Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

geçen gün bir rogue'a karşı oynadım.

brewmaster'lar, shadowstep'ler, draw 2 card'lı murloc'u ve healbot'u gang up yapmalar aman tanrım yani. ben de Pala'yım. adam heralde toplamda 40 - 50 hp heallandı.

kestim sonunda ama baya eğleniyor heralde bu deck ile. ölümü de düz truesilver'dan oldu sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

control warrior aslında baya hızlı gidiyor ranked'da. ta ki başka warrior gelene kadar. işkence resmen. her seferinde kartlar bitiyor neredeyse.

Cw mirrordaki acik ara en onemli kart sylvanas. Sylv ile kazara ortalama ustu bir kart calmayi basarirsan direk win.

Hele hele rakibin yserasini calmak... uff paha bicilemez. Sanirim son 3 macimda da syvlanasa SS atarak oyunu kazandim
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

geçen gün bir rogue'a karşı oynadım.

brewmaster'lar, shadowstep'ler, draw 2 card'lı murloc'u ve healbot'u gang up yapmalar aman tanrım yani. ben de Pala'yım. adam heralde toplamda 40 - 50 hp heallandı.

kestim sonunda ama baya eğleniyor heralde bu deck ile. ölümü de düz truesilver'dan oldu sdf.

Ben hesaplamıştım onu
120 hp felan heallayabiliyosun
2 tane orjinal heal bot
4 tane gang up
12 tane vanishten
2 tanede shadowstepten

160mıs
Sosyal ağlarda paylaş

Rank 20'de bile feci oyunlar dönebiliyor. Az önce karşılaştığım warrior, süper kartlar çekmeme rağmen öyle bir oyun oynadıki olmayan şapkamı çıkarasım geldi. Benzer bir - iki kişi le daha karşılaştım. Onlar da geliyordur rank 14-10 civarına.

Edit: Bir oyun daha oynadım, bırakıyorum ranked oyunu bu hafta.
Sosyal ağlarda paylaş

rank 15 ile 10 arası daha çok zorlanıyorum ben

10 ile 1 arası daha kolay :)

hatta abartıyım 5-1 arası daha daha kolay heh, daha kolay olmakdan çok herkes iyi oynadığı için maçlar sıkmıyor ve çabuk bitiyor hiç bekleme olmuyor, yüksek ranklarda esir eden çok oluyor sıkılıyosun..
Sosyal ağlarda paylaş

Spells data mined for this encounter -

Bomb Salvo - Deal Attack damage to up to 3 random targets.
Decimate - Change the Health of enemy minions to 1. (Costs 1)
Double Zap - Deal Attack damage to both players.
Kill the Lorewalker - Destroy Lorewalker Cho. DAFUQ?????
Overclock - Gain 2 Attack.
Prioritize - Deal Attack damage to biggest minion.
Release Coolant - Freeze and deal Attack damage to all minions.Gain 2 Attack.
Sosyal ağlarda paylaş

kontrol deckinin rng'si de iyi olunca çok fena oluyor arkadaş ya.... ilk 12 kart içinde 2 brawl çeken cw mi olurmuş... üstüne yine board'u patron'larla doldurmuşken, geddon topdeck çekip temizledi, üstüne 2 tane 7/4 berserker'ım varken, topdeck bash çekip birini öldürdü, ragnaros inip 3'te 1 ihtimalle 8/4 berserker'ı öldürdü.
kurudu lan deckim kurudu...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya galiba ortaya çok güzel farklı deckler çıkabilir, ama insanlar metadır falandır diyip üşeniyor bakıyor prolara kimse deck üstüne düşünmüyor.

Zetalot mesela, herif sadece priest oynuyor, yeni bi deste yapmış hobgoblin üstüne ama kaç oyundur hobgoblin gelmedi o ayrı hikaye :D Gayet iyi win ratei var, hobgoblinden dolayı hem yüksek canlı minyonlar almış. 1-8 Tournament Medic falan, fakat hobgoblin gelmese de bunları velenliyor, canlarını iki katına çıkarıyor can - attack eşitliyor falan çok güzel deck eğlenceli baya.

Oturup düşünsen aslında, bir sürü güzel şey yaratırsın. Ama üşeniyoruz hepimiz bakıyoruz neler var diye :/
Sosyal ağlarda paylaş

paradoksalkedi said:

Ya galiba ortaya çok güzel farklı deckler çıkabilir, ama insanlar metadır falandır diyip üşeniyor bakıyor prolara kimse deck üstüne düşünmüyor.

Zetalot mesela, herif sadece priest oynuyor, yeni bi deste yapmış hobgoblin üstüne ama kaç oyundur hobgoblin gelmedi o ayrı hikaye :D Gayet iyi win ratei var, hobgoblinden dolayı hem yüksek canlı minyonlar almış. 1-8 Tournament Medic falan, fakat hobgoblin gelmese de bunları velenliyor, canlarını iki katına çıkarıyor can - attack eşitliyor falan çok güzel deck eğlenceli baya.

Oturup düşünsen aslında, bir sürü güzel şey yaratırsın. Ama üşeniyoruz hepimiz bakıyoruz neler var diye :/

paylaşsana deck'i
ben seviyorum çok eğlenceli deckleri
silence druid var mesela abuk subuk kartlarla girişip onları silence ederek value alıyosun. sezon başlarında oynuyorum dumur oluyo insanlar, he sonra düzgün kart gelmemeye rakipler çetinleşmeye başlayınca kaybetmeye başlıyorum. eh kaybetmek de eğlenceli değil yani
kompetitiv oyunun zevki de bambaşka şimdi
ama facehunter oynamadım hiç oynamıcam da, secret paladin de çok sıkışmadıkça artık oynamam. insan kötü hissediyor çatçut sürekli sevimsiz decklerle
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...