenler girmesin daha iyi böle zaten boşver hiç bakma sen. bişi değişmedi oyunda hiç. 1 tane bile yeni kart hiçbir decke girmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 ving'e laf edenin çükü düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 dikkat et senin ustune dusmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 ilk gelen 3 kartı discard ettim ve 3 tane aynısı geldi. best rng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Arada hatırlatalım. Meyc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 güzel bi epic gelse bari bu sefer ya. edit: güzel dediğim dis'lemelik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 raptor rogue çok tatlı olmuş ben hiç rogue oynamamıştım ilk defa bu raptor kartıyla bi deck yapıp başladım akıyorum gerçi genel rogue oynama şekliyle çok bağdaşmıyor, aggro deck sayılır ama olsun zevkli gene nispeten. loe'nin kartları mage'e yaramış bi de sanki, çok keyifli mage desteleri yaptım oynadım fatigue/grinder, stone'lu tempo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Bende eşşek gibi kart var ama noobum. Günlük q yapıp kart açıyom. Adam gibi öğrenmem lazım şu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 yav said: raptor rogue çok tatlı olmuş ben hiç rogue oynamamıştım ilk defa bu raptor kartıyla bi deck yapıp başladım akıyorum gerçi genel rogue oynama şekliyle çok bağdaşmıyor, aggro deck sayılır ama olsun zevkli gene nispeten. loe'nin kartları mage'e yaramış bi de sanki, çok keyifli mage desteleri yaptım oynadım fatigue/grinder, stone'lu tempo falan. http://www.youtube.com/watch?v=MPyZ-M_k0PU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 oha noluyo lan orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Raptora dr verip ele geri alınca dr kalıyor mu üstünde? Nasıl 7 tane alıyor ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 birden fazla nası oluyo onu ben de anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 ya battlecry sekansı sırasında ele gelirse kalıyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 lan millet deli gibi renolock oynuyor savjz ın renolock unu deneyim dedim büyük keyif veriyor kibler felanda geçmiş renolock a zevkli deste yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Birden fazla soyle oluyor return minion carti oynuyor shadowsteep Ikinci raptorun deathrattleini kopyaliyor totalde her iki raptorun birinde 7 digerinde 8 deathrattle oluyor gecen adam lepper gnome deathrattle yapip baronla patlatti 66 dmg vurdu bana assfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Sinirden sildim oyunu, geri kalanınıza iyi oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 hahahah neye ezildin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Oooo birine daha acı çakmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Vurup geçirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Yeter vurmayın öldü asdfsadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 500 lira versen ezilmezdin noob, git 500 lira ver sonra yükle oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar