ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 control warrior aslında baya hızlı gidiyor ranked'da. ta ki başka warrior gelene kadar. işkence resmen. her seferinde kartlar bitiyor neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 geçen gün bir rogue'a karşı oynadım. brewmaster'lar, shadowstep'ler, draw 2 card'lı murloc'u ve healbot'u gang up yapmalar aman tanrım yani. ben de Pala'yım. adam heralde toplamda 40 - 50 hp heallandı. kestim sonunda ama baya eğleniyor heralde bu deck ile. ölümü de düz truesilver'dan oldu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 O deck çok zevkli ama istediğin kartlar gelmeyince haşırt diye yatıyosun aggrolara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 ahmedinejad said: control warrior aslında baya hızlı gidiyor ranked'da. ta ki başka warrior gelene kadar. işkence resmen. her seferinde kartlar bitiyor neredeyse. Cw mirrordaki acik ara en onemli kart sylvanas. Sylv ile kazara ortalama ustu bir kart calmayi basarirsan direk win. Hele hele rakibin yserasini calmak... uff paha bicilemez. Sanirim son 3 macimda da syvlanasa SS atarak oyunu kazandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Wishmaster said: O deck çok zevkli ama istediğin kartlar gelmeyince haşırt diye yatıyosun aggrolara karşı aggro da ben oluyorum işte orda eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 -Deno- said: geçen gün bir rogue'a karşı oynadım. brewmaster'lar, shadowstep'ler, draw 2 card'lı murloc'u ve healbot'u gang up yapmalar aman tanrım yani. ben de Pala'yım. adam heralde toplamda 40 - 50 hp heallandı. kestim sonunda ama baya eğleniyor heralde bu deck ile. ölümü de düz truesilver'dan oldu sdf. Ben hesaplamıştım onu 120 hp felan heallayabiliyosun 2 tane orjinal heal bot 4 tane gang up 12 tane vanishten 2 tanede shadowstepten 160mıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 millrogue işte; deathlord, dancing swords falan da vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Böyle birşey yok ya... Adam 6 tane murlock knight atti yemin ediyorum 4 tanesini ardarda atti 5. turn+coin ile basladi atmaya asdafas 2 de cons. atti yattim .Son 8 kartı kalmıştı allah bilir daha vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 rank 14-10 arası cehennem gibi şu an. ne yiğitler telef oluyor. şurayı geçip 8-9'a kapak atınca daha rahat valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Rank 20'de bile feci oyunlar dönebiliyor. Az önce karşılaştığım warrior, süper kartlar çekmeme rağmen öyle bir oyun oynadıki olmayan şapkamı çıkarasım geldi. Benzer bir - iki kişi le daha karşılaştım. Onlar da geliyordur rank 14-10 civarına. Edit: Bir oyun daha oynadım, bırakıyorum ranked oyunu bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 rank 15 ile 10 arası daha çok zorlanıyorum ben 10 ile 1 arası daha kolay :) hatta abartıyım 5-1 arası daha daha kolay heh, daha kolay olmakdan çok herkes iyi oynadığı için maçlar sıkmıyor ve çabuk bitiyor hiç bekleme olmuyor, yüksek ranklarda esir eden çok oluyor sıkılıyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 yarin co-op brawl geliyor.. http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/19932702 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 yakında 2v2 falan geleceğinin sinyalleri bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Brawl zevkli olcak gibi gözüküyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Spells data mined for this encounter - Bomb Salvo - Deal Attack damage to up to 3 random targets. Decimate - Change the Health of enemy minions to 1. (Costs 1) Double Zap - Deal Attack damage to both players. Kill the Lorewalker - Destroy Lorewalker Cho. DAFUQ????? Overclock - Gain 2 Attack. Prioritize - Deal Attack damage to biggest minion. Release Coolant - Freeze and deal Attack damage to all minions.Gain 2 Attack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 kontrol deckinin rng'si de iyi olunca çok fena oluyor arkadaş ya.... ilk 12 kart içinde 2 brawl çeken cw mi olurmuş... üstüne yine board'u patron'larla doldurmuşken, geddon topdeck çekip temizledi, üstüne 2 tane 7/4 berserker'ım varken, topdeck bash çekip birini öldürdü, ragnaros inip 3'te 1 ihtimalle 8/4 berserker'ı öldürdü. kurudu lan deckim kurudu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 son nerften sonra patron warrior oynanıyor mu hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 oynanıyor daha dengelisi sadece gayette valid deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 secret pala falan hikaye ya asıl saçma deck cw kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 ben diyorum yıllardır 10 senedir diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Ya galiba ortaya çok güzel farklı deckler çıkabilir, ama insanlar metadır falandır diyip üşeniyor bakıyor prolara kimse deck üstüne düşünmüyor. Zetalot mesela, herif sadece priest oynuyor, yeni bi deste yapmış hobgoblin üstüne ama kaç oyundur hobgoblin gelmedi o ayrı hikaye :D Gayet iyi win ratei var, hobgoblinden dolayı hem yüksek canlı minyonlar almış. 1-8 Tournament Medic falan, fakat hobgoblin gelmese de bunları velenliyor, canlarını iki katına çıkarıyor can - attack eşitliyor falan çok güzel deck eğlenceli baya. Oturup düşünsen aslında, bir sürü güzel şey yaratırsın. Ama üşeniyoruz hepimiz bakıyoruz neler var diye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 eglenmek degil ki kimsenin derdi, en cok kazanan neymis onu yapicam diye kosturuyo herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 fifada real madrid almak. sf'de ryu alıp fırsat buldukça aduket çekmek falan kantırda sadece awp oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 paradoksalkedi said: Ya galiba ortaya çok güzel farklı deckler çıkabilir, ama insanlar metadır falandır diyip üşeniyor bakıyor prolara kimse deck üstüne düşünmüyor. Zetalot mesela, herif sadece priest oynuyor, yeni bi deste yapmış hobgoblin üstüne ama kaç oyundur hobgoblin gelmedi o ayrı hikaye :D Gayet iyi win ratei var, hobgoblinden dolayı hem yüksek canlı minyonlar almış. 1-8 Tournament Medic falan, fakat hobgoblin gelmese de bunları velenliyor, canlarını iki katına çıkarıyor can - attack eşitliyor falan çok güzel deck eğlenceli baya. Oturup düşünsen aslında, bir sürü güzel şey yaratırsın. Ama üşeniyoruz hepimiz bakıyoruz neler var diye :/ paylaşsana deck'i ben seviyorum çok eğlenceli deckleri silence druid var mesela abuk subuk kartlarla girişip onları silence ederek value alıyosun. sezon başlarında oynuyorum dumur oluyo insanlar, he sonra düzgün kart gelmemeye rakipler çetinleşmeye başlayınca kaybetmeye başlıyorum. eh kaybetmek de eğlenceli değil yani kompetitiv oyunun zevki de bambaşka şimdi ama facehunter oynamadım hiç oynamıcam da, secret paladin de çok sıkışmadıkça artık oynamam. insan kötü hissediyor çatçut sürekli sevimsiz decklerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 hepsi ezik insan hareketleri bunlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar